2010-04-27, 13:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
Napisane przez Lenka*
[
madzia_g, jestem z Lublina 
|
oo fajnie ;D
Cytat:
Napisane przez gabisun
no ja też mam brzuch nisko  mimo że jest niewielki to od dawna juz łaże tylko w ciażowych spodniach i leginsach, bo w normalnych mnie ciśnie jak siedzę 
|
ja tez mam jeszcze niwielki ale też ciążąowe legginsy i spodnie noszę jak Ty bo mnie też cisną zwykle i to bez sensu nosic normalne jak ciazowe lepiej i wygodniej 
Cytat:
Napisane przez mszu
A mam pytanie, do mam_dzieci_juz_kopiacych, czy Wasze pociechy od kiedy zaczely kopac to robią to codziennie? Bo moje obudzilo mnie z sobote seria 5 kopniakow, ale od soboty znowu poza "mrówkami" nie czuje nic wiecej... i nie działa na Nie żadne pukanie w brzuch ani picie zimnej wody (normalnie zaraz zostane pogromcą mitów!  )
|
he na moja pukanie raz dziala raz nie ogolnie to raczej codziennie dostaje kopniaka ale czasem mam glownie "mrowki" 
Cytat:
Napisane przez elenka1
Cześć babeczki!!!! ja zaczynam 18 tydzien dzisiaj i w moim brzuchu nadal cisza, nikt mnie nie kopie
dobrze ze juz wiosna, mi hormony chyba szaleją Tz mnie denerwuje ostatnio strasznie i z tego wszystkiego idzie zaraz na mecz a ja samiutka zostanę  w czwartek ma spotkanie z kolegami i tez sobie idzie. Dawniej czasem wychodził i nie mialam pretensji a teraz kazde jego wyjście mnie wkurza!!!
Wasi też wychodza bez Was czasem??? czy tylko mi sie taki niedobry TZ trafił???  musze to zmienić... tylko jak???
a tak pozatym to ja tez mam wszystkie objawy na dziewuszke, brzuch rozlany, chec tylko na slodycze, kilka pryszczy sie pojawiło, przytylam wszedzie i pepek nie wystaje i mdlosci z wymiotami wystąpiły
zobaczymy w czwartek czy sie sprawdzi...
|
hehe ja ma te objawy i usg wykazalo ze dziewczynka 
odnosnie TŻ to moj wychodzi tak jak keidys ale teraz mnie to denerwuje i nie lubie jak mnie zostawia 
Cytat:
Napisane przez tifio
Witam serdecznie wszystkie wrześniowo-październikowe mamusie!!
|
witajjj! 
Cytat:
Napisane przez Mpik82
hej dziewuszki
i ja sie dzis odwaze pokazać mój brzusio
ja nie jestem szczuplusia
kiedyś miałam wciecie w talii - figura gruszeczki -teraz brzusio rolał mi się na bolki, dupka i bioderka nio i cyce mega urosły..
obecnie 74,5kg  170cm  na plusie 5,5kg...
brzusio robiony dzis czyli 20tc6d
|
ładny heh moj brzusio podobny a cyce masz fajne mnie tez urooosły choc ja zawsze mialam duze ale teraz to pilki do koszykowki 
Cytat:
Napisane przez Ray
Mpik ja mialam taki brzuch jak bylam z corka w ciazy wlasnie taki typowo na dziewczynke
teraz mam pilke wiec moze mam chlopca?
|
teoria by sie zgadzala :P ja tez mam brzusi jak Mpik i ma byc dziewczynka wiec jak przy chlopcu sa inne, takie pileczki to pewnie bedzie chlopiec 
Cytat:
Napisane przez starapanna
Ja tez nie czuje laskotania, rybek i motylkow, od razu dostalam kopa, ale sama sie o niego prosilam  . Najbardziej odczuwam po 22:00.
|
heheh ja tez!!! po 22 i w ogole na wieczor pozny najwiecej kopow dostaje i w ogole ruchy odczuwam 
Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx
U mnie w brzuchu juz od kilku dni cisza  Maluszek przestal sie wiercic. Maly leniuszek. Ale moze to przez moj stres zwiazany z samochodem itd.
Juz w tym tygodniu powinnam miec USG polowke, wiec upewnie sie, czy wszystko ok. Staram sie nie dopuszczac czarnych mysli 
|
nie martw sie!!!! nie dopuszczaj nic zlego do siebie a jak bedziesz miec usg to po prostu sie uspokoisz 
Cytat:
Przecież to twoje pieniądze i twoja ciąża. To ty decydujesz gdzie i kiedy oraz jakie badania wykonasz ponieważ za nie płacisz. A twój lekarz jak chce mieć usg z top medicalu to niech sobie idzie i zrobi
|
Klarissa bardzo dobrze powiedziane tylko ja nie wiem jak z tym lekarzem gadac :/ oniesmiela mnie :/ w ogole nie lubie go :/ ale zmienilam bo jest swietnym fachowcem a na poprzednim sie przejechalam i nie chce juz 3 raz zmieniac... dobry jest i czuje fachowa opieke ale z charakteru to mi do gustu nie przypadl :/ a i nie wiem kto porod odbierze bo on jest z warszawy i tam jest w szpilatu, tu w lublinie nie jest zawse i ma tylko gabinet prywatny :/
Edytowane przez madzia_g
Czas edycji: 2010-04-27 o 13:38
|
|
|