Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-05, 16:53   #301
bezaczek7
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

witam
dopisuję się do Panien Młodych 2010. my ślubujemy we wrześniu
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 17:00   #302
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

witamy bezaczek!
ja też wrześniowa
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 17:34   #303
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
witam
Witam wrześniową Panne Młodą.

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
witamy bezaczek!
ja też wrześniowa
i ja również.

Wpadłam tylko na chwile.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 17:41   #304
acelinka
Zakorzenienie

bo wrzesień to bardzo fajny miesiąc na ślub My w sumie mieliśmy mieć ślub w grudniu, ale ze mieli w restauracji wolne terminy we wrześniu, to stwierdzilismy że po co marznąć mamy ;P
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 18:08   #305
metkaa
Zakorzenienie

czesc,

bezaczek7 witaj,
mmmmmm jak dla mnie sliczna ta suknia, tyle ze ja trenów nie lubie ale ogolnie bardzo ładna,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 19:33   #306
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martolko, ja jestem ! super że już masz prawie wszystko! zdolna z Ciebie kobitka jak cosik to czekam na Ciebie tutaj
A co dobrego gotujesz?
A na dole mi napisali, że wątek przegląda 1 osoba, czyli ja, więc sobie polazłam Ale i tak o 15 TŻ wstał po nocce i jedliśmy razem obiadek - kiełbaskę smażoną z ziemniaczkami i smażoną cebulką (nie za bardzo przepadam za takim obiadem, ale TŻ miał smaka, więc się poświęciłam ), później sobie zrobiliśmy małą przejażdżkę rowerowo i mieliśmy bardzo udane popołudnie, a teraz TŻ znów na nockę do pracy poszedł, a ja się zaraz biorę za magisterkę

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Wybaczcie, ale zaraz potem poszłam do parku się opalać i opaliłam ale krzywo
Ojoj - no to teraz musisz sobie wyrównać
Swoją drogą mój kuzyn kiedyś poszedł na solarium z dziewczyną na takie łóżko dwuosobowe i później się ciocia z niego długo nabijała, bo miał opalony cały brzuch oprócz białego poziomego paska przechodzącego przez środek brzucha Po prostu jego dziewczyna tam rękę trzymała, ale on cioci cały czas wmawiał, że te lampy tak krzywo opalają

Cytat:
witam
Witamy

No to do roboty Martucha, ale już
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 19:55   #307
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
bo wrzesień to bardzo fajny miesiąc na ślub My w sumie mieliśmy mieć ślub w grudniu, ale ze mieli w restauracji wolne terminy we wrześniu, to stwierdzilismy że po co marznąć mamy ;P
A no fajny miesiąc ( inne też fajne ) Mój brat we wrześniu,będzie miał 10-ta rocznice ślubu. Grudzien też fajny,zima ma swój urok.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Dzięki. Kochana jesteś
za trzy pałki
czyli masz niecałe 16 tygodni już
A u mnie dziś równe 9 tygodni Jakoś to znacznie bardziej mnie przeraża niż 63 dni na suwaczku
Prosze bardzo. Dziękuje za gratko-oklaski No jakoś tak wychodzi,ze 16 tygodni.
No,ale Ty masz 9 tygodni,wow
Za skończenie pisania.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-05 o 19:56

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-05, 20:04   #308
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Prosze bardzo. Dziękuje za gratko-oklaski No jakoś tak wychodzi,ze 16 tygodni.
No,ale Ty masz 9 tygodni,wow
Za skończenie pisania.
Dzięki
Niestety nie skończyłam jeszcze tak całkowicie, bo mi brakuje tych dwóch rzeczy, o których pisałam Wymyśliłam niby jak to muszę zrobić, ale kompletnie nie wiem jaki współczynnik korelacji zastosować, a nie chcę już o tej godzinie maltretować telefonem. Jutro mam zajęcia na podyplomówce, to się dopytam i dokończę to jutro wieczorem w takim razie
No a w przyszłym tygodniu jeszcze te kosmetyczne rzeczy muszę dopisać typu wstęp, zakończenie i takie tam, więc jeszcze trochę pracy mnie czeka.
Stary 2010-06-05, 20:05   #309
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:

