|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o
Cytat:
Napisane przez nillka88
no właśnie wiem, że takie ćwiczonka to na mięśnie a jak nie spale tego tłuszczu to nici z tego, i dlatego szukam ćwiczeń na spalenie tego tłuszczu  i własnie wszędzie pisze ze aerobami sie spala  ale ale uwaga teraz nie bijcie  areoby czyli co??  przepraszam za skrajną ignorancję  tzn. rozumiem, że np. biagnie to areoby?? ale jest cos konkertnie na brzuch??
|
Aeroby, to o ile się nie mylę rower, bieganie, pływanie itp. A jeśli chodzi o przepis na piękny brzuch, to Moose wczoraj wieczorem pisał o tym, nawet załączył zdjęcia z efektami 
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Achika
jakikolwiek duzy sernik by6m zrobila to potrafie wciagnac polowe jednego dnia...  (
Jest to troche emczace ale jedzac sernik jestem po nim jeszcze bardziej glodna...tez tak macie?
|
Ja po nim nie jestem głodna, tylko mam ochotę na więcej Dlatego już go nie piekę 
Cytat:
Napisane przez ernie
Kochane Proteinki (i Proteinku  ),
jestem dziś na 4. dniu U - wg testu Dukana ostatnim. Jutro warzywka 
Ale mam pytanie: pierwszego dnia oszukałam, tzn zjadłam jabłko (teraz nie mam w lodówce niczego, co by mnie mogło skusić  ) - czy powinnam sobie przedłużyć o ten dzień U, czy lecieć już jutro z PW?
Nie wiem ile spadłam - nie posiadam wagi (czy ktoś wie gdzie w Wwie można tanio kupić wagę?  ), ale wg centymetra 2cm w talii mniej.
No i czuję się już bosko bo tych 2 dniach, kiedy łaziłam jak pijana mucha 
Kurczę, kocham Was, nie wiem jak bez tego forum bym wytrzymała 
|
Hm. Idź może na pw, ale takie ostrzejsze, zero 3 listy, minium nabiału, dużo mięcha i warzywa.
Ale może ktoś jeszcze się wypowie, bo ja nie bardzo wiem, co w takiej sytuacji się robi 
Cytat:
Napisane przez milaminka80
Jesli moge cos poradzić (nie jestem w tej sprawie ekspertem,b o sama wiele rzeczy dowiaduje sie na bieżąco), ale na twoim miejscu nie patrzylabym na to z tej perspektywy tzn. 1 faka chce 3 kg, 2 faza 8 kg jak reka odjął. Badx cierpliwa. Bo jesli tak sobie załozysz, a nie schudniesz tyle, to bedzie ci trudniej trwac na tej diecie. Moja kolezanka schudła na 1 fazie 3 kg, ja 2,5, a kolejna znajoma o,8. To jak waga spada jest indywidualne i n ie nalezy porównywac sie z innymi.
Tyle ode mnie 
Tak w ogóle to witam 
|
O, to, to, to, dokładnie 
Co nagle to po diable, dieta ma nie tylko nas odchudzić, teraz, zaraz, już, ale też zmienić nawyki żywieniowe. A na szybko tego się nie da zrobić.