2010-06-08, 08:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
Napisane przez olalicious07
 Blanka uwielbia brać tą trabe do buzi czym doprowadza swojego tatusia do czarnej rozpaczy :P
|

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA
Karerinka u na bez zmian ....
Ale mam zamułe 
|

Cytat:
Napisane przez zebra666
Mój mały dał mi mega popalić dzisiaj... I teraz mam dylemat lenić się do upadłego czy sprzątać:P
|
I co wygralo..? 
Jaaaaasne.... 

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9
w ogole zazdroszcze wam tego raczkowania (karenina) klekania w lozeczku(magda) tez bym chciala zeby moje takie postrepy robilo.. jak narazie to w ogole siedziec nie chce.. :[ umie ale nie chce od razu sie podnosi zeby stac.. normalnie rece mi odpadowywywuja od trzymania go..
|
Radze nie zazdraszczac raczkowania, bo wtedy moze nie beda bolaly cie tak rece, ale za to KOLANA i lokcie od raczkowania za mlodym... 
Cytat:
Napisane przez tarasia
a ja wreszcie doczekałam się stopy w buzi 
|

Cytat:
Napisane przez konspiracja
Podobno warto dbać o to żeby dziecko jednak raczkowalo, bo ma to jakiś wpływ na póżniejszą zdolność pisania i czytania 
|
Tez tak slyszalam, ale jako anty-przyklad polecam sama siebie - nigdy nie raczkowalam, od razu chodzilam a czytac umialam zanim poszlam do zerowki 
Dzien doberek
|
|