Ojoj - no to teraz musisz sobie wyrównać
Swoją drogą mój kuzyn kiedyś poszedł na solarium z dziewczyną na takie łóżko dwuosobowe i później się ciocia z niego długo nabijała, bo miał opalony cały brzuch oprócz białego poziomego paska przechodzącego przez środek brzucha Po prostu jego dziewczyna tam rękę trzymała, ale on cioci cały czas wmawiał, że te lampy tak krzywo
co za koleś

ja leżałam na pleckach to mam..
jutro leżakuje na brzuchu! no i biorę sie za siebie bo przytyłam

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-06-05 o 20:16
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 20:13   #310
madmuazelle
BAN stały

Prosze Martuś No to dokończysz jutro i będzie git
Zmykam na chwile.Ide z tż-tem do sklepu po coś do picia,bo cola się kończy.
A potem chyba jakiś film oglądniemy,ale będe do Was wpadać.
Stary 2010-06-05, 21:21   #311
Martoolka87
Zakorzenienie

Żeby nie wyjść na totalnego leniwca zrobiłam kilka rzeczy, które miałam zaplanowane na przyszły tydzień - dopracowałam spis treści, powklejałam wykresy i ułożyłam wszystko graficznie do kupy
Teraz zmykam do wyrka, bo jutro o 5 mam pobudkę Będę na miejscu godzinę przed zajęciami, ale inaczej mi pociąg nie pasuje
Miłego wieczorku. Dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-05, 21:26   #312
anesh_
Zakorzenienie

Hej Kolejna część
A do ślubu 62 dni
Tżta nadal nie ma.... wróci ok. 15 ... lipca.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 22:10   #313
certina4
Wtajemniczenie

madziulka gratuluję zakupów ślubnych

Martoolka gratuluję kolejnych napisanych stron

Cytat:
witam

witaj

a my kupiliśmy dzisiaj TŻtowi rewelacyjny garniaczek ślubny i buty nie mam zdjęcia, ale kupiliśmy w Sunset suits no i powiem Wam, że tani nie był, ale jak go zobaczyłam w nim, po wcześniejszej przymiarce ok 8-10 garniturów, to powiedziałam WOW i byty prześliczne też w sunsecie kupił, także jeszcze tylko koszula ( też już wiemy gdzie kupimy ) spinki i kamizelka, jedna bardzo mi się podobała ale nie było rozmiaru, a w ogóle rozmarzyłam się dzisiaj bo byliśmy w jednym z salonów gdzie mierzyłam suknię justin aleksander, no i gdyby nie kosztowała 6 tys, a np 3,5 tys to pewnie bym ją kupiła

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

jak tu dzisiaj wieczorem pusto
nikogo nie ma więc idę sobie poczytać książkę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 22:13   #314
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczna sukienka Nawet z zameczkiem moja też ma zamek a nie sznurowanie i w sumie mi się to podoba, tylko cały czas myśle, co będzie jak schudnę lub zgrubnę przed ślubem :P gdzie kupowałaś tą sukieneczke? tzn w jakim mieście? Bo u mnie jest salon który wygląda baaaardzo podobnie
dziękuję To salon w Wadowicach. Sukienkę znalazłam w Krakowie ale zamówiłam ją w Wadowicach. To Emmi Marriage.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
mmmmmm jak dla mnie sliczna ta suknia, tyle ze ja trenów nie lubie ale ogolnie bardzo ładna,
Dziękuję Właśnie w tej sukni oryginalnie nie było trenu ale ja bardzo chciałam. Tylko zupełnie inaczej to miało wyglądać ( z tyłu sukienka tez miała być tak na skos - tzn. część warstwy tiulowej i to ten tiul z satyną miał byćwyciągnięty spod spodu...)

Cytat:
Żeby nie wyjść na totalnego leniwca zrobiłam kilka rzeczy, które miałam zaplanowane na przyszły tydzień - dopracowałam spis treści, powklejałam wykresy i ułożyłam wszystko graficznie do kupy
podziwiam. Ja to w ogóle jestem last minute person Wszystko na ostatnią chwilę , często jestemza to na siebie zła okropnie...

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a my kupiliśmy dzisiaj TŻtowi rewelacyjny garniaczek ślubny i buty
za garniaczek

A w ogóle - ile Wasi TŻci płacą za garniaki? My jeszcze się nawet za tym nie rozglądaliśmy i nie mamy pojęcia ile to kosztuje...
Stary 2010-06-06, 04:24   #315
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ale mam czerwone oczy od niewyspania

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Hej Kolejna część
A do ślubu 62 dni
Tżta nadal nie ma.... wróci ok. 15 ... lipca.
Cześć Klikaj tu z nami częściej, to Ci czas szybciej zleci

Cytat:
Martoolka gratuluję kolejnych napisanych stron

a my kupiliśmy dzisiaj TŻtowi rewelacyjny garniaczek ślubny i buty
Dziękuje i za zakupy.

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
podziwiam. Ja to w ogóle jestem last minute person Wszystko na ostatnią chwilę , często jestemza to na siebie zła okropnie...

A w ogóle - ile Wasi TŻci płacą za garniaki? My jeszcze się nawet za tym nie rozglądaliśmy i nie mamy pojęcia ile to kosztuje...
Dziękuję Ale ja też jestem jak to napisałaś "last minute person"Wcześniej wyznaczyłam sobie deadline na 31 maja i jak widać nic z tego nie wyszło

Mój TŻ kupił garniaka za 700 zł w sklepie Giacomo Conti, do tego 2 koszule na spinki po 100 zł każda, krawat za 50 zł, pasek za 100, buty 270 chyba, spinki dostaliśmy gratis.
Ale są też garnitury za 300 zł i takie za 2000 zł, więc przedział cenowy jest spory, jak widać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-06, 07:14   #316
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję To salon w Wadowicach. Sukienkę znalazłam w Krakowie ale zamówiłam ją w Wadowicach. To Emmi Marriage.

nie wiem, może jestes z Wadowic, ale sprawdź sobie czy Ci salonu nie zalalo czy tam się nie osunął, bo tam chyba tez jakis hardcore z ta powodzią.

Co do garniaków mój tz ma Pierre Cardin za 2000-2200 czy tam 2100 zł, nie pamiętam. W PAwo też są ładne i niedrogie garnitury, bo po 1000-1200 zł a w promocji nawet za 350 zł można kupić, bo często robia wyprzedaże minus 60%, ale to chyba trzeba byc stalym klientem, my jestesmy i często z takich promocji korzystamy.

A ja byłam w piątek na przymiarce sukni i odbieram ją w środę jeśli będzie dobrze leżećTrzeba było ją zwęzić, bo jak założyłam to na mnie wisiała. No i skrócic o jakieś 15 cm. Ale piękna jestJak ja zalożyłam to wooooowI welon! Welon po prostu miażdzy, szkoda mi go będzie zdejmowac po kościele, bo jest piękny, ale nie będę z 3 metrowym welonem paradować na weselu
Na fryzurce i makijażu tez byłam - makijaż śliwkowy - ciemny takie smokey eyeA fryzurka jednak nie kucyk a hiszpański koczek na karku po lewej stronieSkoro hiszpańska suknia to koczek tez hiszpańskiA z moich włosów do pasa da się zrobić go na prawdę fajnie
No i kwiaciarnia tez zalatwiona - świadkowa i druhny będa miały bukieciki o połowe mneijsze niż mój i w takiej tonacji jak mój, ale każdy będzie inny - jeden bardziej jagodowy, drugi bardziej fuksjowy a trzeci fioletowyA mój to mix tych kolorkówAuto tez będzie w tych kolorkach, do domu do dużego przezroczystego wazonu bukiet białych róż i na bramę wjazdową dwie ozdoby,o ile będe wychodzić z domu,b o póki co mam drogę dojazdową zalaną a ślub już za mniej niż dwa tygodnie, ale jak coś to je powieszę w mieszkaniu jeśli będę zmuszona z niego wychodzić
W czwartek spotykamy się z zespołem. W sobotę panieński i kawalerskiNo i obrona na podyplomowych, więc podwójna okazja do świętowania
No i już zacznie się final countdown
Na podróż poślubną jestem juz prawie spakowana, dzis kupimy jeszcze troche ciuszków, jakieś sandałki i kremy do opalania ehhh jak cudownie

Jeszcze tylko 13 dni do ślubu i 16 do podróży poślubnej

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-06-06 o 07:36
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 07:35   #317
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 08:27   #318
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

joł mam kaca
opisze panienski jak dojde do siebie
Stary 2010-06-06, 09:23   #319
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Teraz zmykam do wyrka, bo jutro o 5 mam pobudkę Będę na miejscu godzinę przed zajęciami, ale inaczej mi pociąg nie pasuje
Miłego wieczorku. Dobranoc
No to za zrobienie tych kilku rzeczy

Cytat:
a my kupiliśmy dzisiaj TŻtowi rewelacyjny garniaczek ślubny i buty nie mam zdjęcia, ale kupiliśmy w Sunset suits no i powiem Wam, że tani nie był, ale jak go zobaczyłam w nim, po wcześniejszej przymiarce ok 8-10 garniturów, to powiedziałam WOW i byty prześliczne też w sunsecie kupił, także jeszcze tylko koszula ( też już wiemy gdzie kupimy ) spinki i kamizelka, jedna bardzo mi się podobała ale nie było rozmiaru, a w ogóle rozmarzyłam się dzisiaj bo byliśmy w jednym z salonów gdzie mierzyłam suknię justin aleksander, no i gdyby nie kosztowała 6 tys, a np 3,5 tys to pewnie bym ją kupiła
za zakup garniaka.
Omg,niezła cena sukni

Tak poza tym dzień dobry
Stary 2010-06-06, 09:34   #320
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Czesc Dziewczyny.

Z nowosci slubnych to takie, ze zakupiłam ponczochy białe na slub

No i wciąz zapraszamy gosci i mam dosc:/
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 12:01   #321
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
za garniaczek

dziękuję
Tż cik kupił garniak w Sunset suits za 1 299 zł i tam też buty za 299 zł, do tego dojdzie koszula pawo taką jak chce 180zł, kamizelka z krawatem ok 360 zł i spinki ok. 60 zł. W pawo garnitur też fajny widzieliśmy za niecale 1 000 zł, ten co ma był najdroższy, ale też bosko w NIm wyglądał

Cytat:

Dziękuje i za zakupy.
ja też dziękuję
Cytat:

za zakup garniaka.
Omg,niezła cena sukni
dziękuję
Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny.

No i wciąz zapraszamy gosci i mam dosc:/

gratuluję

ja się zbiera bo idę do teściowej na obiad a potem jedziemy z TŻte na działkę, ja się opalać a TŻ kosić ( tak wiem że jest niedziela, ale nie ma kiedy tego zrobić )

tak więc życzę Wam miłego popołudnia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 14:56   #322
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A ja byłam w piątek na przymiarce sukni i odbieram ją w środę jeśli będzie dobrze leżećTrzeba było ją zwęzić, bo jak założyłam to na mnie wisiała. No i skrócic o jakieś 15 cm. Ale piękna jestJak ja zalożyłam to wooooowI welon! Welon po prostu miażdzy, szkoda mi go będzie zdejmowac po kościele, bo jest piękny, ale nie będę z 3 metrowym welonem paradować na weselu
Na fryzurce i makijażu tez byłam - makijaż śliwkowy - ciemny takie smokey eyeA fryzurka jednak nie kucyk a hiszpański koczek na karku po lewej stronieSkoro hiszpańska suknia to koczek tez hiszpańskiA z moich włosów do pasa da się zrobić go na prawdę fajnie
Ale już bliziutko Twój ślub
Masz jakieś fotki z przymiarki, albo próbnego fryzu?

Cytat:
No to za zrobienie tych kilku rzeczy
Dzięki

Cytat:

A ja wróciłam z uczelni z potwornym bólem głowy, więc jest duże prawdopodobieństwo, że będzie padać
Stary 2010-06-06, 15:33   #323
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Dziewczyny.

No i wciąż zapraszamy gości i mam dosc:/
Ojj współczuje tego zapraszania, my w tydzień czasu zaprosiliśmy jakieś 90 osób(resztę wysłaliśmy pocztą) i to był hard core totalny, zero % urlopu..
I cieszę się że mamy to za sobą, Tobie też szybko zleci

Cześć wszystkim
Byliśmy dzisiaj z TŻ w sklepie MAC po mój prezent imieninowy; wydaliśmy sporo aleeee mam za to m.in. cudowne cienie
Wszystkie ich kosmetyki są cudowne!
Tylko ceny-

Poza tym właśnie deszcz padaAle jest cieplutko, tymczasem znikam robić z TŻcikiem obiadek

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-06, 15:34   #324
201701300931
Konto usunięte

Eh, wróciliśmy z naszego pół tygodnia poślubnego i trzeba do szarej rzeczywistości wrócić Muszę dzisiaj skończyć licencjat - czyli napisać cały trzeci rozdział (analiza wyników ankiety) + wstęp + zakończenie + bibliografię. Oj, będzie wesoło...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 16:41   #325
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

hellouuu wczoraj zaczelismy kurs tańca mamy tego walca angielskiego, jest fajnie dzisiaj tez idziemy tańcowac milego wieczoru (takiego ciepłego )

Cytat:
witam
witam
Stary 2010-06-06, 16:55   #326
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Ja tak na chwile,bo wpadam tutaj i wypadam. Miałam wczoraj Wam napisać,że moi rodzice będąc ostatnio na zakupach ( weselnych,bo dla siebie czegoś szukali ) weszli przy okazji do salonu sukien i oglądali suknie
A druga sprawa,mierzyłam wczoraj dosyć fajną sukienke,ale nie czułam się w niej zadobrze.Później wrzuce na kompa zdjecie to Wam ją pokaże.

Fajny film reklamują,ktory będzie za tydzień w sobote na TVN-ie.Tym fimem jest licencja na miłość.Musze go oglądnąć koniecznie

Pozdrowionka gdybym już poszla

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-06 o 16:56
Stary 2010-06-06, 18:12   #327
metkaa
Zakorzenienie

czesc
mnie ciagle zamula wiec najprawdopodobniej jestem w ciazy, jutro ide badania robic

Danaeee84 cały rozdzial w jeden dzien, a raczej pol dnia, podziwiam

madmuazelle ogladalam ten film, fajny
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 18:58   #328
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
czesc
mnie ciagle zamula wiec najprawdopodobniej jestem w ciazy, jutro ide badania robic
może to przez pogodę?
bo ja tak samo mam ostatnimi dniami..
a jak to bejbik to gratki

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 19:13   #329
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
ja się zbiera bo idę do teściowej na obiad a potem jedziemy z TŻte na działkę, ja się opalać a TŻ kosić ( tak wiem że jest niedziela, ale nie ma kiedy tego zrobić )
Ja dzisiaj pranie robiłam. U mnie dzisiaj było tak,że ja spałam a tż na rowerze.

Cytat:
Dzięki
A ja wróciłam z uczelni z potwornym bólem głowy, więc jest duże prawdopodobieństwo, że będzie padać
Prosze
Oj i jak pogoda??? :

Cytat:
No to zaciskam mocno kciuki,aby się okazało że to ciąża.
Daj jutro znać,czy to faktycznie to ta dobra nowina.

Cytat:
madmuazelle ogladalam ten film, fajny
To fajno,jak nie zapomne to ten film obejrze.

Ja jak zwykle przelotem,mieliśmy iść na spacer.No,ale film sie zaczna-U Pana Boga za międzą.
Stary 2010-06-06, 19:36   #330
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Eh, wróciliśmy z naszego pół tygodnia poślubnego i trzeba do szarej rzeczywistości wrócić Muszę dzisiaj skończyć licencjat - czyli napisać cały trzeci rozdział (analiza wyników ankiety) + wstęp + zakończenie + bibliografię. Oj, będzie wesoło...
Oj no to niezłe tempo musisz sobie narzucić
Ja dziś kończę analizę wyników, a w przyszłym tygodniu piszę właśnie wstęp, zakończenie i inne pierdołki - rozłożyłam sobie to w czasie, bo nie umiem tak taśmowo pisać dłuższych tekstów - jakoś mnie to strasznie męczy

Cytat:
A druga sprawa,mierzyłam wczoraj dosyć fajną sukienke,ale nie czułam się w niej zadobrze.Później wrzuce na kompa zdjecie to Wam ją pokaże.
Koniecznie pokaż fotki Ale skoro nie czułaś się w niej zbyt dobrze, to pewnie będziesz musiała wyruszyć w dalsze poszukiwania

Cytat:
czesc
Trzymam mocno Tylko koniecznie daj nam znać, bo jestem strasznie podekscytowana

Cytat:
Ja dzisiaj pranie robiłam. U mnie dzisiaj było tak,że ja spałam a tż na rowerze.

Oj i jak pogoda??? :
Jeszcze nie pada
Znów się zgrałyśmy siostro - ja też spałam Tak mnie ta głowa bolała, że nawet tabletka mi nie pomogła. Położyłam się na chwilę i nawet nie wiem kiedy zasnęłam. Spałam godzinkę a TŻ w tym czasie posprzątał całą kuchnię i powiesił pranie. Kochany mój Jak się obudziłam, to nadal mnie głowa bolała, więc po kolacji wzięłam drugą tabletkę (chociaż strasznie się nie lubię faszerować lekami), bo inaczej bym nie była w stanie magisterki pisać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości