Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-05, 13:58   #241
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość

suuper, ja tez jade do Bylgarii, ale na przelomie sierpnia / wrzesnia (jak juz zreszta pisalam)

bylas w Bulgarii? jak wrazenia? gdzie dokladnie bylas? jechalas autokarem czy lecialas?

KonikGarbusek: poszperalam troche w sieci i znalazlam kilka ofert ktore moglyby Ci pasowac, np 20.07 na 10 dni, samolotem, 2 posilki, 2070zl (klik!)

ale nie wiem czy chcesz samolotem czy autobusem? samolotem jest duzo drozej, ale jak sie ma ograniczony czas jak Ty to chyba lepiej... autokarem raczej nie znajdziesz na 10 dni, bo 4 dni to jazda = wiec sa 14-dniowe = 10dni na plazy + 4 dni w autobusie.ale jak chcesz samolotem to spokojnie znajdziesz, nawet jest wybor z tego co w Internecie sprawdzalam
Ta oferta jest droga jak na Bułgarie. Lepiej poczekać na lasta. Ja w tamtym roku (leciałam samolotem bo nie wyobrażam sobie tyle siedzieć w autobusie, tym bardziej że miałam tylko tydzień wolnego, też byłam na przełomie sierpnia/września) byłam w hotelu Fiesta Beach w Słonecznym Brzegu, pałciłam 1800 zł od os. Dla mnie było cudownie bo pogoda piękna, cisza i spokój czyli to co chciałam.

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Tak to właśnie jest, ze babki w drogeriach same nic nie dadzą, tylko trzeba żebrać

Dziękuję serdecznie za propozycje wycieczki. Teraz tak siebie myśle, że może lepiej lecieć na tydzień na spokojnie niż na 2 tyg i denerwowac się jakby było jakieś opóźnienie. Zależy mi na samolocie, bo rzeczywiście autokarem to 4 dni podóży a to jest męczące. Poszukam też w Alfa Star jak któraś z was radziła. Kochane jesteście
Alfa jak patrzyłam teraz ma kiepską oferte do Bułgarii ale jeszcze na pewno Itaka jest.
Jak ja bym chciała gdzieś gdzie jest ciepło ale nie mam z kim więc pewnie urlop odpadnie
Może poczekaj Koniku jeszcze troche na lasty. Tak ok miesiąca się pojawiają już a potem im bliżej tym taniej.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 14:33   #242
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
No coś Ty jaką złośliwość Jestem Ci bardzo wdzięczna za ten puder, bo gdyby nie Ty to musiałabym dopłacać drugie tyle co za puder, to za przesyłkę z BU.

---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

Ja postaram się już nie oglądać Matko jak te minerały wciągają

A TŻ jak zobaczył tą Utopię to przez chwile miał taką minę, jakby mnie chciał z domu wyrzucić A ja się słodko uśmiechnęłam i zaczęłam robić miejsce na moim magicznym stoliczku na nowe cienie. W związku z tym musiałam wyprowadzić do łazienki pędzle, bo już zabrakło na nie blatu. A TŻ się patrzył co robię i miał minę przerażenia i politowania zarazem
No nie dziwię się. Ja moje kosmetyki przed rodzinka chowam w pudełkach coby ich nie przyprawic o zawał. Moja mama uzywa 1 cienia, 1 szminki, 1 pomadki i na tym sie jej kolorówka konczy.

Co tak dzis cicho? Pewnie weekendujecie sie na swizym powietrzu?
Stary 2010-06-05, 15:02   #243
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
jak juz wspomnialam, bylam z mama w naturze mamusia mi kupila lakiery twins z essence - te niebieskie (chyba takie same jak Ty masz, Hosenko = bonnie i clyde) rzeczywiscie, sa geste i dobrze sie rozprowadzaja, a do tego szybko schna
Niebieski akurat super kryje i szybko schnie, ale śliwkowy Thelma jest koszmarny - robią się smugi, prześwity i wolno schnie ...

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
No nie dziwię się. Ja moje kosmetyki przed rodzinka chowam w pudełkach coby ich nie przyprawic o zawał. Moja mama uzywa 1 cienia, 1 szminki, 1 pomadki i na tym sie jej kolorówka konczy.
Ja też mam prawie wszystko pochowane, ale raczej ze względu estetycznych - nie wyobrażam sobie robić wystawki np. z cieni czy szminek.
Pisze "prawie" bo na półce na widoku mam troche takiej codziennej pielęgnacji jak hydrolat, dezodorant czy krem do rąk.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 16:27   #244
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Co tak dzis cicho? Pewnie weekendujecie sie na swizym powietrzu?
Ja próbowałam się poopalać na balkonie, ale po 20 minutach nadciągnęły chmury i już nie było jak . Mam nadzieję, że szybko sobie odpłyną i dorwę przynajmniej drugie tyle czasu na słoneczku
Nawet mam akompaniament - słychać odgłosy bitwy z drugiego końca miasta (dziś u nas bitwa pod Heilsbergiem: wojska Napoleona kontra Rosjanie/Prusacy).

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 16:47   #245
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Ja próbowałam się poopalać na balkonie, ale po 20 minutach nadciągnęły chmury i już nie było jak . Mam nadzieję, że szybko sobie odpłyną i dorwę przynajmniej drugie tyle czasu na słoneczku
Nawet mam akompaniament - słychać odgłosy bitwy z drugiego końca miasta (dziś u nas bitwa pod Heilsbergiem: wojska Napoleona kontra Rosjanie/Prusacy).
A u mnie slonce świeci cały czas!
Bede miala wymieniany balkon to moze i ja z niego troche bede korzystala
Stary 2010-06-05, 18:06   #246
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Poszły mi dwie końcówki żeli pod prysznic. Mogę wyciągnąć dwa nowe z zapasów! aż nie wiem na co się zdecydować
Zdołowałam się dzisiaj na zakupach, w przymierzalni zdałam sobie sprawę z tego, że dość mocno mi się ostatnio przytyło.. Nie kupiłam nic i dodatkowo zepsułam sobie tym humor.......

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 18:37   #247
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

ja zuzylam mleczko stopniowo opalajace mixa... tym sposobem nie mam juz zadnego mleczka stopniowo brazujacego. Ale nie kupuje nowego - moze z wymianki mi sie uda jakies zlapac, ale jak nie, to plakala nie bede, one tak smierdza ze nie moge sie nimi smarowac jak mieszkam z TZ i tylko jak jestem sama (on wyjezdza na kilka dni albo ja wyjezdzam) to sie smaruje.

teraz sie biore za wyszczuplajace :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-05, 18:49   #248
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Poszły mi dwie końcówki żeli pod prysznic. Mogę wyciągnąć dwa nowe z zapasów! aż nie wiem na co się zdecydować
Zdołowałam się dzisiaj na zakupach, w przymierzalni zdałam sobie sprawę z tego, że dość mocno mi się ostatnio przytyło.. Nie kupiłam nic i dodatkowo zepsułam sobie tym humor.......
Gratulacje zużyc końcówek.
A z ciuchami nie martw się. Na pewno nie jest az tak źle, a w razie czego jakiś sport-teraz cieplo to akurat mozna pobiegać czy iść na rower.
Cytat:
ja zuzylam mleczko stopniowo opalajace mixa... tym sposobem nie mam juz zadnego mleczka stopniowo brazujacego. Ale nie kupuje nowego - moze z wymianki mi sie uda jakies zlapac, ale jak nie, to plakala nie bede, one tak smierdza ze nie moge sie nimi smarowac jak mieszkam z TZ i tylko jak jestem sama (on wyjezdza na kilka dni albo ja wyjezdzam) to sie smaruje.

