Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-04, 14:05   #4370
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Ojojoj dziewczyny hormony mi buzują
Już myślałam, że dzisiaj nie wytrzymam. Zaprosiłam exa (już z resztą nie exa ) jutro do siebie, bo rodzice wyjeżdżają.
Nie wiem czy dobrze robię, czy nie za szybko i w ogóle, ale już nie mogę wytrzymać. Ale daję sobie na wstrzymanie. Postaram się żyć chwilą, nie zadręczać się jak to będzie- uda się to się uda, nie uda to nie uda.
Muszę tylko sporo nad sobą pracować, bo jak się widzę z nim dłużej, to zaczynają mi wracać fazy na kontrolowanie go i niepotrzebne wkurzanie Np dzisiaj wyszedł ode mnie chyba z pół godziny temu, a ja już się zastanawiam co robi i czy się do mnie jeszcze dzisiaj odezwie- to są dwie główne moje schizy, które muszę wybić sobie z głowy
Da się tak samemu czy to już do specjalisty trzeba iść?
Aha i dowiedziałam się dzisiaj, że przecież my już miesiąc temu do siebie wróciliśmy Dobrze wiedzieć
Szalona Ty
Jak już jesteście znowu razem, to zmień przede wszystkim swoje podejście. Niech on wie, że nie jesteś tą samą Koszką
Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Dziękuję

A Tobie zdrówka życzę
Dziękuję, ale coś jest nie tak...
Nie dość, że nie leczy mi się ten ugryziony polik od środka, to jeszcze boli mnie gardło i głowa. Chyba mam coś z zatokami. Buuuu...
Muszę się wybrać do dentysty w końcu

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Chodzicie bez swoich Tż na dyskoteki?
Ja byłam kilka razy, przeżyłam () ale wiadomo o niebo lepiej z nim
Ja chodzę tylko bez TŻta.
Mój TŻ nie jest z tych, co lubi bawić się w klubach, byliśmy razem może ze 4 razy

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora