Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-20, 21:32   #1563
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o

Cytat:
Napisane przez moose1979 Pokaż wiadomość
"Randka jest po to, żeby sie dobrze bawić, i powinno się z niej korzystać żeby się lepiej poznać. Nawet chłopcy mają coś ciekawego do powiedzenia, jeśli się ich słucha wystarczająco długo.
Linette, lat 8"

Sweeeeettttt
Dziewczynka ma dopiero 8 lat, nie wie co mówi.

Cytat:
Napisane przez kunfu1987 Pokaż wiadomość
Moją drugą fazę chcę zakończyć po dwóch miesiącach, bo osiągnęłam już wagę, którą chciałam. Na PP praktycznie cały czas tak źle się czuję. Potrafię wypić kawę, a za chwilę usnąć na kanapie Jestem strasznie lichutka, mam nadzieję, że m.in. codzienne warzywka na III fazie mi pomogą, bo chcę wrócić do życia. Dzisiaj kupiłam sobie Colon C ale nie dałam rady tego wypić Miałam odruch wymiotny, co za paskudztwo!! Może jeszcze jedno podejście zaraz zrobię.
A może to po prostu przesilenie wiosenne? Dziwne trochę, chyba niewiele z nas tak ma albo miało. Chociaż zdarzało się, że komuś w ogóle Dukan nie odpowiadał i rezygnował. Ale to były sporadyczne przypadki, że się tak wyrażę (przepraszam te "przypadki" za określenie) .