Ja też nie lubie tego zapachu.
Stary 2010-06-05, 19:15   #249
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Ta oferta jest droga jak na Bułgarie. Lepiej poczekać na lasta. Ja w tamtym roku (leciałam samolotem bo nie wyobrażam sobie tyle siedzieć w autobusie, tym bardziej że miałam tylko tydzień wolnego, też byłam na przełomie sierpnia/września) byłam w hotelu Fiesta Beach w Słonecznym Brzegu, pałciłam 1800 zł od os. Dla mnie było cudownie bo pogoda piękna, cisza i spokój czyli to co chciałam.

Alfa jak patrzyłam teraz ma kiepską oferte do Bułgarii ale jeszcze na pewno Itaka jest.
Jak ja bym chciała gdzieś gdzie jest ciepło ale nie mam z kim więc pewnie urlop odpadnie
Może poczekaj Koniku jeszcze troche na lasty. Tak ok miesiąca się pojawiają już a potem im bliżej tym taniej.
No rzeczywiscie Alfa star nie ma nic ciekawego jesli chodzi o Bulgarie. Znalazlam lepsze oferty w eccoholiday i chyba na to sie zdecyduje. Moze jeszcze troche poczekam tylko boje sie zeby mi z przed nosa nie zabrali ciekawych i tanich ofert.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 22:02   #250
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Daj znać koniecznie jak się spisuje
Też jestem ciekawa

Cytat:
A maluję ostatnio zgodnie z tą instrukcją: http://www.lacquerized.com/2010/05/h...-my-nails.html
uwierzcie, że nie ma szans na pomalowanie skórek
Wow A to rozumiem, że z tej jednej kropki wychodzi warstwa na cały paznokieć?

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
a niedziele 2 egzaminy na 8:00 i na 9:45 - trzymać kciuki !

Wróciłam niedawno ze wsi. Była dziś taaaka piękna pogoda Zrobiliśmy grilla i się poopalałam (w końcu!) Tylko że nie sądziłam, że słońce mnie aż tak złapie i w związku z tym jestem teraz rakiem na dekolcie i całej twarzy Jutro pewnie TŻ będzie się ze mnie nabijał... A może macie jakieś dobre sposoby na zniknięcie raczka?

Kupiłam Lekki krem do twarzy Vichy Essentielles - potrzebny I zużyłam Modelujący krem do biustu Avonu 150 ml.

Eh dziewczyny, też bym kiedyś chciała pojechać do Bułgarii I paru innych krajów Raz byłam w Hiszpanii i w tamtym roku chciałam znów jechać z TŻ-em, ale niestety z kasą było krucho... A najgorsze jest to, że w tym roku chyba też nie wyjedziemy za granicę
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 22:35   #251
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Shpilciu: Wkleiłam moje ostatnie łowy lumpkowe: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=55
Sweterek koszulki do spania

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Wczoraj teściowie zaprosili mnie z okazji dnia dziecka na lody na Górecznik (taka restauracja nad jeziorkiem z mini Zoo, wigwamem i cuda na kiju) a dziś byłam z Psiapsiółką w mieście. Jeszcze na noc przychodzi do mnie kuzynka bo jutro rano jedziemy do Wrocławia, ja mam z 2h zajęć a potem szukamy jej sukienki na komers, robimy sesję w plenerze, a na wieczór parapetówka u jej siostry, a niedziele 2 egzaminy na 8:00 i na 9:45 - trzymać kciuki ! jak widać nie mam czasu na naukę
Się będzie działo. Kciuki trzymam, akurat na jutro

Cytat:
C.d.

11. Bluzeczka z Imitz 12 zł
12. Bluzka azurowa z Vero Mody 29,99 zł

Zapomniałam jeszcze ufocic dwie rzeczy: śliczną bawełnianą sukienkę zieloną butelkową we wzory za 35 zł i prześliczną bluzkę turkusową z dekoltem typu woda też za 35 zł. Obie z C&A.
Ale się obkupiłaś. Bardzo mi się podoba sukienka w kwiaty.

Cytat:
A TŻ jak zobaczył tą Utopię to przez chwile miał taką minę, jakby mnie chciał z domu wyrzucić A ja się słodko uśmiechnęłam i zaczęłam robić miejsce na moim magicznym stoliczku na nowe cienie. W związku z tym musiałam wyprowadzić do łazienki pędzle, bo już zabrakło na nie blatu. A TŻ się patrzył co robię i miał minę przerażenia i politowania zarazem
Szkoda że tego nie uwieczniłaś.
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
wpadam do was tylko na chwile.o 13 mam zajecia w szkole wizazu.wczoraj cały dzien się uczyłam,dzisiaj tez muszę byłam wczoraj w sklepie i kupiłam tonik i mleczko do demakijażu evy w koniczyną.zapłaciłam w sumie 10zł.jest taka piekna pogoda a ja musze zakuwac albo isc do szkoły.mam ochote sobie zrobic wagary no ale chyba jednak nie zrobie ....
Ty się Bidulko pilnie uczysz, na pewno pójdzie Ci świetnie.

Cytat:
Nosku mam takie wrażenie, że przesadzasz z tym przytyciem. W sumie nie wiem jak wyglądasz, ale intuicja mi to podpowiada. Czasem jest gorszy dzień na zakupy i nic nie udaje się znaleźć, następnym razem wrócisz pewnie z ładnymi ubraniami i humor będzie git. Zużyć gratuluję.
U mnie zużycia ani drgną, ale zakupów jeszcze nie było. Czyli bilans na zero.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-06, 00:24   #252
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zużyłam pastę do zębów
Przetestowałam pierwszy pasek oczyszczający na nos i jestem w szoku - nos duuużo mniej kropkowany, a na plasterku "igiełki" z zaskórników, których obecności nawet nie podejrzewałam (tzn. w takiej ilości)

A kumpela zamówiła sobie trochę kosmetyków Ziai Pro, więc dostanę trochę odlewek do testowania
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 06:17   #253
porzeczka2602
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19812178]Zużyłam pastę do zębów
Przetestowałam pierwszy pasek oczyszczający na nos i jestem w szoku - nos duuużo mniej kropkowany, a na plasterku "igiełki" z zaskórników, których obecności nawet nie podejrzewałam (tzn. w takiej ilości)

A kumpela zamówiła sobie trochę kosmetyków Ziai Pro, więc dostanę trochę odlewek do testowania [/QUOTE]
Paski kupowałaś na all? Musze sobie też zamówić chyba

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 07:29   #254
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:

gratuluję zużycia ja już dawno odpuściłam sobie samoopalacze i takie mleczka, zapach jest nie do zniesienia
Cytat:
Gratulacje zużyc końcówek.
A z ciuchami nie martw się. Na pewno nie jest az tak źle, a w razie czego jakiś sport-teraz cieplo to akurat mozna pobiegać czy iść na rower.
Wczoraj od razu wzięłam się za ćwiczenia I dzisiaj mnie zakwasy męczą, ale mam nadzieję, że pomoże mi to doprowadzić się do porządku.
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
No rzeczywiscie Alfa star nie ma nic ciekawego jesli chodzi o Bulgarie. Znalazlam lepsze oferty w eccoholiday i chyba na to sie zdecyduje. Moze jeszcze troche poczekam tylko boje sie zeby mi z przed nosa nie zabrali ciekawych i tanich ofert.
Ale Ci zazdroszczę tych wakacji..
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Kupiłam Lekki krem do twarzy Vichy Essentielles - potrzebny I zużyłam Modelujący krem do biustu Avonu 150 ml.
Daj znać jak trochę poużywasz tego kremu Vichy
Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Nosku mam takie wrażenie, że przesadzasz z tym przytyciem. W sumie nie wiem jak wyglądasz, ale intuicja mi to podpowiada. Czasem jest gorszy dzień na zakupy i nic nie udaje się znaleźć, następnym razem wrócisz pewnie z ładnymi ubraniami i humor będzie git. Zużyć gratuluję.
No niestety chyba nie przesadzam. Po prostu źle się czuję z tym jak wyglądam i każdy ciuch mi o tym przypomina. Ale w sumie to się nie dziwię, że tak się stało, przestałam zupełnie ćwiczyć, jem wszystko co wpadnie mi w ręce o każdej porze dnia i nocy. Mam tylko nadzieję, że da się to jakoś odkręcić...

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19812178]
A kumpela zamówiła sobie trochę kosmetyków Ziai Pro, więc dostanę trochę odlewek do testowania [/QUOTE]
Ale fajnie Ja bym chętnie zamówiła z kimś trochę profesjonalnej Bielendy na przykład, ale nie mam z kim. Kupiłam już w tym miesiącu 3 kosmetyki, w tym 2 niekoniecznie potrzebne, więc zaostrzam odwyk. I jeszcze zapomniałam, że w maju zamówiłam maski do włosów, więc pewnie przyjdą niedługo.

Uciekam się uczyć, proszę mnie stąd wyrzucać.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 09:55   #255
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Też jestem ciekawa

Wow A to rozumiem, że z tej jednej kropki wychodzi warstwa na cały paznokieć?

Wróciłam niedawno ze wsi. Była dziś taaaka piękna pogoda Zrobiliśmy grilla i się poopalałam (w końcu!) Tylko że nie sądziłam, że słońce mnie aż tak złapie i w związku z tym jestem teraz rakiem na dekolcie i całej twarzy Jutro pewnie TŻ będzie się ze mnie nabijał... A może macie jakieś dobre sposoby na zniknięcie raczka?

Eh dziewczyny, też bym kiedyś chciała pojechać do Bułgarii I paru innych krajów Raz byłam w Hiszpanii i w tamtym roku chciałam znów jechać z TŻ-em, ale niestety z kasą było krucho... A najgorsze jest to, że w tym roku chyba też nie wyjedziemy za granicę
Ja nigdy nie bylam za granicą! o przepraszam, jeden dzień na Słowacji
Licze że jak bedę pracowała i żyla na własny rachunek to sobie pojadę
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19812178]Zużyłam pastę do zębów

A ile kosztowaly te paski? I czy boli przy odrywaniu, czy skora jest potem czerwona?
Bo ja mialam jakies, kupilam w SuperPharm i malo "wyciagaly" i strasznie podraznialy skore.

Ale mnie brzuch nawala
Stary 2010-06-06, 10:29   #256
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Paski kupowałaś na all? Musze sobie też zamówić chyba
Tak

Cytat:
Ale fajnie Ja bym chętnie zamówiła z kimś trochę profesjonalnej Bielendy na przykład, ale nie mam z kim.
Maskę algową Bielendy też zamówiła
Cytat:

A ile kosztowaly te paski? I czy boli przy odrywaniu, czy skora jest potem czerwona?
Bo ja mialam jakies, kupilam w SuperPharm i malo "wyciagaly" i strasznie podraznialy skore.
Kosztowały niby 1zł/szt, ale tyle samo było gratis, więc właściwie 50gr./szt. Nie boli, nie jest czerwona

Co do zagranicy... Byłam chyba 3 razy na jeden dzień w Czechach (zwiedziłam powojenne bunkry, Skalne Miasto Adrspah (x2, ale warto, bo piękne miejsce), ZOO w Libercu. Byłam też na tydzień w Niemczech u mojego wujka w takim miasteczku pod Frankfurtem nad Menem, też piękne miejsca udało nam się znaleźć, choć i tak uważam, że Niemcy to paskudny pod tym względem kraj.
W tym roku za to może uda nam się pojechać z TŻem do Holandii, mój tata teraz tam pracuje.
Jak widać, też za dużo nie zobaczyłam, ale przy mojej wielkiej ciekawości świata i przy studiach, jakie planuję podjąć (turystyka), mam nadzieję, że będzie tego więcej... Tylko pieniądze są problemem...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 10:58   #257
magdolena
Zakorzenienie

Właśnie, pieniądze... Moi rodzice ledwo co mają na jakiś wyjazd w Polsce.
Stary 2010-06-06, 10:59   #258
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie, pieniądze... Moi rodzice ledwo co mają na jakiś wyjazd w Polsce.
Ja pod tym względem jestem skazana na siebie... Tylko ten wyjazd do Niemiec sponsorował wujek, który nas do siebie zaprosił i rodzice TŻa.
Stary 2010-06-06, 11:28   #259
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać jak trochę poużywasz tego kremu Vichy
Ok

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19814677]Tylko pieniądze są problemem...[/QUOTE]

No właśnie... Ja byłam dwa razy w Niemczech (po jednym dniu), 2 tygodnie w Hiszpanii na obozie i tydzień w Norwegii. A no i raz w Czechach, ale to tylko "fizycznie", nic nie zwiedzałam, tylko byłam tam na koncercie. Ale też właśnie lubię poznawać nowe miejsca, kiedyś chciałabym dobrze zarabiać i podróżować

Uff, na szczęście dziś już nie jestem rakiem Jeszcze nosek trochę zaróżowiony, ale policzki ok, tylko czoło jakieś takie bardziej brązowe od reszty Na szczęście dziś znów jest piękna pogoda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-06, 11:29   #260
Hosenka*
Zakorzenienie

Gdy byłam młodsza, co rok jeździłam na kolonię od taty z pracy. Dla młodszych są nad morzem, a po podstawówce - za granicą. Byłam 2 razy we Włoszech i raz w Grecji.
Oprócz tego 3 razy na Węgrzech (2 razy wyjazd rodzinny a jeden po 1 roku studiów z ówczesnym chłopakiem), 3 razy w UK, no i w Austrii rok temu (Wiedeń ). Ile razy byłam na Słowacji to nie zlicze - do granicy mam ok 30 minut jazdy samochodem, więc był czas, że co tydzień jeździliśmy z rodzicami na baseny, raz byłam tez na tydzień ze znajomymi ze studiów.

Chętnie wybrałabym się na jakąś ciepłą wyspę

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 12:10   #261
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Ja także byłam tylko na Słowacji , ale za to 10 dni i zdążyłam nieco pozwiedzać środkową i wschodnią część tego kraju. Chętnie pofikałabym częściej na wycieczki, ale niestety, zawartość portfela niekoniecznie pozwala i zawsze znajdą się pilniejsze wydatki . Np. w tym miesiącu większość części do komputera, a urlop już za 2 tygodnie i nie ma kiedy nazbierać

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-06-06, 13:16   #262
carrola
Zadomowienie

Cytat:
No niestety chyba nie przesadzam. Po prostu źle się czuję z tym jak wyglądam i każdy ciuch mi o tym przypomina. Ale w sumie to się nie dziwię, że tak się stało, przestałam zupełnie ćwiczyć, jem wszystko co wpadnie mi w ręce o każdej porze dnia i nocy. Mam tylko nadzieję, że da się to jakoś odkręcić...

Uciekam się uczyć, proszę mnie stąd wyrzucać.
Och no dobrze dobrze, niech będzie. Poćwiczysz (z resztą już zaczęłaś) i będziesz mieć wymarzoną figurę. A teraz do nauki.
Idę pomalować paznokcie.

Stary 2010-06-06, 13:48   #263
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Idę pomalować paznokcie.
Ja wczoraj pomalowałam, w tym pierwszy raz w tym roku u stóp

Zużyłam próbkę Aksamitnego masła do ciała "Kwiat Pomarańczy i Wanilia" Farmony 4 ml - przyjemne i ślicznie pachnie
Stary 2010-06-06, 14:19   #264
magdolena
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19815151]Ja pod tym względem jestem skazana na siebie... Tylko ten wyjazd do Niemiec sponsorował wujek, który nas do siebie zaprosił i rodzice TŻa.[/QUOTE]

Cytat:
Gdy byłam młodsza, co rok jeździłam na kolonię od taty z pracy. Dla młodszych są nad morzem, a po podstawówce - za granicą. Byłam 2 razy we Włoszech i raz w Grecji.
Oprócz tego 3 razy na Węgrzech (2 razy wyjazd rodzinny a jeden po 1 roku studiów z ówczesnym chłopakiem), 3 razy w UK, no i w Austrii rok temu (Wiedeń ). Ile razy byłam na Słowacji to nie zlicze - do granicy mam ok 30 minut jazdy samochodem, więc był czas, że co tydzień jeździliśmy z rodzicami na baseny, raz byłam tez na tydzień ze znajomymi ze studiów.

Chętnie wybrałabym się na jakąś ciepłą wyspę
No to fajnie masz że byłas w tylu krajach. Ja mam koleżankę ktora co wakacje i ferie (a nawet częsciej) jeździ sobie, była w Egipcie, Brazylii, na Malediwach i w wielu innych miejscach.

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Ja także byłam tylko na Słowacji , ale za to 10 dni i zdążyłam nieco pozwiedzać środkową i wschodnią część tego kraju. Chętnie pofikałabym częściej na wycieczki, ale niestety, zawartość portfela niekoniecznie pozwala i zawsze znajdą się pilniejsze wydatki . Np. w tym miesiącu większość części do komputera, a urlop już za 2 tygodnie i nie ma kiedy nazbierać
No to jesteśmy dwie Ale od życia nie mozna mieć wszystkiego, ja sie ciesze jak gdziekolwiek jadę
Stary 2010-06-06, 14:47   #265
Konto usunięte

Hosenko, mam do Ciebie pytanie, jako do maniaczki lakierów Wypowiesz się o lakierach Sally Hansen? Wypatrzyłam sobie kilka na allegro, seria Xtreme Wear i Hard as Nails (http://allegro.pl/item1061311480_sal..._a_bow_ca.html - jak myślisz, będzie on kryjący?). I jeszcze jedno - ile one kosztują w sklepach? Wiem, że są w SuperPharm, ale nie kojarzę, po ile...
Stary 2010-06-06, 14:57   #266
xena2012
Raczkowanie

Jee, wątek dla mnie!
W tym roku dostałam kartę kredytową i kredy odnawialny, no i trochę mnie poniosło... Muszę pospłacać, a lekko nie będzie, bo odkryłam BU, Mazidła itp... A także kosmetyki mineralne.
Za to oszczędzam na solarium, bo mam odwyk (już prawie 2 miesiące
W czerwcu żadnych butów. I ciuchów (no, może jedne krótkie spodenki). I żadnej kolorówki. I tylko jedno zamówienie na BU (tzn jeszcze jedno, bo jedno już do mnie przyszło
xena2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 15:07   #267
Konto usunięte

W podpisie zaktualizowana lista moich kosmetyków. Zeszłam z liczby balsamów do ciała

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-06, 15:25   #268
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Ja wczoraj pomalowałam, w tym pierwszy raz w tym roku u stóp

Zużyłam próbkę Aksamitnego masła do ciała "Kwiat Pomarańczy i Wanilia" Farmony 4 ml - przyjemne i ślicznie pachnie
Ja właśnie tak samo. Zużycia gratuluję, zawsze coś.

Stary 2010-06-06, 15:56   #269
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

oddalam przyjaciolce balsam z orifame'u (tzn sama sobie wziela ale niech jej bedzie bo mam i tak za duzo balsamow)

co do podrozy, ja bylam 3 razy we Francji, raz w Hiszpanii, i niezliczona ilosc razy w Niemczech, Szwajcarii i Austrii (ale te 3 ostatnie tylko dlatego ze moj tata duzo wspolpracuje z niemieckojezycznymi krajami i czesto tam jezdzi na jakies konferencje rozmowy targi itp i czasem mnie zabiera - ale to wyjazdy 2 - 3 dniowe).
Marzy mi sie wyjazd do Anglii na zakupy Body Shop, LUSH, MAC, Boots
Stary 2010-06-06, 16:01   #270
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Marzy mi sie wyjazd do Anglii na zakupy Body Shop, LUSH, MAC, Boots
A potem z nowym zapałem będziesz się odwykować

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości