Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-20, 13:47   #871
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
No ja po tym nawet kaca nie mam

UWAGA ZBOCZENIEC!!
Dobra już dobra, idę się do kąta wstydzić
Stary 2010-05-20, 13:50   #872
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Dobra już dobra, idę się do kąta wstydzić
Haha a ja idę bo tż zaprasza na kiełbachę
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 13:52   #873
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Haha a ja idę bo tż zaprasza na kiełbachę
I to ja podobno jestem zboczona...
Uważaj żeby Cię tż nie zobaczył takiej uślinionej
Stary 2010-05-20, 13:52   #874
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
I to ja podobno jestem zboczona...
Uważaj żeby Cię tż nie zobaczył takiej uślinionej
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 13:54   #875
muminek88
Zadomowienie

anuszka daj maila to ci posle babki...

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
wspolczuje wam dziewczyny straty maluszkow.
nie chcialam wam pisac ale na sali ze mna teraz w szpitalu lezala dziewczyna ktora rok temu stracila dziecko. w 38 tygodniu jej coreczka zmarla jeszcze w brzuszku bo nikt nie wykryl u niej cukrzycy. malutka miala 5,5 kg w 38 tc. ta dziewczyna zglosila sie do szpitala bo nie czula ruchow dzidzi a oni ja do domu odeslali i kazali liczyc le razy ruszy sie w ciagu 12 godzin. niestety kiedy wrocila do szpitala juz bylo za pozno. nie wyobrazam sobie takiej tragedii....
moje dwie znajome stracily dzieci w 8 msc a jedna w 5...masakra

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
aa wogole wam nie pisalam siostra (bedzie chrzestna malego) ostatnio zaproponowala ze jak sie urodzi to kupi mu karuzele do lozeczka tak wiec super bo wlasnie tego narazie nie chcialam kupowac a bedzie z glowy
moja tez kupi taką fajną z odglosami natury

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

Za to jak obejrzałam jedno CC, jak lekarz szarpał brzuch, bo dziecka nie mógł wyciągnąć, to zaczęłam się bać.
Chyba wolałabym rodzić naturalnie. Niech mi ktoś podmieni macicę.
to szarpanie nie boli czujesz tylko jak dziwnie sie trzesiesz

a do tych ci pisaly o znieczuleniu,mialam 3 razy kloci w kregoslup w pl i dziekuje Bogu ze teraz w de mnie nikt nie zmusza i uśpią mnie calkiem...dla mnie wkloci bylo gorsze od bolu po cc i od boli partych

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
ja nie wiem jakie mogą być objawy ale pewnie bardzo duże przytycie przynajmniej mojej koleżanki koleżanka przytyła strasznie dużo 50 kg aż w pierwszej ciąży nie miała cukrzycy potem przed 2 ciążą ważyła 56 a potem w 2 jak miała cukrzyce to ważyła 106 kg masakra poprostu
ja mam 29 tc i 5 na plusie wiec te kg to nie zawsze przy cukrzycy

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
no i dodaję fotki pokoju naszego "dorosłego" dziecka( tak sam o sobie mówi) i mój wielki brzuchol. Smieję się że do porodu będę potrzebowała taczkę na ten "brzuszek"
wow mamy te same terminy ale moj az taki nie jest...ślicnzy

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
ja raczej CC, więc znieczulenie na bank

mój lekarz nie lubi cesarek i skrzywił się na kartkę od okulisty, spytał czy to prawda co tam napisane. Powiedziałam, że prawda. Czy on mi może odmówić CC? Czy może być tak, że jest wskazanie do CC, a lekarz odmawia i każe rodzić SN albo wspomagany z kleszczami?
.
mi w sumie nie do konca odmowili ale mialam miec a powiedzieli ze jednak mam rodzic sama bo dam rade a ze balam sie cc to rodzilam i moje dziecko by to prawie zyciem przypacilo
Cytat:
Dzień dobry.
Jestem zła. Obudziła mnie sąsiadka puszczająca muzykę na cały regulator o godzinie 7:30
Troszkę poleżałam, popatrzyłam na ruszający się brzuch. Poczułam pierwsze ruchy powyżej pępka
Za oknem szaro i buro- nic się człowiekowi nie chce w taką pogodę...
to fajnie ze nie tylko ja mam takich glosnych...czasemmam juz ochote sie przeprowadzic
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 13:56   #876
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Ja dopiero wrocilam, bylam na pazurka nogi, rece, henna po tem fryzjer, ostanie zakupy do szpitala...moge powiedziec jestem gotowa MAM JUZ WSZYSTKO o czym pamietalam

