Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-27, 20:45   #2166
ellai
Raczkowanie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Ja mieszcze się w dwie pary spodni sprzed ciązy. przed ciążą były trochę przy luźne i robiłam zaszewki, teraz odprułam i są akurat
A bluzki też nosze w M Trochę są przyluźne, ale S byłyby za małe..
A ja w żadne spodnie sprzed ciąży się nie mieszczę Nawet w takie bojówki biodrówkowe, któych normalnie nie musiałam rozpinać, bo przechodziły mi przez biodra i były nawet jeszcze luźne... Miednica strasznie mi się rozeszła jakoś, bo w sumie nie przytyłam jakoś w pupie i biodrach, raczej wszystko poszło w brzusio. Zastanawiam się właśnie czy po porodzie biodra wrócą do normy... czy też zostanie mi bardziej "kobieeecy" zaokrąglony kształt
Brzuszek mam duży i taki "do przodu" więc wiele bluzek zrobiło się zwyczajnie zbyt krótkich no i nie które przesgtałam nosić bo za bardzo uciskały

Edzia400 - dobrze, że piszesz o tym bólu przy badaniach na końcówce... w sumie coś w tym jest, bo ostatnie badanie (koniec 37 tyg.) też było jakieś takie bardziej bolesne niż wcześniej. Teraz wiadomo dlaczego no i czego się spodziewać.
Fajnie, że takie dobre wieści dostałaś u lekarza

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
a ja zrobiłam sobie twaróg z rzodkiewką i wszamałam pół arbuza.Za chwilę pęknę
Oooooo to widzę, że nie tylko ja pożeram arbuzy w takich ilościach Dobrze wiedzieć razem raźniej

Tak więc dzisiaj cisza - żadna nie urodziła chyba że czegoś się dowiemy po czasie