Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-06, 09:23   #319
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Żeby nie wyjść na totalnego leniwca zrobiłam kilka rzeczy, które miałam zaplanowane na przyszły tydzień - dopracowałam spis treści, powklejałam wykresy i ułożyłam wszystko graficznie do kupy
Teraz zmykam do wyrka, bo jutro o 5 mam pobudkę Będę na miejscu godzinę przed zajęciami, ale inaczej mi pociąg nie pasuje
Miłego wieczorku. Dobranoc
No to za zrobienie tych kilku rzeczy

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a my kupiliśmy dzisiaj TŻtowi rewelacyjny garniaczek ślubny i buty nie mam zdjęcia, ale kupiliśmy w Sunset suits no i powiem Wam, że tani nie był, ale jak go zobaczyłam w nim, po wcześniejszej przymiarce ok 8-10 garniturów, to powiedziałam WOW i byty prześliczne też w sunsecie kupił, także jeszcze tylko koszula ( też już wiemy gdzie kupimy ) spinki i kamizelka, jedna bardzo mi się podobała ale nie było rozmiaru, a w ogóle rozmarzyłam się dzisiaj bo byliśmy w jednym z salonów gdzie mierzyłam suknię justin aleksander, no i gdyby nie kosztowała 6 tys, a np 3,5 tys to pewnie bym ją kupiła
za zakup garniaka.
Omg,niezła cena sukni

Tak poza tym dzień dobry
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora