2010-06-05, 22:35
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
|
Sweterek koszulki do spania 
Się będzie działo. Kciuki trzymam, akurat na jutro 
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87
C.d.
11. Bluzeczka z Imitz 12 zł
12. Bluzka azurowa z Vero Mody  29,99 zł
Zapomniałam jeszcze ufocic dwie rzeczy: śliczną bawełnianą sukienkę zieloną butelkową we wzory za 35 zł i prześliczną bluzkę turkusową z dekoltem typu woda też za 35 zł. Obie z C&A.
|
Ale się obkupiłaś. Bardzo mi się podoba sukienka w kwiaty.
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87
A TŻ jak zobaczył tą Utopię to przez chwile miał taką minę, jakby mnie chciał z domu wyrzucić  A ja się słodko uśmiechnęłam i zaczęłam robić miejsce na moim magicznym stoliczku na nowe cienie. W związku z tym musiałam wyprowadzić do łazienki pędzle, bo już zabrakło na nie blatu. A TŻ się patrzył co robię i miał minę przerażenia i politowania zarazem 
|
Szkoda że tego nie uwieczniłaś. 
Cytat:
Napisane przez zetafon
wpadam do was tylko na chwile.o 13 mam zajecia w szkole wizazu.wczoraj cały dzien się uczyłam,dzisiaj tez muszę  byłam wczoraj w sklepie i kupiłam tonik i mleczko do demakijażu evy w koniczyną.zapłaciłam w sumie 10zł.jest taka piekna pogoda a ja musze zakuwac albo isc do szkoły.mam ochote sobie zrobic wagary no ale chyba jednak nie zrobie .... 
|
Ty się Bidulko pilnie uczysz, na pewno pójdzie Ci świetnie. 
Cytat:
Napisane przez noseknosek
Poszły mi dwie końcówki żeli pod prysznic. Mogę wyciągnąć dwa nowe z zapasów!  aż nie wiem na co się zdecydować 
Zdołowałam się dzisiaj na zakupach, w przymierzalni zdałam sobie sprawę z tego, że dość mocno mi się ostatnio przytyło..  Nie kupiłam nic i dodatkowo zepsułam sobie tym humor.......
|
Nosku mam takie wrażenie, że przesadzasz z tym przytyciem. W sumie nie wiem jak wyglądasz, ale intuicja mi to podpowiada. Czasem jest gorszy dzień na zakupy i nic nie udaje się znaleźć, następnym razem wrócisz pewnie z ładnymi ubraniami i humor będzie git. Zużyć gratuluję. 
U mnie zużycia ani drgną, ale zakupów jeszcze nie było. Czyli bilans na zero.
|
|
|