Jem saldke grecka, a wy szalejecie z tym pisaniem, postaram sie nadrobic
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 13:58   #877
pszczolka87
Zadomowienie

hej hej pisałam do Was jakieś 2 h temu i widzę że się nie dodało:/
ja dziś jak zwykle spałam prawie do 13 ale jak mąż wraca z pracy po 22 to zanim się nagadamy to jest 2 w nocy

co do alkoholi to ja uwielbiam piiiiwooooo!!! heinekenka albo carlsberga.. w ogóle piwek to mogę wypić z 10 i jestem trzeźwa... za to po 2 strzałach wódki już mi się we łbie kręci generalnie innych alkoholi nie lubię... ewentualnie wypiję finlandię żurawinową ze spritem hehe.... a tak to piwosz ze mnie straszny aż się dziwiłam sama sobie że tak łatwo mi było z tego zrezygnować w ciąży... no i z papierochów

ja dziś na obiadek makaron z truskawkami których nie powinnam jeść, ale nie mogłam się oprzeć

dzidzia nie byłam jeszcze na porodówkach.. ale spokojnie- npewno będę sie wybierać i dam Ci znać jak będę już po

kto ze mną pójdzie jutro na lody?? wkurza mnie to że wszyscy pracują i brakuje mi towarzystwa i..... nie myślałam ze to powiem, ale brakuje mi trochę pracy z chęcią bym do niej wróciła na te 2 miesiące
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 14:06   #878
bajka1807
Zakorzenienie

jak mi sie do tej pory alkoholu nie chcialo to tak jak was przeczytalam to zachcialo mi sie bacardi z cola, martinie ze spritem, whisky z cola, finlandi zurawinowej ze spritem i absoluta gruszkowego ze spritem masakra!!

jaka dzisiaj jest piekna pogoda!!! myslalam ze sie usmaze zajechalam dzisiaj do zdroi do szpitala z nadzieja ze dowiem sie czegos o szkole rodzenia. po pierwsze nie moglam tam trafic, po drugie zdziwilo mnie mega to ze ten szpital podzielony jest na kompleksy i to na tak wielkim terenie, a po trzecie pocalowalam klamke

i wkurza mnie to ze moja córa jest leniwa od 3 dni i slabo kopie, bardziej sie przesuwa niz sprzedaje mocne kopniaki i chyba powoli zaczynam panikowac
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2010-05-20 o 14:07
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 14:08   #879
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SabinaLG Pokaż wiadomość
Widzialam, ze poruszalyscie temat straty dziecka i powiedziem wam, ze ja tez to przezylam. Moja corcia urodzila sie w 38 tc i lekarze po 1 dobie wykryli u niej wade serca, co potwierdzily badania w sccs. Mala walczyla 11 dni i niestety przegralilmy te walke. I nie wiem, czy mnie to wzmocnilo, chyba wrecz przeciwnie, teraz drze nad kazdym "ała" Klaudii i boje sie kazdego kaszlniecia, ale nie boje sie o mała w brzuszku bo WIEM ze musi byc zdrowa

Wracam do nadrabiania
strasznie wspolczuje bo wiem jaki to bol a czy w czasie ciazy przez usg nie mozna bylo wykryc tej wady?

ale z was zboczuchy

ja odebralam samochod chodzi idealnie az dziwnie mi sie nim jechalo

wlasnie zjadlam obiadek makaron ze szpinakiem pyyyychaaaa zrobilam tez zakupy i kupilam przepysznego arbuza bo ostatnio byl przedojrzaly a dzisiaj jest idealny
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 14:11   #880
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
jak mi sie do tej pory alkoholu nie chcialo to tak jak was przeczytalam to zachcialo mi sie bacardi z cola, martinie ze spritem, whisky z cola, finlandi zurawinowej ze spritem i absoluta gruszkowego ze spritem masakra!!

jaka dzisiaj jest piekna pogoda!!! myslalam ze sie usmaze zajechalam dzisiaj do zdroi do szpitala z nadzieja ze dowiem sie czegos o szkole rodzenia. po pierwsze nie moglam tam trafic, po drugie zdziwilo mnie mega to ze ten szpital podzielony jest na kompleksy i to na tak wielkim terenie, a po trzecie pocalowalam klamke

i wkurza mnie to ze moja córa jest leniwa od 3 dni i slabo kopie, bardziej sie przesuwa niz sprzedaje mocne kopniaki i chyba powoli zaczynam panikowac
a liczysz ruchy? bo jak w czasie aktywności w ciągu godziny czujesz 10 ruchów lub więcej to jest wszystko ok
Pogoda w Szczecinie faktycznie piękna a zapowiadali ulewy
co do alkoholu to jak tylko słonko wychodzi to nabieram ochoty na grilla i piwko ale jeszcze jakiś rok trzeba będzie poczekać

Bajka a tak w ogóle jak Ci idzie pisanie pracy? zabrałaś się w końcu?? bo mi to idzie jak przez zęby
Stary 2010-05-20, 14:12   #881
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie, może ma już mało miejsca
Mój też od pewnego czasu nie kopie tylko te ruchy się zmieniły w takie przesuwanie się, obracanie...
Jeśli dzidzię czujesz i się rusza conajmniej 10 razy dziennie to wszystko w porządku

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 14:16   #882
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Spokojnie, może ma już mało miejsca
Mój też od pewnego czasu nie kopie tylko te ruchy się zmieniły w takie przesuwanie się, obracanie...
Jeśli dzidzię czujesz i się rusza conajmniej 10 razy dziennie to wszystko w porządku
a ja słyszałam że z tymi ruchami to jest tak, że 10 razy owszem, ale w czasie aktywności, czyli np jak kopie wieczorem no to wieczorem musisz poczuć 10 ruchów, potem rano kolejne 10 itd w zalezności od tego kiedy Twoje dziecko jest aktywne
Stary 2010-05-20, 14:24   #883
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

Spotkanie postaram się być!!!
Ola postaraj się bo coś mi sie wydaje, że to będzie nasze ostatnie spotkanie przed porodami

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 14:29   #884
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
a liczysz ruchy? bo jak w czasie aktywności w ciągu godziny czujesz 10 ruchów lub więcej to jest wszystko ok
co do alkoholu to jak tylko słonko wychodzi to nabieram ochoty na grilla i piwko ale jeszcze jakiś rok trzeba będzie poczekać

Bajka a tak w ogóle jak Ci idzie pisanie pracy? zabrałaś się w końcu?? bo mi to idzie jak przez zęby

moja polozna na SR mowila ze z tym liczeniem ruchow to absolutnie bzdura i zeby absolutnie nie liczyc bo popadniemy w paranoje ze np bylo 6 a nie 10 ruchow w czasie godziny zeby poprostu zwrocic uwage na to czy sie rusza i tyle zreszta ginka potwierdzila jej slowa zandego liczenia

bajka
a dzidzia poprostu jest duza i ma mniej miejsca dlatego tak to teraz odczuwasz zreszta papateria byla u ginka i zdaje sie ze wczoraj wlasnie o tym pisala ze ginek potwierdzil te slowa

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

wogole to pojechalam po samochod wrocilam i zobaczylam ze moj pies ukradl z lozna moj kocyk i teraz tez siedzi i sie czai na niego i mysle ze chodzi o to ze ja wyrzucilam jego kocyk jakis czas temu bo byl juz brzydki i on sie teraz do mojego przykolegowuje
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 14:30   #885
hd2005
Zakorzenienie

ZZO
to co mówią położne to jedna strona a rzeczywistość to druga

Moja przyjaciółka zarzekała się, że urodzi naturalnie, bez znieczuleń bo się naczytała i chce być świadoma itd.
Jak zaczęły się skurcze to darła sie w niebo głosy "dajcie mi znieczulenie, Mariusz zapłać pani"

Inna historia z SR opowiedziana prze położną. Dziewczyna sie zastanawiała i gdy już była pewna, że nie wytrzyma poprosiła o ZZO ale okazało się, że jest juz za późno i rodziła bez...

Stary 2010-05-20, 14:30   #886
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
moja polozna na SR mowila ze z tym liczeniem ruchow to absolutnie bzdura i zeby absolutnie nie liczyc bo popadniemy w paranoje ze np bylo 6 a nie 10 ruchow w czasie godziny zeby poprostu zwrocic uwage na to czy sie rusza i tyle zreszta ginka potwierdzila jej slowa zandego liczenia
zgadzam się wazne ze czujemy a mniej wiecej kazda z nas juz czuje co ile malenstwa sa aktywne

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 14:32   #887
hd2005
Zakorzenienie

Dobra, lecę na spacerek
napisałam od rana dwa podrozdziały

Stary 2010-05-20, 14:33   #888
bassienkaw
Zakorzenienie

Hej kobietki

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 14:33   #889
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:

bajka
a dzidzia poprostu jest duza i ma mniej miejsca dlatego tak to teraz odczuwasz zreszta papateria byla u ginka i zdaje sie ze wczoraj wlasnie o tym pisala ze ginek potwierdzil te slowa

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

wogole to pojechalam po samochod wrocilam i zobaczylam ze moj pies ukradl z lozna moj kocyk i teraz tez siedzi i sie czai na niego i mysle ze chodzi o to ze ja wyrzucilam jego kocyk jakis czas temu bo byl juz brzydki i on sie teraz do mojego przykolegowuje
o widzisz.. ja anwet nie wiedziałam.. gdzieś to wyczytałam, z lekarzem nawet nie gadałam bo moje dziecko jest nadzwyczaj ruchliwe także wiem że tych ruchów jest napewno więcej
Stary 2010-05-20, 14:34   #890
farminka
Wtajemniczenie

No ładnie ładnie.Wchodzi sobie człowiek na forum dla ciężarówek,a tu główne tematy to sex i alkohol Za mną chodzi już od jakiegoś czasu reddsik jabłkowy i czerwone wino.Chyba po porodzie zrobię jakiś jeden wolny dzień od karmienia i sobie coś chlapnę Co do wywoływania to mi też chyba zostaną spacery,schody i maliny,bo moja mama ma do nas przyjechać żebym nie była sama w razie gdyby się zaczęło,bo TŻ długo w pracy siedzi,a pokój mamy tylko jeden Chociaż w moim przypadku może obyc się bez wywoływania skoro mała taka niecierpliwa,a fenoterolu nie biorę
A od dzisiaj oficjalnie jestem na urlopie Nareszcie mogę mieć gdzieś tą problemową profesorkę co nie uznaje zwolnień nawet ze szpitala i wypoczywać.Inaczej się nie dało,więc załatwiłam to tak. Tylko prawdziwe byczenie się to zacznę za tydzień,bo właśnie dowiedziałam się,że w tym tygodniu mam 2 egzaminy i teraz muszę stanąć na głowie i jakoś się tego nauczyć.Nie będzie łatwo po tym jak się tak rozleniwiłam,ale mam nadzieję,że dam radę
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 14:34   #891
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
o rety dobrze, ze juz wszystko wporzadku a co Ci było? Jakie objawy?
papeteria na SR też widziałm ta animację, ale żeby wszystko wyglądało u wszystkich tak samo to by było fajnie
misiulka z ta animacja miałam na mysli nie ze tak szybko i gladko wychodzi tylko jakie manewry musi wykonac maly, jak sie przekreca w całym tym procesie jak śrubka....fakt sa rozne przypadki....

Stary 2010-05-20, 14:35   #892
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość

rusza sie ta moja slodka ale zupelnie jej sie czas aktywnosci zmienil ? czasem musze ja poszturchac zeby sie krolewna raczyla ruszyc i mamusie uspokoic hehe no ale chyba faktycznie ma juz malo miejsca albo sie obrocila znowu buzka do kregoslupa dlatego ja slabo czuje. no nic, umowilam sie przed chwilka na usg 3/4d i ide we wtorek... mam nadzieje ze bedzie w dogodnej pozycji do zdjecia hehe

a co do licencjatu... wez mnie nie doluj w ogole nie mam ochoty sie za to zabrac, chociaz wystarczy usiasc i pisac, ale jakos znajde zaraz milion rzeczy ktore mialam zrobic mam jeszcze miesiac zeby to skonczyc, bo obrony 29.06-2.07 - czego sie boje bo kurde znajac moja nerwice przed egzaminami to moze sie to skonczyc przedwczesnym porodem
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-05-20, 14:35   #893
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
No ładnie ładnie.Wchodzi sobie człowiek na forum dla ciężarówek,a tu główne tematy to sex i alkohol
dlatego kontynuujesz temat

Stary 2010-05-20, 14:39   #894
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
ZZO
to co mówią położne to jedna strona a rzeczywistość to druga

Moja przyjaciółka zarzekała się, że urodzi naturalnie, bez znieczuleń bo się naczytała i chce być świadoma itd.
Jak zaczęły się skurcze to darła sie w niebo głosy "dajcie mi znieczulenie, Mariusz zapłać pani"

Inna historia z SR opowiedziana prze położną. Dziewczyna sie zastanawiała i gdy już była pewna, że nie wytrzyma poprosiła o ZZO ale okazało się, że jest juz za późno i rodziła bez...
ja tam z tym znieczuleniem to igieł, kłucia w kręgosłup i takich rzeczy się nie boję.... bo jeżeli o mnie chodzi to mnie to tam wsio ryba ale jak się nasłuchałam jakie to może być szkodliwe dla maluszka i jakie mogą być powikłania u dziecka po takim znieczuleniu to powiedziałam sobie że choćbym umierała z bólu i miała tam zemrzeć na porodówce to w życiu się na nie nie zgodzę.
Stary 2010-05-20, 14:42   #895
bassienkaw
Zakorzenienie

Co do alkoholu... to ja ostatnio podpiłam mężowi łyk piwka, bo miałam ochotę, a na Komunii w neidzielę wypiłam lampkę czerwonego wina do obiadu...
A sex... no cóż, dzisiaj mi się śniło, że był dziki, szalony, bezproblemowy hahaha

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 14:44   #896
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
rusza sie ta moja slodka ale zupelnie jej sie czas aktywnosci zmienil ? czasem musze ja poszturchac zeby sie krolewna raczyla ruszyc i mamusie uspokoic hehe no ale chyba faktycznie ma juz malo miejsca albo sie obrocila znowu buzka do kregoslupa dlatego ja slabo czuje. no nic, umowilam sie przed chwilka na usg 3/4d i ide we wtorek... mam nadzieje ze bedzie w dogodnej pozycji do zdjecia hehe

a co do licencjatu... wez mnie nie doluj w ogole nie mam ochoty sie za to zabrac, chociaz wystarczy usiasc i pisac, ale jakos znajde zaraz milion rzeczy ktore mialam zrobic mam jeszcze miesiac zeby to skonczyc, bo obrony 29.06-2.07 - czego sie boje bo kurde znajac moja nerwice przed egzaminami to moze sie to skonczyc przedwczesnym porodem
a gdzie na usg? ja do węgrzynowskiego w hahs się będę umawiać na początek czerwca.. pamiętasz ile w hahsie kosztuje to usg? bo pamiętam że kiedyś się chyba pytałaś...

jeżeli chodzi o pracę to mam tak samo... jak narazie mam 1 rozdział i od 2 dni zabieram się za napisanie metodologii i mi nie wychodzi leń mnie taki ogarnął że szkoda gadać... no i najprawdopodobniej będę bronić się dopiero we wrześniu co mi średnio pasuje:/
Stary 2010-05-20, 14:48   #897
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dość, że zboczona to jeszcze wariatka
nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie
Cytat:
Znowu mi tu coś sugerujesz....
kto ja ?
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
lubię wszelkiego rodzaju spritz'y (jak cin cin).
nie wiem czemu przeczytałam striptiz
to wszystko przez siale i lazurowa chyba
Cytat:
Tajne stowarzyszenie lambda, lamda, alfa i omega, pi i sigma
czyli, ze co ty i siala to przybysze z matplanety KLIK wydawałyście mi się znajome która jest która ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 14:50   #898
serduszkoiz
Zadomowienie

3 dzien was nadrabiam i dopiero dalam rade uffff

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
hejka!
ja też dużo piłam, ale ze względu na pracę pracuję za barem, a Irlandczycy nie dają napiwków w postaci pieniężnej tylko "drinkowej" po pierwszych dwóch dniach pracy zapytałam szefa wprost - czy ja mogę to wypić co oni mi stawiają? - a on: no pewnie, tylko się nie upij tym sposobem dotarłam do takiego poziomu, że w czasie pracy wypijałam około 5 piw i po drodze z pracy wpadałam ze znajomymi jeszcze na "balety", bo było po drodze... pracuję 6 dni w tygodniu, to sobie wyobraźcie a że piwo kaloryczne, to waga dobiła do 83kg, potem się "ocknęłam" i przestałam się wygłupiać zresztą i tak nie dałabym rady wypić wszystkiego co mi stawiali, bo zdarzały się nocki po kilkanaście drinów na kasie zawarłam układ z szefową, że mogę (taką trochę okrężną drogą) wybierać pieniążki z kasy za te napiwki i całe szczęście, bo chyba bym w alkoholizm popadła...
ale tak kusicie tymi % że chyba się wybiorę do polskiego sklepu po Karmi - chociaż aż tak strasznie go nie lubię...
niezla praca
i widzie ciakawy temat alkoholowy
ja ostatnio wypilam kilka piwek bezalkoholowych z Tz ( on pil normalne) i gdybym nie wiedzila ze nie ma % to bym nie uwierzyla bo smakowalo cudownie

ja dzis zlozylam papiery o urlop macierzynski w socjalu

i kupilam poscielke, przesrieradlo, karuzelka, podklady poporodowe, wkladki laktacyjne, mialam chrapke na wiecej ale bym sie nie zabrala a nie chcialam dzwonic do Tz zeby mnie odebral z centrum bo za duzo kupilam haha ( on spal po nocce ) i musialam sie zatrzymac na tym

zamowilismy transport wozka z polski do nas i teraz pozostaje czekac

kochane mam pytanie czy wy kupujecie jakies mleko w proszku na poczatek? Ja planuje karmic piersia no ale czasem ze stresu nie ma pokarmu od razu i wogole i mysle czy powinnam kupic???

co do znieczulenia to tez slyszalam ze zalezy od skorczy jak sa strasznie bolesne, to kobiety krzycza od wejscia do szpitala ze chca znieczulenie . Ja tak jak jaszczka wiem ze w razie w to takie znieczulenie mam za darmo dostepne i sie okaze co wybiore

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 14:50   #899
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Co do alkoholu... to ja ostatnio podpiłam mężowi łyk piwka, bo miałam ochotę, a na Komunii w neidzielę wypiłam lampkę czerwonego wina do obiadu...
A sex... no cóż, dzisiaj mi się śniło, że był dziki, szalony, bezproblemowy hahaha
powiem wam ze po ostatnim przytulansku z mezem i po tym jak sie nameczylam na gorze to mi sie odechcialo wszelkich zabaw seksualnych hehe i o dziwo jakos mnie do tego nie ciagnie mam tylko nadzieje ze po pologu wszystko wroci do normy
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-05-20, 14:51   #900
wiolek1
Zadomowienie

anoxa dlatego dobrze, że wykryli wcześniej i mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze

jaszczka uuuuu to przy takiej pracy i korzystaniu z "napiwków" alkoholizm murowany

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
ha ha chyba bede mojego musiała przykuć różowymi kajdankami, które mam z panienskiego bo pół roku nieruszany to zdziczal...i w potrzebie wykorzytam go
ja własnie zamierzam mojemu zapowiedzieć, że po 37 tygodniu jazdaaaa hehe mimo, że ostatnio to chyba w styczniu było co

SabinaLG poprostu brak słów...

Cytat:
Co do wywoływania porodu domowymi sposobami to gdybyście widziały majówki jak one desperacko wywoływały xD
Ani schody, ani spacery, ani sex, ani masaż brodawek, ani picie naparu z liści malin i inne takie nie pomogły
Te co się miały rozpakować to się rozpakowały bez dodatkowych atrakcji i zachęt a te co kombinowały to się w końcu przeterminowały
ja mam taką stronkę chyba tutaj nawet któras podawała i jeszcze jej nie przejzałam ale jak będzie się termin zbliżał to na pewno poczytam

http://umamy.homestead.com/porod.html

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ja dopiero wrocilam, bylam na pazurka nogi, rece, henna po tem fryzjer, ostanie zakupy do szpitala...moge powiedziec jestem gotowa MAM JUZ WSZYSTKO o czym pamietalam

Jem saldke grecka, a wy szalejecie z tym pisaniem, postaram sie nadrobic
a ja dzisiaj kupiłam sobie taką koszulke nocną co ty masz
za 25 zł w textil market bo bylam pieluchy kupić i patrze i jest
kolor taki łososiowy i obszycie pomaranczowe może nie za super ale to był jedyny kolor L. różowa jeszcze była xs

pszczolka87 z tymi ruchami to jednak pewnie nie tak bo bym musiała codziennie na pogotowie jezdzić czasami mi sie cały dzień nie odzywa i dopiero na 2 dzień czuje że sie rusza
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości