Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-06, 19:31   #3256
xpressja
Zadomowienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Witam

Zaraz poklikam dalej
Mała uderzyła się grzechotką w buzie , był okropny wrzask i płacz biedna moja mamusia wzieła szybko na rączki ale nie dało się uspokoić.
Ma rozcienty troszke nosek

Głosuje
biedna malutka!
a co to za zabawka!? może pisz do firmy że się nie nadaje dla małych dzieci
może drobny uraz jakoś wynagrodzą ???

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
Napisze wam co moj Fili dzisiaj zrobil..;p

Daje mu butelke z kaszka a on oczywiscie nie chce i pluje to cheja go posadzilam do krzeselka wsypalam wiecej kazki wymichlalam i daje mu lyzeczka daje daje nabieram kolejna lyzeczka chce mu dac do buzi a on spi :P normalnie w sekunde usnal..;p

i spi mi juz 3h;p jakis chyba bardzo zmeczony musial byc zeby przy jedzeniu usnac..;p
no jakie fajnie dziecko!
żeby moja tak zasypiała

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Tarssiu dziękuje

Kochane mam pytanko robi urodzinowego grila i szukam jakis dan typowo grilowych co doradzacie ,znacie jakies super przepisy ?

np szaszłyki z czego? ziemniaczki jaki ? w foli z cebulka ,przyprawy?

My już na dniach bedziemy zaczynac rozszerza diete ...jesli bvbede dawała kaszke moge odrazu w tym dniu np jab. , lub marchweczke ?
do grillowanego mięska OBOWIĄZKOWY sos czosnkowy

majonez
śmietana
zielony ogórek
ser feta
pieprz
sól

mniaaaam!

moje dziecie tak mi dzisiaj dało popalić, ze ledwo patrze na oczy, ide zaraz spać tylko dokończe pilsner'ka.
padam padam padam

przeczytałam dzisiaj fajny opis o siatkach centylowych
po pierwsze: są z lat 90' - znaczy sie stare
( teraz podobno rodzą sie dużo większe dzeieci )
bo kobiety w ciaży są pod lepszą opieką, bardziej dbająo siebie - witaminy, dieta itp

po drugie: jezeli dziecko urodziło sie i jest w małym lub wysokim centylu ale systematycznie przybiera na wadze i równomiernie rośnie znaczy się wszo ok i się żadnymi centylami nie kierować

po trzecie: pisałam już że padam ?

Edytowane przez xpressja
Czas edycji: 2010-05-06 o 19:36
xpressja jest offline Zgłoś do moderatora