2010-05-16, 14:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Blusche
Cytat:
Napisane przez kasiaen1
Fergusoooon piękne zdjęcia, gratulacje  aż poczułam dumę z Wizażowej przedstawicielki  ; to tylko taka pojedyncza przygoda czy szykuje się stała współpraca?
Z bronzerów chyba spice jest najładniejszy według mnie, szczególnie na tym zdjęciu z lampą. No i jeśli mogłabym przyłączyc się do pytania i poprosic o info co ładnego , błyszczącego masz na buzi na pierwszym zdjęciu to byłabym bardzo wdzięczna
Mirelko- myślę, że jeśli nie było go w akcji pre buy to nie zapowiada się, żeby wrócił do oferty.
|
spice jest właśnie moim ulubionym, ale wygląda na to że będzie niedostepny juz wkrótce. nawet nie ma go na liscie na stronie, ja zamawiałam mailowo..
cisze się że wizaz tak sie polączył z blusche hihi.
Chyba dość stala wspołpraca-ale zobaczymy
na 1szym zdjęciu-powiem Ci w tajemnicy -te były robione nie z myślą o blusche i mimo ze podklad itp sa mineralne (colombian, i spice bronzer) to pociagnełam policzki mozaika givenchy. Ale sprawdzałam-ten sam efekt daje mieszanka cienia starlight, rozswietlacza amaretto i wbranego bronzera, zrobilam sobie taki mix i zapakowałam w ladne pudeleczko
Cytat:
Napisane przez bociek1709
Ferguusson, alez jestes sliczna Dziewczyno 
A jaka nieskazitelna cera
Mam pytanko, czym masz pociagniete usta na fotach 1, 4, 5, 6, 7, 8 i 9???? 
|
aż mi głupio teraz.
Bocku, na 1 i 4 jest Dior maximizer, na 5,6,7 Blyszczyk too faced Tart i pomadka Guerlain, nie mam jej juz ale mogę znaleźć kolor, 9 to chyba chanel 96(mam zapisane ze to guerlain ale to nie ten kolor raczej), a 8 to znowu mieszanka podejrzewam ze dior jakis cielisty błyszczyk i na to too faced buff.
|
|
|