Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-08, 08:21   #4734
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
Blanka uwielbia brać tą trabe do buzi czym doprowadza swojego tatusia do czarnej rozpaczy :P

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Karerinka u na bez zmian ....

Ale mam zamułe

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Mój mały dał mi mega popalić dzisiaj... I teraz mam dylemat lenić się do upadłego czy sprzątać:P
I co wygralo..?

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Bo tam nie ma jeszcze żadnego zdjęcia z profilu i na stojąco

A Andree jak zawsze słodziak
Jaaaaasne....

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
w ogole zazdroszcze wam tego raczkowania (karenina) klekania w lozeczku(magda) tez bym chciala zeby moje takie postrepy robilo.. jak narazie to w ogole siedziec nie chce.. :[ umie ale nie chce od razu sie podnosi zeby stac.. normalnie rece mi odpadowywywuja od trzymania go..

Radze nie zazdraszczac raczkowania, bo wtedy moze nie beda bolaly cie tak rece, ale za to KOLANA i lokcie od raczkowania za mlodym...

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
a ja wreszcie doczekałam się stopy w buzi

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Podobno warto dbać o to żeby dziecko jednak raczkowalo, bo ma to jakiś wpływ na póżniejszą zdolność pisania i czytania

Tez tak slyszalam, ale jako anty-przyklad polecam sama siebie - nigdy nie raczkowalam, od razu chodzilam a czytac umialam zanim poszlam do zerowki

Dzien doberek

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora