2010-04-28, 14:19
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9
witam serdecznie 
dzisiaj drugi dzień III i na wadze +0,1kg
dzisiaj wieczorem będzie uczta bo jutro dzień P to powinnam stracić to co przybędzie
Cytat:
Napisane przez betii5
 Ja również zaczynam III fazę w maju,dokładnie od 3 ponieważ to będzie 9 miesiąc od kąt jestem na diecie  .Jak widać zajęło mi to dużo czasu ,ale jednak udało się nawet z nawiązką,miało być 64 jest 60  .
|
Cytat:
Napisane przez betii5
 no tak trochę czasu mi to zajęło,ale udało się  .Zaczynałam od 82.600,dukan wyliczył mi 64,a udało się dobić do 60 jestem bardzo szczęśliwa.Nie szło mi tak szybko jak innym ale 22.600,za mną
No i właśnie dlatego przechodzę na III fazę 3 maja bo to dziewiąty miesiąc mojej znajomości z Dukanem.
|
GRATULUJĘ 
Cytat:
Napisane przez Emilia 25
Do 58 przy 162 także chyba ok,. Doktorek mi wyliczył 60,3, ale mi się bardziej podoba 58. 
Btw, piękny wynik!! 
|
dzięki 
życzę wytrwałości i szybkiego spadku wagi
Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P
znacie jakas przyczyne moich wiekszych cyckow dzis?? nie jestem prze @  mozliwe ze tylko tam mi sie woda zatrzymala?
|
ciąża? 
Cytat:
Napisane przez YettaV
Wisienko, gratuluję serdecznie  Jednak nie zaczniemy razem III fazy, ale doczytałam, że bedziesz miała inne towarzyszki niedoli  Ja - po sobotnim ataku paniki, że to już! - spędziłam niedzielę na czytaniu obu książek oraz wątku 3-fazowego i planowaniu co i jak mam robić na tej trójce. Ochłonęłam, przemyślałam, rozpisałam etapy (bo wybieram III fazę podzieloną na trzy etapy) i zaczynam 1 maja (jak mi się @ skończy). Tak więc "już za chwileczkę, już za momencik" spotkamy się na watku trzeciofazowym, a że Ty będziesz tydzień dłużej, to będę Cię wypytywać, jako weterankę 
|
dzięki 
ale z tą weteranką to chyba trochę przesadziłaś? po tygodniu? 
Cytat:
Napisane przez Ayu
U mnie -0,8 kg  i znowu jest 51,1 kg 
Waga wróciła do normy, teraz będziemy przełamywać zaporę poniżej 50 
|
gratuluję 
Cytat:
Napisane przez Chooo
Witam, witam.
Przyszłam powiedzieć, że żyję. Dukam (zaraz równo 2 miesiące)
Zaprezentować się w mojej fryzurze, co tak obiecywałam.
http://img17.imageshack.us/img17/9572/adalb.jpg
Powiedzieć, że na wadze 68kg czyli równo -10 aktualnie. 
I uciekam dalej w Świat 
Kiedyś- tam znów się pokażę 
|
super wyglądasz - trzymaj się i zaglądaj do nas
|
|