Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-08, 18:40   #841
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
a to już wiem jaki,miałam go kiedyś ale nie pamiętam jak to z nim było pamietam kiedyś z 4 lata temu byłam w ustroniu na wakacjach i weszłuysmy do sklepu wsytsko po 2 zl i tam wychaczyłam jakis puder za 2 zl i jak sie okazało-rewelacja!! tylko juz pozniej go nie znalazłam

no czekolada,ale nadal mocno mleczna

łeee to Ci pani posładziła,ale to przeciez prawda,juz na zdjeciach z wesela byłas niezle przyjarana!

eee moze nie bedzie gradu? chociaz moze nei warto ryzykowc

patrzcie go! trzeba było mu fucka pokazać

a ja właśnie zrobiłam sobie paznokcie u nóg i zrobiłam odrostu jeszcze brwi i jestem dzidzia
Uu , no to szkoda, że nie znalazłaś go już... Ale może jeszcze gdzieś kiedyś się trafi Tak to jest z tanimi kosmetykami, niektóre to straszne buble, ale jednak można trafić również na coś przyzwoitego

A tam mocno mleczna ! Ja obstawiałabym już gorzką

No właśnie nie wiem, czy ryzykować, czy nie Pasuje mi się zacząć stroić i nawet nie wiem, w co się ubiorę, bo to też zależy od tego, czy pojadę, czy pójdę i tak siedzę jak ci.a i myślę i nie mogę wymyślić Nienawidzę takich dylematów Ale chyba się przejdę, ruch dobrze mi zrobi A w ogóle tak ciepło jest... hmm no nie wiem

Ee tam , fucka nie Zachowałam się z klasą, czyli... jak zawsze udałam, że nie widzę Jestem w tym mistrzem

Ty zawsze jesteś dzidzia !
Ja też właśnie skończyłam malować paznokcie u rąk i u stópek i powoli się trza zacząć stroić
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora