Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-28, 10:32   #2619
aniulka8204
Wtajemniczenie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

witajcie mamuśki

przede wszystkim

wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów czyli

GABRYSI OD MAMROTKI
KINGI OD MARII2008
I PIOTRUSIA OD ZEBERKI

Pietrusia śliczna ta twoja córcia i jaka uśmiechnięta

Simpatica nieźle załatwiłaś gryzaczek Oli

Xpressja moja dziś też jakoś w nocy nie bardzo spała, budziła mi sie co 3 godziny nawet ten pierwszy sen co usypia o 19-20 i wstaje puźniej o 2giej to przewierciła sie i wstała śpiąc tylko 3 godziny i az do rana jak w zegarku równe co 3godziny pobudka

Karenina ja też myslałam nad tym gryzakiem co wstawiłaś i wygląda jak smoczek ale boje sie że sie przyzwyczai do niego tak jakby do smoczka i nie wiem wytrzymuje jakoś te ząbkowanie to może nie kupie a na te MADE IN CHINA to mój TŻ jest strasznie uczulony, zawsze jak mam coś kupić to mi przypomina o sprawdzeniu czy to nie chinole

widze że AsiCcccCA sie jeszcze nie odezwała, mam nadzieje że wyniki małej wyszły dobrze

powiedzcie mi jeszcze dziewczyny te soczki z hippa podajecie? a dajecie takie prosto przelane z butelki czy lekko podgrzewacie bo to jakoś strasznie zimny ten soczek jest

no to teraz lece poklikać na nasze konkursowiczki

Edytowane przez aniulka8204
Czas edycji: 2010-04-28 o 10:33
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora