Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 21:14   #2110
kicccia
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Matko... od wczoraj próbuję za Wami nadążyć i dopiero dzisiaj mi się udało wszystko do końca przeczytać... Ostatnio to tak tu pykacie, że mnie jeden dzień nie ma i mam 5 stron do nadrobienia!
Tak czy inaczej jestem
Witamy nową nimfę
Jestem wykończona, padam na pysk, nic mi się nie chce, pokłóciłam się z BS'em tak, że spał w nocy na kanapie
Przeprosił?;>

Cytat:
Napisane przez pavett Pokaż wiadomość
W związku z bardzo dobrą wiadomością oficjalnie witam Was wszystkie/tkich.
Zatem liczę sobie już 25 wiosenek (ehh) i w swoim życiu posiadalam dwoch swoich osobistych,prywatnych BS.
Witamy!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Czekamy na gorące relacje .
Ohhh....caly czas musiałam go uciszać... było perwersyjnie, po % Prawie w ogole nie spaliśmy...znowu bylo bardzooo mokro kocham sie kochac

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ravi ty nie bierzesz tabletek?? ja też raz byłam posrana że jestem w ciąży bo okres spóźnił mi się 2 tygodnie... ale na szczęście okzaąło się że to przez moją cudowną dietę, ale jak robiłam test to tak mi się łapy trzęsły że szok... normalnie masakra... a w dniu w którym miałam jechać do ginekologa dostałam okres tylko w tym cały szwindel że my sie zawsze zabezpieczamy i wtedy niby też nic złego sie nie stało a ja i tak byłam prawie pewna ciązy...
a ja nigdy nie byłam metalem nigdy nie przepadałam z tego typu mzyką ubierałam sie zwyczajnei teraz z resztą też
Ja płakałam jak robiłam test dwa razy w życiu! nie chce nigdy więcej
Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Orli tak szczerze to nie wiem jak Cię pocieszyć . Nigdy nie miałam węża () i nie wiem co w takiej sytuacji powiedzieć..

Może kupisz sobie nowego? A jak miał na imię?
(boję się węży )

Ravi - i jak tam?
tez się boje węży okropnie. Ale podziwiam Cie Orli! i współczuje, tez nie chciałabym stracić mojego psiaka

Ravi i jak

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora