2010-04-30, 22:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rzeźba przed dietą?
Cytat:
Napisane przez kolorowatecza
Jestem zmuszona założyć nowy wątek, gdyż podbijając dwa wątki nikt nie udzielił mi odpowiedzi.
mam pytanie dotyczące rzeźby brzucha.
Mam za sobą dietę (MŻ-WR) trwającą właściwie pół roku z przerwą niedługą, dzięki której straciłam 10 kg..
Jednak do wymarzonej wagi zostało mi do zrzucenia jeszcze 10, lecz póki co jestem na utrzymaniu. Termin początku następnej - tym razem Dukana - zaplanowałam na wrzesień tego roku, kiedy to będę miała nieustanne wsparcie rodzicielki, która odchudzać ma się zamiar razem ze mną.
I stad moje pytanie : chciałam poświecić wakacje na rzeźbę ciała, zwłaszcza brzucha przez a6w i abs II oraz standardowe ćwiczenia m.in. nożyce czy rowerek.
Jednak czy to nie będzie działanie bez sensu, jeśli planuje zrzucić jeszcze trochę masy? Czy to nie bd tak, ze zbuduje mięśnie wcinając białko, odzywki białkowe, dbając o posiłki około treningowe a potem wszystko pójdzie na marne? Czy taka wakacyjna rzeźba przed kolejna utrata wagi nie jest bezcelowa? A może bez względu na dalszy rozwój sprawy mięśnie - a właściwie wizualny efekt - utrzymają się mimo utraty kilogramów?
Zakładam, ze aeroby wakacyjnie dla dobrego samopoczucia oraz dla wyrzeźbienia dolnych partii ciała, a siłowe na ramiona i brzuch.
Będę bardzo wdzięczna za wszelakie odpowiedzi.
|
Cytat:
Napisane przez kolorowatecza
czy nikt nie umie mi pomóc?
up up
|
Nie bardzo rozumiem - chcesz teraz rzezbic, a pozniej zrzucac mase - przeciez jedno od drugiego jest zalezne ?
|
|
|