Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-14, 20:26   #4911
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość

Kurde, a mnie dzisiaj kolega w pracy wyznał coś nietypowego -że jest uzależniony od mojego widoku i jak to powiedział - jest mną "ugotowany" kurde, gościu zdurniał, wie jaki mój stan cywilny, sam zresztą ma zonę, a tu sie okazuje, że mu odwaliło coś , nie cierpię takich sytuacji
Powiedziałam mu tylko "Może włóż głowę pod zimną wodę", a on, ze "próbowałem, nic nie daje", na to mu poradziłam, ze widocznie kiepsko próbował.
hehehe dobrze mu odpowiedzialas

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Maja to sie zmieni jak znajdziesz faceta ktory bedzie chcial spac na tej kanapie z Toba
racja

dziewczyny kupilam chrzesnikowi samochodzik taki wybor ze nie wiedzialam co wziasc .. ehh czemu za moich czasow nie bylo takich odjazdowych zabawek?

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
"będzie chciał"? Phi! Chcieć to sobie może! Jak ja go będę chciała, to już powinien być mega szczęśliwy!
nie znasz dnia ani godziny jak spotkasz tego jedynego ..

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ale leje!!!
a u nas sloneczko

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora