Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-14, 18:50   #4891
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

o dokładnie myślę tak jak Cori, trzeba czasem odpocząć Ja widzę że u nas po 4 dniowej przerwie jest lepiej. Trochę za sobą zatęskniliśmy ale za to doceniamy swoją obecność

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 18:56   #4892
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
nie tęsknisz?? wcale a wcale??
ja jak długo nie widze TZ to tęsknię, choc troszkę
No nie tęsknie owszem, na początku znajomości tęskniłam, jak sie nie widzieliśmy dłużej, ale teraz, po 3 latach, to jakoś mi się to rozeszło po kościach

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
o dokładnie myślę tak jak Cori, trzeba czasem odpocząć Ja widzę że u nas po 4 dniowej przerwie jest lepiej. Trochę za sobą zatęskniliśmy ale za to doceniamy swoją obecność
Bzyczka - zgadzam się z Tobą całkowicie, bo czasami to jedno drugiego nie zauważa na co dzień w domu - ot, rutyna

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 19:00   #4893
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
No nie tęsknie owszem, na początku znajomości tęskniłam, jak sie nie widzieliśmy dłużej, ale teraz, po 3 latach, to jakoś mi się to rozeszło po kościach [COLOR="Silver"]

[:
ja mam podobnie
Stary 2010-05-14, 19:02   #4894
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
nie tęsknisz?? wcale a wcale??
ja jak długo nie widze TZ to tęsknię, choc troszkę
w sumie, to ile można ciągle siedzieć z jednym ciachem... co za dużo, to niezdrowo?
Stary 2010-05-14, 19:08   #4895
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
w sumie, to ile można ciągle siedzieć z jednym ciachem... co za dużo, to niezdrowo?
No Maju, muszę Ci przyznać rację

Kurde, a mnie dzisiaj kolega w pracy wyznał coś nietypowego -że jest uzależniony od mojego widoku i jak to powiedział - jest mną "ugotowany" kurde, gościu zdurniał, wie jaki mój stan cywilny, sam zresztą ma zonę, a tu sie okazuje, że mu odwaliło coś , nie cierpię takich sytuacji
Powiedziałam mu tylko "Może włóż głowę pod zimną wodę", a on, ze "próbowałem, nic nie daje", na to mu poradziłam, ze widocznie kiepsko próbował.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-05-14 o 19:10
Stary 2010-05-14, 19:08   #4896
aniaaa84
Zadomowienie

melduje się

pogoda nadal do bani, chyba pora deszczy monsunowych w Polsce nastała
cały dzień mi na porządkach zszedł i jeszcze koleżanka w między czasie zajrzała poopowiadać o swoim porodzie, deklaruje że jak mąż nie będzie chciał iść ze mną na porodówkę (kiedyś) to ona pójdzie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Dziękujemy za wszystkie gratulacje i zachwyty nad naszym małym szczęściem

Martuś, ja też teraz płaczę z byle powodu Jak mnie przyłapał na tym mój lekarz, to się śmiał i powiedział, żebym się nie martwiła, bo to efekt spadku progesteronu i zażartował, że do łez teraz może mi wystarczyć krzywy palec
Wszystko mnie teraz wzrusza... Nawet jak słyszę, że w reklamie telewizyjnej dzieci się zwracają do swojej mamy

Ale dziś mnie zdenerwowała pielęgniarka, która chodzi rano do dziadka- pokazaliśmy jej Miłoszka, a ona do mnie, macając mnie po brzuchu: "Nie ma tam drugiego?"
Chryste, ja jestem kilka dni po porodzie i jeszcze troszkę mam brzuszek, no cudów nie ma... Oczywiście, ryczałam chyba z godzinę
Rybulko co za kr**a
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
zero to nawet za duzo.. minus 10... bo wyobraz sobie co sie dzieje jak ktoras jest na l4.. musi wyjsc gdzies albo cos.. grupy sa laczone i z 30 dzieci robi ci sie 40!
i dalej jestes sama... tylko w maluchach jest tak ze jest nauczyciel i w tym samym czaise pomoc.... obie sa po 8 godzin tzn nauczyciel 7.5.. a w reszcie grup nauczyciel sam.. (w starszakach czyli u mnie i w grupie obok jest 2 nauczyciel na zmiane i pracujemy po 5 godzin raz w tygodniu 10 bo mamy dyzur na szatni i kolejny dzien po 7 bo mamy basen wiec wychodzi mnie wiecej 5, 7, 10, 5 i 5 .. bosko.. nie wiem co lepsze.. bo w reszcie grup laski sa codziennie same po 7) jedna wielka tragedia..

