Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 22:14   #237
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
no cooo ?
Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
nie, nie, stawiam na to, że kobieta też będzie robić problemu, żebyśmy zdali mieszkanie już w maju, a nie czerwcu, ale szczerze mówiąc, skoro gorzej już być nie może, to się tym nie przejmuję

Wysłałam już 3 maile z pytaniem o mieszkanie, no i mam nadzieję, że ktoś odpowie. W dodatku muszę mieć miejsce, żeby rower chować teraz.... No, trudno.

Jutro porozmawiam z P.
Pousuwałam już wszystkie moje rzeczy z jego laptopa, włącznie z profilem na Konnekcie i tak dalej. Tylko sobie profil FF zgram na dysk i chyba tyle tu mojego.

Poza tym, kocham go bardzo, ale żyć się tak nie da...
Dzisiaj coś we mnie pękło...

tylko mi tu nie piszcie, że mądra decyzja i w ogóle. Mądrą decyzję trzeba było podjąć półtorej roku temu, bo teraz siedzę sobie w obcym mieście, za chwilę nie będę mieć gdzie mieszkać i dokąd wracać. W domu nie mam czego szukać, tutaj nie mam do kogo iść (nawet se poryczeć, nie mówię, że mieszkać) i zachodzę w głowę, czy aby na pewno dam radę się utrzymać sama w Krakowie.

A, i muszę jako Organizatorka zamówienia wszystkie dokończyć, więc chyba powinnam założyć skrytkę pocztową, coby mi nic nie zginęło
mądre byłoby 1,5 roku temu ale teraz też Cię podziwiam że wreszcie chcesz to przerwać. On nie wykazał przez cały ten czas żadnych zmian i bez sensu się tak męczyć. Na pewno da się na trochę Cię umieścić u jakiejś zazdrośnicy skąd już będziesz szukać mieszkanka albo możesz nawet zmienić miasto Aniołek mówiła że w Łodzi za pokój się płaci 300 zł a za kawalerkę 500. Jesteś cudowna
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
i co chcesz różową bieżnie?
no bo by mnie zachęcała swoim kolorkiem na tę godzinę męki
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
różową wagę czy bieżnię? nie jedz na noc bo nie zdrowo
bieżnię

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora