|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
dziękuję wszystkim za kliczki
![]() a z tymi fotelikami wydawało się tak łatwo- a to przecież ogromna odpowiedzialność! |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Dużo, duuużo zdrówka dla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I wracaj do nas, wracaj ![]() Cytat:
![]() No łatwo nie będzie - wczoraj do późna wertowałam testy fotelików na fotelik.info... Ja też dziękuję wszystkim za kliczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | |||||
Zakorzenienie
|
To gratuluje,
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kciuki za szczepienie ![]() I pokazesz pokazesz... ![]() Moja synowa z dnia na dzien piekniejsza! ![]() ![]() Cytat:
Zdecydowanie jestem za.... ![]() Cytat:
![]() Ja mam taka kostke, ktora maly uwielbiaaaa Załącznik 3065341 i okolo 7 roznych innych gryzaczkow...miedzy innymi ten Załącznik 3065342 Mam jeszcze miedzy innymi takie cos, ale maly mnie wysmial jak mu to daje... ![]() Załącznik 3065360Załącznik 3065359 dla mnie najwazniejsze w gryzakach jestm, zeby nie byly MADE IN CHINA, bo przeciez maluchy je jedza i ssa i rozne substancje - jesli sa - szkodliwe to niedobrze... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Lacze sie w bolu, tez padam dzisiaj na twarz.... ![]() Bry bry.... ![]() Wszystkiego naaaaaaaaaajlepszego dla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-04-28 o 08:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
hej Laseczki
![]() dolaczam sie do zyczen dla dzisiejszych solenizantow ![]() wiecie z tymi klikami jesli ktoras klikala popoludniu to trzeba odczekac 24h :/ :/ chyba....ale mozecie sporbowac- bede bardzo wdzieczna, bo oczywiscie pooolecialam w dol:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A widok maluszka wyciągającego rączki do mamusi - bezcenny ![]() A i jeszcze pytałaś czy tylko Ty prasujesz ciuszki dzidziolka - nie tylko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale to jest tak jak mówią: przystawiać, przystawiać i jeszcze raz przystawiać. Ostatnio przez to przeziębienie Dominiki i teraz przez akcje z zębami mała bardzo kiepsko spała mi po nocach i ciągle chciała cycać... Umordowała mnie przez ten tydzień strasznie ale dzięki tym kilkakrotnym karmieniom każdej nocy nieźle pobudzila mi laktację ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim ![]()
![]() |
#2616 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() Dziekuje za zyczenia ![]() DiTu, Domi, Tarasia klik ![]() A ja znow z pytaniem, blender juz wybrany i kupie ten co tak zachwalacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Wtajemniczenie
|
trzymajcie kciuki bo idę zaraz do swojej pracy złożyć podanie o wychowawczy od września. kontaktowałam się z radca prawnym i należy mi się jeszcze płatny urlop za te wakacje. Ciekawe jak na to zareagują - już się pocę na samą myśl, że muszę tam iść i rozmawiać z bossówką.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2618 | |
Zakorzenienie
|
czesc Mamusie
![]() Adi dzis znaczie lepiej a Tomek tez nic nie zlapal wiec jest suer ![]() Cytat:
hehe Tomala lubi akurat ten gryzak ![]() ![]() co do made in china zgadzam sie w zupelnosci.. Tarasiu ![]()
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2010-04-28 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Wtajemniczenie
|
witajcie mamuśki
![]() przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów czyli GABRYSI OD MAMROTKI KINGI OD MARII2008 I PIOTRUSIA OD ZEBERKI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pietrusia śliczna ta twoja córcia i jaka uśmiechnięta ![]() Simpatica nieźle załatwiłaś gryzaczek Oli ![]() Xpressja moja dziś też jakoś w nocy nie bardzo spała, budziła mi sie co 3 godziny ![]() Karenina ja też myslałam nad tym gryzakiem co wstawiłaś i wygląda jak smoczek ale boje sie że sie przyzwyczai do niego tak jakby do smoczka i nie wiem wytrzymuje jakoś te ząbkowanie to może nie kupie a na te MADE IN CHINA to mój TŻ jest strasznie uczulony, zawsze jak mam coś kupić to mi przypomina o sprawdzeniu czy to nie chinole widze że AsiCcccCA sie jeszcze nie odezwała, mam nadzieje że wyniki małej wyszły dobrze powiedzcie mi jeszcze dziewczyny te soczki z hippa podajecie? a dajecie takie prosto przelane z butelki czy lekko podgrzewacie bo to jakoś strasznie zimny ten soczek jest no to teraz lece poklikać na nasze konkursowiczki ![]() ![]()
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2010-04-28 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja ze zdjeciem mojej malutkiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Wtajemniczenie
|
Aniulka ja podaje soczki z hippa i rozcieczam z ciepla woda 1:1 , moja uwielbia marchewka+jablko
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() Ale paskudna pogoda :/ Od czego zacza rozszerzac diete małej ? nir wiem jak to wszystko zaczą c ,co i kiedy ![]()
#2623 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cudo ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ehhhh....te nasze dzieci - kilka miesiecy a juz taaaaakie rozne preferencje ![]() ![]() A z tym made in china to ciezko dzisiaj cos znalezc, bo kurcze 99,9% prod. jest tam robione a jak juz znajde cos Made in Germany to od razu dwa razy drozsze... ![]() Rossmann robi niezly przekrt, bo na ich produktach Babydream jest napisane po polsku "Wyprodukowane w Niemczech" a po niemiecku "Wyprodukowane DLA Niemiec" i obok naklejka "Made in china" ![]() ![]() Hmmm....wlasnie zadzwonila do mnie babka z pytaniem czy moglaby zamowic u mnie to co mam na oknie Załącznik 3065430 z tym, z w rozmiarze okolo 90x60.... ![]()
![]() |
#2625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytaj tu może: http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...0,2588721.html Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-04-28 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Wtajemniczenie
|
kliki oddane tylko u Tarasi w pokazywarce czyli bebiko chyba to jak kliknełam to pokazało że moge raz na 24h oddac głos a u Domi tego nie było a klikam zawsze wszysktkie na raz
![]()
![]() |
#2627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja i tak nie podaje samego soczku, bo on jest strasznie slodki a nie chce, ze maly sie przyzwyczajal do slodkiego ![]() ![]() Slodziaaaak! ![]() Cytat:
![]() Wiedzialam, ze sie bedziecie ze mnie smialy....znow.... ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-04-28 o 09:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Raczkowanie
|
dobry,
muszę zacząć wcześniej wstawać, żeby was szybko nadrobić ![]() Mamrotko bejbiś w fioletach cudny ![]() Tarasiu bądz twarda nie daj się ![]() Simpaticaw ten sam sposób załatwiłam dziecku 5 gryzaczków, bo do jednego gara je włożyłam ![]() Pietrusiu piękne dziecię ![]() Mi porzuciła swoje zabawki na korzyść skarpet, które pakuje do buzi,a potem wymiotuje... padłam wczoraj o 20 z cycem na wierzuchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
Chyba lepiej od marchewki ,bo jak zaczne od dobrego to później nie bedzie chciała warzywek
![]() ...a kaszka jaka smakowa czy nnie ? z butelki czy łyżeczką ![]() Do czwartku jestesmy w domku a w czwartek na kontrole ...na tomografi nic nie wyszło ![]() ![]() Szyje Sobie elegNCKIE SPODNIE JAKIE mI DORADZACIE ,SZEROIE PROSTE Z KANTEM ![]()
![]() |
#2630 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
no i ma 5 za bezpieczeństwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z Twoich zakupów Kareninko nikt się nie śmieje, no coooo Ty ![]() Albumik o ciązy rewelacja.. ja prowadzę taką książeczkę od urodzenia Blanki, tzn tylko ją uzupełniam ![]() ![]() Pietrusiu, Kamilka przesłodka, cała różowiutka, ja tez tak lubie ![]() ![]() ehhh mój kochany potworek właśnie zastrajkował z jedzeniem.. zjadła o 6 rano 200ml a teraz jej wcisnęłam tylko 70ml mleczka z kaszką.. może zaraz jej podgrzeje i coś zje ![]() jak wasze koniki morskie z FP? nam się wczoraj wyczerpaly już baterie, az sie bałam jak Blanka zasnie, bo bez konika, ciuciu-ruciu (smoczka) i kizi-mizi (taka maskotka-podusia) nie ma opcji żeby zasneła :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2631 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() a masz moze juz jakis swoj typ sokowirowki? Cytat:
Cytat:
lo matko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
Też mam tego konika ledwo włożyłam baterie już padł
![]() Domi juz dzis głosowałam ![]()
#2633 | |
Zakorzenienie
|
![]() jeszcze nie... Cytat:
![]() Ja bym zaczęła od marchewki... Na mnie też proszę głosować ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-04-28 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Raczkowanie
|
Domi zagłosowane
kurde,no Mi śpi już ponad 2h to nie jest normalne, chodze tam co 5 minut i sprawdzam. ja nie podaję jeszcze nic do picia poza cyśkiem. wczoraj dałam 2 łyzki kaszki do mleka bo mi zabrakło... i nie chciała tego pić i jakoś słabo leciało, a całkiem płynne było. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takie misie ,moze te co Ty pochodziły z 4 dni a potem tylko furczały
![]()
#2636 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moj dostal jabluszko najpierw i nie bylo problemu z warzywkami potem ![]() Kaszke daje kukurydziana bezsmakowa...i moj pije z butelki... I co teraz? Inne badania? ![]() Spodnie zaleza od figury i tego, co lubisz... ![]() Cytat:
My mamy wiekszy fotelik Romer wiec ok, bezpieczny ![]() ![]() ![]() Ja mam Konika FP od grudnia i dopiero jakies 2 tyg temu musialam zmienic baterie ![]() Cytat:
Kasa kasa....a ja juz raz tak mialam, ze robilam na zamowienia to mialam dosc...nie moglam patrzec nawet juz na farbki... ![]()
![]() |
#2637 |
Zadomowienie
|
a ja zaczęłam od jabłuszka to mi się dziecię wzdęło, więc po własnych doświadczeniach - polecam zaczynać od marcheweczki
![]() poza tym wbrew opinii ze jabłko "to produkt krajowy" może uczulać - sama mam na nie delikatne uczulenie... soczków nie podaję, tylko herbatkę rumiankową baaaardzo rozwodnioną Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-04-28 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Zakorzenienie
|
hej Laski
![]() napisalam wiadomosc w klubie- diTu, Tarasia wpadnijcie tez tam ![]() Moja Polusia wczoraj zasnela o 20.30, wstala tylko po 6 na mleczko wiec jawzielam na cyca do lozka jak zwykle i spalysmy do 9.20 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
Hm to nie wiem od czego zaczac
![]() Wiec tak 1 dnia marchewki ,drugiego jabłko......a kaszka ? przepraszam ze tak zameczam pytaniami Nie wiem co teraz ,nic nie mówili,mamy sie pokazac w czwartek ...jesli nic nie zrobią ,nic nie beda mówic ...pojedziemy do Warszawy ...do tego i. Matki i dziecka .... Nie wiem co Mi sie podoba ,szukam jakiegos ciekawego mkroju ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.