(...)
Praca nauczyciela przedszkola to ciężki kawałek chleba, a nie jak się niektórym wydaje fiu bździu

Cytat:
bo to wszytko jest kosmiczne.. ale pojedziemy do sklepu do zabrza do takiej wielkiejjjjjjjjj hurtowni i bedziemy ogladac
Martuś czyżby do słynnego "Boćka"?

Cytat:
(...)
dlatego ja uwazam ze jak sie idzie do dziecka "nowo narodzonego" to najlepiej jak juz oczywiscie chce sie cos kupic to zamiast robic mix ciuszkow gryzaczkow itd.. ktorych mamy mama mnostwo kupic paczke papmersow
Popieram w 100 % właśnie ta koleżanka, która mnie odwiedziła...każdemu kto pyta co kupić małemu odpowiada: mleko lub pampersy

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
ja slub wziełam 31 grudnia 2009 r. i dzidzius nedzie w listopadzie dołaczam sie.
Witaj czekamy na relację i na fotki

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Laski trzymajcie kciuki bo moj tz ma rozmowe za 10 minut kurcze juz po 4 dzisiaj wyjezdzal zeby dojechac do tej warszawki ;/ no ale w sumie szybko mu poszlo bo byl juz 1,5 h godziny przed czasem na miejscu...

ja mam swoja rozmowe w poniedzialek na 15... w ogole sie wkurzylam bo chcialam to utrzymac w tajemnicy i powiedziec dopiero jak juz bede na 100 % pewna ze sie przenosze... a tu wczoraj pokojowe mi mowia ze slyszaly ze sie przenosze... i nie chcialy mi powiedziec od kogo tylko stwierdzily ze i tak kazdy juz wie... ehhh plotkary ;/
Sambuś i jak Tż-et po rozmowie ?

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Chyba sobie zupy kalafiorowej odgrzeje. w koncu sobie ugotowalam
Kliwia a wrzucisz przepis na gastronomiczne...bo za mną też chodzi

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Szczepiłyście się dziewczyny na żółtaczkę? Są jakieś skutki uboczne?
Ja się szczepiłam, nie było żadnych skutków ubocznych

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
a dziękuje w porządku Dominik rośnie jak na drożdżach, coraz więcej się bawi , śmieje i wogóle , a ja.... no cóż raz lepiej raz gorzej , muszę do gina iść i nie wiem kiedy ja to zrobię , ale muszę ...

u mnie pampersy sprawdziły się , natomiast inne odpadają , ale każde dziecko ma inną skórę i dlatego jednemu podpasuje a drugiemu nie ...

a ja dzisiaj normalnie od rana szaleje ze sprzątaniem , została mi tylko łazienka , zrobiłam 4 prania jeszcze dwa do tego kupa ciuchów do prasownia jeszcze dzisiaj, jeszcze ugotować obiad i zmienić pościel może do wieczora zdąże, jutro na uczelnie

z mamusią na brzusiu ...
Załącznik 3106773

Załącznik 3106774

Załącznik 3106775
Kasiu ależ Dominik jest do Twojego męża podobny ale po Tobie ma nosek
i te jego maślane oczka

Cytat:
Kasiu slicznie wyglądasz , dominis tez

dziewczyny piszecie o tej chuscie... nie wiem czy to o ta sama chodzi, ale był kiedys program, ze nie powinno sie dziecka nosic w chuscie bo juz kilka dzieci tak zmarło. (chodzi o chowanie całego dziecka w chuscie)

TZ był w salonie, juz miał podpisac umowe a tu... ze trwa realizacja zamówienia przez net. wkurzył sie. ja tez. wiec nabuzowana zadzwoniłam do sklepu netowego o co biega. a oni : czy panstwo nie chcą juz tego tel. wiec im mówie, a jak niby mamy go wziąć skoro TZ nie ma rachunku na siebie?? I dodałam aby natychmiast usuneli zamówienie z netu bo mąz chce wziąc tel z salonu. Pan powiedział, ze ok juz anuluje zamówienie ale... teraz trzeba czekac 72 godz (robocze !!!!) aby zamówienie sie anulowało i aby mozna było wziąc tel w salonie. zaraz mnie cos trzepnie normalnie
Dlatego Orange mówię stanowcze NIE mój tato i brat mają tel. w tej sieci i zasięg u nas w domu jest jedynie przy oknie

Anika szerokiej drogi i miałaś iść spać a Ty dalej buszujesz po wizażu

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-05-14 o 19:10
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 19:11   #4897
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
baja ale jesli inaczej włozysz dziecko do tej chusty, to juz nie będzie ono w pozycji leżacej, bo jak inaczej je w niej połozysz??
pionowo, tak jak pokazują zdjęcia scio

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
W pionie
http://bi.gazeta.pl/im/2/5589/m5589252.jpg

Zresztą gdziesz czytałam,ze to od jednego rodzaju chust, nie tych motanych tylko gotowych.
Pozatym jak by nie nosić, dziecko powinno miec główkę na wierzchu i co jakiś czas tam zaglądać. Kołderką też może się nakryć.
dokładnie, z resztą jeśli się ma dziecko w chuście to się chyba kontroluje je cały czas, bo w końcu jest cały czas przy mamie.

Cytat:
ale wtedy będzie juz w pozycji siedzacej.
Mi sie generalnie podobają te chusty ale jakos bym sie bała. chyba,z e by się wsadzało dziecko tak ja na obrazku nr 2 czy 3 to ok.
a gdzie jest powiedziane, że w chuście dziecko ma tylko leżeć. Myślę, że po prostu wystarczy podszkolić się w tym temacie, by wiedzieć jakie pozycje są prawidłowe, a czego unikać, jak dobrze wiązać chustę i będzie ok.
Tak jak scio mówi dziecko może udusić się kołderką, a mimo to i tak się ją stosuje. Nie raz też słyszałam o nieszczęśliwych przypadkach, gdy dziecko włożyło główkę między szczebelki i przestało oddychać. Naprawdę nie ma się co uprzedzać
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 19:25   #4898
kliwia
Zakorzenienie

ania84 ok wrzuce ale to nic trudnego, i duzo na oko
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 19:27   #4899
AgatkaL
Wtajemniczenie

No i się nie zaszczepiłam, bo w przychodni nie mieli szczepionek, będą w poniedziałek...no żesz...wrrrrrr

Kasiaher...ależ Ty piękniejesz przy tym swoim synku !!! A Dominik to już kawaler

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 19:36   #4900
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
ania84 ok wrzuce ale to nic trudnego, i duzo na oko
Dzięki

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No i się nie zaszczepiłam, bo w przychodni nie mieli szczepionek, będą w poniedziałek...no żesz...wrrrrrr

Kasiaher...ależ Ty piękniejesz przy tym swoim synku !!! A Dominik to już kawaler
Agatko to norma w naszej służbie zdrowia, jak ja się szczepiłam to kupowałam szczepionkę we własnym zakresie
Stary 2010-05-14, 19:39   #4901
kliwia
Zakorzenienie

ania juz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 19:57   #4902
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
No nie tęsknie owszem, na początku znajomości tęskniłam, jak sie nie widzieliśmy dłużej, ale teraz, po 3 latach, to jakoś mi się to rozeszło po kościach

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Bzyczka - zgadzam się z Tobą całkowicie, bo czasami to jedno drugiego nie zauważa na co dzień w domu - ot, rutyna
ja nadal tesknie jak nie widze TZ caly dzien albo spimy osobno(on tez ) ,a jestesmy ze soba ponad 6 lat

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 20:00   #4903
kliwia
Zakorzenienie

łojesu ja niecierpie spac bez meża
jak mielismy ze 2 razy takiego focha ze spalam raz na kanapie a raz on, to zasnac nie moglam i on tez zreszta
Stary 2010-05-14, 20:03   #4904
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
jak mielismy ze 2 razy takiego focha ze spalam raz na kanapie a raz on, to zasnac nie moglam i on tez zreszta
Też raz poszłam spać na kanapę, ale to on nie mógł zasnąć, a nie ja i średnio co kwadrans przychodził - jak juz zasypiałam i marudził, żebym wlazła do naszego łóżka

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-14, 20:04   #4905
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
My tez tak mamy ale jak jestesmy w Polsce to kazde u swojej mamy,bo ja u tesciowej nie bede spac

Kiedys jak sie poklocilismy to o 2 w nocy poszlam po TZ do drugiej sypialni i prosilam zeby wrocil bo mi zimnoi nie moge spac bez niego

szafa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 20:10   #4906
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a jak ja nie cierpię, jak muszę spać z kimś
A normalnie u siebie w pokoju dwuosobową kanapę mam i jeszcze mi niewygodnie i za ciasno, tak się wiercę
Stary 2010-05-14, 20:13   #4907
kliwia
Zakorzenienie

Maja to sie zmieni jak znajdziesz faceta ktory bedzie chcial spac na tej kanapie z Toba
Stary 2010-05-14, 20:14   #4908
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Maja to sie zmieni jak znajdziesz faceta ktory bedzie chcial spac na tej kanapie z Toba
dokladnie

szafa

Stary 2010-05-14, 20:16   #4909
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
"będzie chciał"? Phi! Chcieć to sobie może! Jak ja go będę chciała, to już powinien być mega szczęśliwy!
to chyba sobie łóżko szerokie na 3 metry kupię
Jak byłam mała, to spałam z siostrą - jej, jak mnie to wkurzało, że jak się kręciłąm to dotykałam jej pleców, albo jak jej oddech mnie łaskotał po szyi, szok

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-05-14 o 20:24
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 20:19   #4910
india83
Zakorzenienie

Ale leje!!!
Stary 2010-05-14, 20:26   #4911
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Kurde, a mnie dzisiaj kolega w pracy wyznał coś nietypowego -że jest uzależniony od mojego widoku i jak to powiedział - jest mną "ugotowany" kurde, gościu zdurniał, wie jaki mój stan cywilny, sam zresztą ma zonę, a tu sie okazuje, że mu odwaliło coś , nie cierpię takich sytuacji
Powiedziałam mu tylko "Może włóż głowę pod zimną wodę", a on, ze "próbowałem, nic nie daje", na to mu poradziłam, ze widocznie kiepsko próbował.
hehehe dobrze mu odpowiedzialas

Cytat:
racja

dziewczyny kupilam chrzesnikowi samochodzik taki wybor ze nie wiedzialam co wziasc .. ehh czemu za moich czasow nie bylo takich odjazdowych zabawek?

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
"będzie chciał"? Phi! Chcieć to sobie może! Jak ja go będę chciała, to już powinien być mega szczęśliwy!
nie znasz dnia ani godziny jak spotkasz tego jedynego ..

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ale leje!!!
a u nas sloneczko

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 20:31   #4912
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

dziewczyny kupilam chrzesnikowi samochodzik taki wybor ze nie wiedzialam co wziasc .. ehh czemu za moich czasow nie bylo takich odjazdowych zabawek?

-
Jakiś fajny samochodzik?
Ja tam nie narzekam, ze za naszych czasów nie było fajnyh zabawek, bo przynajmniej się nam w d*** nie poprzewracało i się doceniało, to co było

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-14, 20:34   #4913
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Jakiś fajny samochodzik?
Ja tam nie narzekam, ze za naszych czasów nie było fajnyh zabawek, bo przynajmniej się nam w d*** nie poprzewracało i się doceniało, to co było
Dla mnie istniały tylko klocki

I komputer pokładowy statku kosmicznego zrobiony z puzzli

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 20:38   #4914
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta zazdroszcze ci tej wiedzy. Gdzie ty ją nabyłas?? na jakim kursie??
pisalam juz kilka razy - nie na kursie
poprostu po liceum niebylam pewna czy chce isc na pedagogike czy na pielegniarstwo... wiec poszlam do medycznego studium zawodowego - dwu letniego o kierunku medyczna opiekunka dziecieca gdzie mialam zajecia pol roku o ciazy i wszytkim z nia zwiazanym, a potem poltora roku o dziecku.. i to bylo wsyztko o dzieciach do 3 roku zycia wlacznie, oprocz mnostwa zaajec z wychowania dziecka i pielegnowania mialam zajecia z literatury dzieciecej psychologii itd... szczytem byl cykl 8 godzin o kupie dziecka kolorach zapachach konsystencjach itd wiec narawde o wsyztkim sie uczylam
oprocz zajec teoretycznych mielismy praktyki na 1 roku co czwartek zlobek, a na 2 roku szpital, a potem miesieczna praktyka w zlobku i miesieczna w szpitalu
mialam cykle bloki zajec i potem zaliczenie... no i egzamin na koniec kazdego semestru mimo ze przedmiot sie nie konczyl ana koniec egzamin jak matura - 3 pytania losujesz i 1 z pielegnowania 1 z wychowania a 1 inne.. (psychologia natomia literatura musyka itd) no i egzamin praktyczny w zlobku
skonczylam szkole (z wyrozniem) i mam tytul medycznej opiekunki dziececej.. (wiec wszytkie zabiegi w stylu inhalacji oklepywan zabiegow skornych itd tez przeszlam a takze zaliczenia z laciny chorob wieku dzieciecego itd dlugo by wymieniac)
no i wiedzialam ze wole pedagogike

dlatego mimo ze jestem rocznik 84 i powinnam 2 lata temu bronic mgr robie to teraz bo przez 2letnia szkole mialam obsowe ale nie zaluje.. taka wiedza....

Cytat:
dziewczyny piszecie o tej chuscie... nie wiem czy to o ta sama chodzi, ale był kiedys program, ze nie powinno sie dziecka nosic w chuscie bo juz kilka dzieci tak zmarło. (chodzi o chowanie całego dziecka w chuscie)
to juz ci mowie to chodzilo o to ze durne baby wsadzaly dziecko do chusty ktore jeszcze glowki nie utrzymywalo... to tak jakby wsadzic dziecko do reklamowki.. gdzie te baby maja rozum (widzialam ten program.. pani w usa wsadzila tygodniowe dziecie do chusty zeby jej sie lepiej zakupy robilo i po 3 godzinach zakupow sie dopiwero zorientowala ze cos jest nie tak)
chyba kazdy myslacy czlowiek wie ze dziecko male moze sie udusic nawt pod koldra bo nie ma takiej sily zeby sie uwolnic...
ja jestem zwolenniczka chust bo to naprawde bliskosc.. ale na Boga z rozumiem - po 4 miesiacu zycia..
z kazda rzecza mozna przegiac do wszystkiego trzeba podejsc z glowa bo nawet jak sie niepomysli to z fajnej rzeczy robi sie tragedia...
niestety coraz czesciej przychylam sie do zdania Maji kazdy moze dziecko omiec ale nie kazdy powinien...

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Praca nauczyciela przedszkola to ciężki kawałek chleba, a nie jak się niektórym wydaje fiu bździu

Martuś czyżby do słynnego "Boćka"?

Popieram w 100 % właśnie ta koleżanka, która mnie odwiedziła...każdemu kto pyta co kupić małemu odpowiada: mleko lub pampersy
3 razy tak

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-05-14 o 20:41
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 20:42   #4915
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć , wpadam tylko na chwilkę...
Jesteśmy od wczoraj na nowym mieszkaniu
Zabijecie mnie bo ja wiem , że forum to dyskusja i udzielanie się, doradzanie itd... a ja teraz piszę tylko o sobie ale naprawdę nie mam czasu aby tu z Wami siedzieć długo bo mam teraz strasznie dużo spraw do załatwienia...

Rybulko co do pielęgniarki to jakaś beznadziejna ... no ciekawe czy ona ma nieskazitelną figurę??? Bo może ona ma 5 raczki w sobie a nie wie o tym???
Kasiaher laska z Ciebie jak nie wiem co!!!

Scio tęsknie za Tobą... ale wyznanie co???

Spadam już bo komp mi siada.
Może jutro znajdę chwilkę na pogaduchy.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 20:44   #4916
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Daysy we wtorek jestem w kielcach od 13 do 17 wolna więc jak Ty też to wiesz

Agatka jest już z nami
Stary 2010-05-14, 20:57   #4917
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Daysy we wtorek jestem w kielcach od 13 do 17 wolna więc jak Ty też to wiesz
No proszę, na naszych oczach Laseczki się na randkę umawiają

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-14, 21:00   #4918
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

hej laski
czytam was
ale nie mam czasu odpisywać
jutro odbieramy klucze do naszego mieszkania
Stary 2010-05-14, 21:03   #4919
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

nie znasz dnia ani godziny jak spotkasz tego jedynego ..
biedactwo... już mi go szkoda...
Cytat:
Jakiś fajny samochodzik?

Cytat:
Dla mnie istniały tylko klocki

I komputer pokładowy statku kosmicznego zrobiony z puzzli

i "drinki" z wody z farbą i "ciasta" z mokrego piasku
Stary 2010-05-14, 21:05   #4920
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
No proszę, na naszych oczach Laseczki się na randkę umawiają
No ba!

Agatka jest już z nami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości