Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-22, 08:27   #2248
iziuula
Raczkowanie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XI

P. (czuje ucisk w lini zaraz poniżej żeber, i na samym dole, i brzuch mam twardy, i mam zgagę,jedzenie mi się odbija, to przejdzie?? Ja myśle że to od tego że aczęłam jeść tłuszcze które przed dwa lata SLKUTECZNIE omijałam ale wiem że moge się mylić,od czego to może być??)

I.owsiaka (3ł.płatków,mleko,łycha masła orzechowego,łycha miodu) przykryte skrojonym bananem,polane miodem i sypnięte posiekanymi włoskimi>(Ile ich dać??) inka z mlekiem.
II.pączek dżemem i pudre, pomarańcz,inka z mlekiem.
III.zupa z mnóstwem warzyw,3ł. kuksusa,mięsko wiepszowe smażone na oliwie z oliwek,sałatka z pomidora,ogóra,sałaty,rzo dkiew,cebulki,i jogurtu nat sypnięta szczypiorem,
deser chupa-chups
IV.jajecznica z 2wiejskich podwójnych jaj z serem,pomidorem,szczypior em, pół krajzerki z grrubą warstwą pasztetu z kurcząt (uwielbiam pasztet a wogóle On zdrowy jest??) i warzywami
po-budyń Paula(moje uzależnine) a po-po kubaczek lodów

Mam pytanie co do siemienia lnianego,wcześniej robiłam tak że wsypywałm małą łyżeczkę siemienia i zalewałąm wżątkiem,jak się podgotowała dawałm pł.owsiane,potem mleko itd. ale z ta owsianka wychodzi taka "śliska" jak kisiel... ja sądze że to od siemienia, bo ja mam z firmy sante, całe siemie,nie mielone.
Kiedy je dodawać żeby mi nie psiuło śniadnka??

Prosz o oceny Abigal,kika?? I inne kobitki
Pozdrawiam
iziuula jest offline Zgłoś do moderatora