Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-24, 16:48   #372
Silpe
Zadomowienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))

Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość
A oto moja kruszynka
1. w szpitalu
2. już w domku
Jest śliczny i ma takie poważne spojrzenie - niesamowite jak na takie malenstwo

Witam dziewczyny - widze że dzis temat szczepien był - ja mam zamiar szczepic tylko te obowiązkowe , które były od zawsze i na które myśmy były szczepione - żadnych nowosci nie chce i nie bede wydawac na to kasy .

Byłam dzis w szpitalu na ktg - ot tak na zlecenie gina - swoją drogą mam wrażenie czasami że jest nad wyraz opiekunczy i nadwrażliwy - najchetniej wsadziłby mnie w ramke powiesił na ścianie i kazał na ,mnie dmuchac
Przeleżałam 40 minut słuchając serduszka mojego malenstwa i jej kopniaczków.
Zapis prawidłowy , zero skurczy - szkoda żeby chociaz jeden był
chyba już mi sie cni
w czwartek znów mam kontrolne badanie - po co nie wiem - jeśli wszystko jest w pożądku no ale mój lekarz chce miec wszystko pod kontrolą .

Kupiłam dzis kilka kwiatów jeszcze do posadzenia , kilka sadzonek ogurków - niestety te które mi wzeszły z nasionek deszcz zmył i wymyłi papryke - a niech se rośnie
w sobote zaczne 38 tydzien i myśle że czas pomału Gabryske wyganiac z jej przytulnego mieszkanka -chyba że sama wczesniej sie zdecyduje co ciągle prorokuje mi gin ale ja tego nie widze jakoś
Okna se umyje a co, i w ogródku z chwastami powalczyc trzeba
Musze czymś bzykanko zastąpic nie - dodam że bzykanko jak najbardziej wskazane przez gina ale jak pisałam meża chwilowo brak

Silpe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując