Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-24, 13:37   #2162
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
no właśnie wiem, że takie ćwiczonka to na mięśnie a jak nie spale tego tłuszczu to nici z tego, i dlatego szukam ćwiczeń na spalenie tego tłuszczu i własnie wszędzie pisze ze aerobami sie spala ale ale uwaga teraz nie bijcie areoby czyli co?? przepraszam za skrajną ignorancję tzn. rozumiem, że np. biagnie to areoby?? ale jest cos konkertnie na brzuch??
Aeroby, to o ile się nie mylę rower, bieganie, pływanie itp. A jeśli chodzi o przepis na piękny brzuch, to Moose wczoraj wieczorem pisał o tym, nawet załączył zdjęcia z efektami

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Achika Pokaż wiadomość
jakikolwiek duzy sernik by6m zrobila to potrafie wciagnac polowe jednego dnia...(

Jest to troche emczace ale jedzac sernik jestem po nim jeszcze bardziej glodna...tez tak macie?
Ja po nim nie jestem głodna, tylko mam ochotę na więcej Dlatego już go nie piekę

Cytat:
Napisane przez ernie Pokaż wiadomość
Kochane Proteinki (i Proteinku),
jestem dziś na 4. dniu U - wg testu Dukana ostatnim. Jutro warzywka
Ale mam pytanie: pierwszego dnia oszukałam, tzn zjadłam jabłko (teraz nie mam w lodówce niczego, co by mnie mogło skusić) - czy powinnam sobie przedłużyć o ten dzień U, czy lecieć już jutro z PW?
Nie wiem ile spadłam - nie posiadam wagi (czy ktoś wie gdzie w Wwie można tanio kupić wagę?), ale wg centymetra 2cm w talii mniej.
No i czuję się już bosko bo tych 2 dniach, kiedy łaziłam jak pijana mucha
Kurczę, kocham Was, nie wiem jak bez tego forum bym wytrzymała
Hm. Idź może na pw, ale takie ostrzejsze, zero 3 listy, minium nabiału, dużo mięcha i warzywa.
Ale może ktoś jeszcze się wypowie, bo ja nie bardzo wiem, co w takiej sytuacji się robi
Cytat:
Napisane przez milaminka80 Pokaż wiadomość
Jesli moge cos poradzić (nie jestem w tej sprawie ekspertem,b o sama wiele rzeczy dowiaduje sie na bieżąco), ale na twoim miejscu nie patrzylabym na to z tej perspektywy tzn. 1 faka chce 3 kg, 2 faza 8 kg jak reka odjął. Badx cierpliwa. Bo jesli tak sobie załozysz, a nie schudniesz tyle, to bedzie ci trudniej trwac na tej diecie. Moja kolezanka schudła na 1 fazie 3 kg, ja 2,5, a kolejna znajoma o,8. To jak waga spada jest indywidualne i n ie nalezy porównywac sie z innymi.
Tyle ode mnie
Tak w ogóle to witam
O, to, to, to, dokładnie
Co nagle to po diable, dieta ma nie tylko nas odchudzić, teraz, zaraz, już, ale też zmienić nawyki żywieniowe. A na szybko tego się nie da zrobić.