2010-06-05, 20:25
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Długotrwały kłopot, Potrzebujemy pomocy, porady.
Błąd popełnił zarówno ginekolog dając jej pierwsze lepsze tabletki, jak i Twoja dziewczyna, która czując, że obniża sie jej libido nic w tej kwestii nie chciała robić i odstawiła tabletki dopiero, gdy było już tragicznie.
Namów ją na zmiane ginekologa, najlepiej jakiś prywatny gabinet, poczytaj najpierw w internecie rekomendacje.
Ja równiez nie miałam wykonywanych tych wszystkich badań hormonalnych, krwi i Bóg wie czego jeszcze. Lekarka zapytała mnie jedynie o to czy to będą moje pierwsze tabletki, czy wiem jak brać, jak działaja na organizm, czy biorę też inne leki i tak dalej. Oczywiście wywiad połączony z normalnym badaniem ginekologicznym, cytologia i te sprawy, ale jednak można uznac, że zbyt profesjonalne to nie było. Mimo to miałam szczęście, że mój organizm bardzo dobrze przyjął tabletki (YAZ) i zarówno ja, jak i mój chłopak jesteśmy zadowoleni z sytuacji 
Z tego co wiem (z rozmów z koleżanakami itd) to w porównaniu do innych tabletek, YAZ wywołuje najmniej skutków ubocznych, najgorsze są pierwsze dwa miesiące (dwa opakowania), a potem już z górki
udo: 52->49

|
|
|