Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusie2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-06, 19:53   #2893
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi

Cytat:
Napisane przez spicegirl Pokaż wiadomość
A Julka nie mam pojecia ile ma, ja wiem o 8, ale cos mi sie wydaje, ze jest wiecej, bo 8 to miala 3 miesiace temu. Tylko sprawdzic sobie nie da, albo sie zaczyna smiac albo mnie gryzie
Kuba też od dawna ma 8 zębów....dzisiaj pękło dziąsło od jednej czwórki i 3 następne są maga nauchnięte.Niestety jemu też ciężko sprawdzić

Cytat:
Napisane przez Sandra89 Pokaż wiadomość
Nikoś śpi, ale coś się kręci
Muszę Wam powiedzieć ale nie pochwalić się, że z dnia na dzień moje dziecko lepiej śpi , zauważyłam że po odstawieniu od piersi mniej się budzi.

Teraz zasypia 20.30-21 i budzi się dopiero o 5 daję mu pić potem smoka i śpi do 7-8 godz.

No i WCALE się NIE POCHWALIŁAM
no pewnie, że nie
ale i tak zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
nie wolno bić dzieci po rękach a szczególnie tych "malusich"
mama moja oglądała jakiś program już wieki temu, że dzieci (niemowlaki szczególnie) mają bardzo unerwione wierzchy dłoni i jak "zbijesz" to dziecko może na coś zachorować
na coś poważnego ale nie pamięta na co
tiaa... ja wiem, że dzieci to najlepiej wogóle nie bić ale ja nie mam zamiaru mieć potem w domu czegoś w rodzaju a'la super niani... a dłonie to każdy człowiek ma unerwione w miarę mocno

P.S nasze dzieciaczki nie są już niemowlakami

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora