Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-20, 14:29   #884
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
a liczysz ruchy? bo jak w czasie aktywności w ciągu godziny czujesz 10 ruchów lub więcej to jest wszystko ok
Pogoda w Szczecinie faktycznie piękna a zapowiadali ulewy
co do alkoholu to jak tylko słonko wychodzi to nabieram ochoty na grilla i piwko ale jeszcze jakiś rok trzeba będzie poczekać

Bajka a tak w ogóle jak Ci idzie pisanie pracy? zabrałaś się w końcu?? bo mi to idzie jak przez zęby

moja polozna na SR mowila ze z tym liczeniem ruchow to absolutnie bzdura i zeby absolutnie nie liczyc bo popadniemy w paranoje ze np bylo 6 a nie 10 ruchow w czasie godziny zeby poprostu zwrocic uwage na to czy sie rusza i tyle zreszta ginka potwierdzila jej slowa zandego liczenia

bajka
a dzidzia poprostu jest duza i ma mniej miejsca dlatego tak to teraz odczuwasz zreszta papateria byla u ginka i zdaje sie ze wczoraj wlasnie o tym pisala ze ginek potwierdzil te slowa

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

wogole to pojechalam po samochod wrocilam i zobaczylam ze moj pies ukradl z lozna moj kocyk i teraz tez siedzi i sie czai na niego i mysle ze chodzi o to ze ja wyrzucilam jego kocyk jakis czas temu bo byl juz brzydki i on sie teraz do mojego przykolegowuje
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora