Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-11, 17:12   #3463
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
witam z fifikiem na kolanach..;p

czytam was caly czas ale jakos nie mam weny zeby pisac..

zazdroszcze ze wasze dzieciaczki umieja juz siedziec.. fifi siedzi jak sie czegos trzyma a jak sie pusci to od razu lrci do przodu albo na boki.. zebow tez jeszcze nie ma.. i zaczyna coraz gorzej zasypiac. wczesniej wkladalam go do lozeczka i spal a teraz musze miziac po plecach.. miedzyczasie nasluchaavc sie krzykow.. eh w ogole nie mam humoru i jakos do du*y wszystko

Nie wiem czy cie pociesze, ale to normalne - z wiekiem dzieci maja wieksza swiadomosci otoczenia i dlatego trudniej im zasnac, bo tyle ciekawych rzeczy przeciez dzieje sie wokol...Moj tez zanim zasnie w lozeczku to nawalczy sie i nawedruje wokol lozeczka, musze go ratowac, bo to sie zablokuje w kacie jakis to glowa o szczebeli wali....

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Fajnie Ci ja dziś jak wróciłam ze szkoły przed 13 i od rana nic nie jadłam to miałam dwa wyjścia albo umrzeć z głodu albo podjechać pod MCDonalda i tam zjeść obiad Wybrałam drugie

McDonald......

Kurcze, mam stracha, ze ne zdaze tego prezentu dla malza jutro zrobic.... musze sie dzisiaj z domu pozybcna troche, moe go na piwo wysl z kolega...

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora