Moje kosmetyki
moje rzeczy do wymiany:
- Maybelline Pure Makeup, zużyty w naprawdę niewielkim stopniu (może nałożyłam go z dziesięć razy), odcień 'Cameo' (najjaśniejszy).
- perfumowany połyskliwy spray do ciała Perceive Avon 30 ml (też zużyty w ok. 10%) - jest to coś w rodzaju perfumowanego brokatu do ciała, zostawia bardzo delikatną, mieniącą powłokę (drobinki brokatu są w różnych kolorach), no i pachnie ślicznie - w końcu to Perceive, data produkcji październik 2004
- błyszczyk do ust Extreme Gloss Glazewear Avon - odcień Blossom Shine - nowiuśki, użyty tylko 2 razy - niestety, nie mój kolor: załączam fotkę i skan z katalogu, żeby było wiadomo, który to odcień (jest to taki ciemniejszy róż)
- Puder prasowany Max Factor Creme Puff - odcień 42 Deep Beige - zużyty w ok. 15%, data ważności 12.2008 idzie do marta27
- woda toaletowa Summer White Avon 50 ml (zużyta w ok. 10%), data produkcji wrzesień 2005 idzie do marta27
- cień do powiek "17" (to marka, pod którą produkuje brytyjska sieć drogerii Boots) kolor Viva Diva - zielono-turkusowy, opalizujący - użyty kilka razy - idzie do rzyrafki
Czas edycji: 2006-06-02 o 17:14
|