|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Anastazja Ojj
Powiem Ci, że masz przerąbane z Twoim TŻ. Ja bym chyba tak nie wytrzymała. Naprawdę podziwiam Cię, że jesteś tak silna psychicznie i to już tak długo znosisz. Ale to chyba nazywa się miłość, tak? ![]() Gała Ojjj kolejne biedactwo Tylko dwa jabłuszka... Ale ja za Ciebie chyba nadrobiłam
![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2010-06-07 o 21:06 |
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
|
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam wszytsko
mama pizze zamówiła,a ja byłam taka głoda wiec nie odmawiałam![]() Anastazja-[przepraszam ale muszę... ten facet niestety ale wycyckał Cię do granic możliwości i bardzo dobrze robisz masz rację,miłość to nie wszystko bo jednak miłość nie zasłania oczu i nie pozwala przejść wobec jakiś rzeczy obojętnie,a w Twoim przypadku to już przesada... Silna jesteś i na pewno sobie poradzisz z tym
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem to on Cię traktuje jak służącą... Nic więcej w tej kwestii nie napiszę, bo znasz moje zdanie , a i tak zrobisz po swojemu... Jednak ten pogrubiony fragment musiałam skomentować, bo to się w głowie nie mieści... Podziwiam i jednocześnie dziwię się, że pozwalasz sobie na takie traktowanie. Choroba rodzica nie jest powodem ,aby non stop poniżać najbliższą osobę... żadna sytuacja nie jest wytłumaczeniem takiego zachowania... i tyle w tym temacie.Nadziejko a jaką pizzę miałaś ? Nie przejmuj się, my byłyśmy z dziewczynami w Mc Donalds , zjadłam dwa cheesburgery ![]() Ogólnie to super było, wyplotkwałyśmy się za wszystkie czasy Tylko komary chlały niemiłosiernie ,poszłyśmy kupić Brosa bo nie szło wytrzymać , normalnie do oczu właziły, tyle tego jest ![]() Jutro już odpuszczam opalanie , popołudniu przyjeżdża do nas rodzinka, więc od rana biorę się za sprzątanie
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i normalne dodtaki ser,pieczarki,szynka etc pisnia![]() u mnie tez właśnie tną jak cholera;/ a ja jeszcze mam koło domu takie duże oczko wodne bo 4/6 m i od tego to tak się namnożyły ze na tarasie usiedziec się nie da ![]() kartki mam dopiero w srode wiec mam jutro jeszcze dzien wolny i tak się zastanawiam czy nie pójść do galerii po lakiery do paznokci
|
|
|
#816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiadomo że sobie poradzę ![]() Cytat:
tak bardzo bym chciała żeby był taki jak kiedyś ale to nie jest już chyba możliwe, nie w takim człowieku się zakochałam..no to ładnie pojadłaś ale te cheesburgery są małe więc nie jest tak źle![]() a u mnie dalej nie ma komarów, ale pewnie już niedługo ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() ale bym zjadła taką pizzęno pewnie jak zdążysz je zrobić to odpuść sobie trochę i zaszalej na zakupach |
|||
|
|
|
#817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jutro umówiłam się gdzieś do baru z koleżanką, która ma słabość do pizzy więc bardzo możliwe, że się skuszę ![]() Noo do wody dziady lecą strasznie :/ Wypsikałyśmy dzisiaj praktycznie całego tego Brosa, ale opłaca się kupić powiem Wam, bo jak byłyśmy otoczone chmurą komarów, tak po spryskaniu się nie podleciał żaden Ja sobie jutro sprawię ze dwa opakowania, bo masakrycznie dużo jest tych chamów w tym roku:/Ty to masz z tymi lakierami Ale ja sobie postanowiłam, że od teraz każdorazowo przy robieniu zakupów kupię sobie jakiś jeden lakier Więc też zamierzam mieć kolekcję hehe ![]() Cytat:
Ja w ogóle nie mogę pojąć, jak facet może do swojej kobiety powiedzieć,że jest popier.olona :/ Mi by chyba puściły nerwy i strzeliłabym go w pysk, więc podziwiam Cię, że tyle czasu zaciskasz zęby i to znosisz:/ Cheesburgery niby małe ,ale jeden ma około 300 kcal Więc może nie utyję
|
||
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie odpuszczę mu bo już nie mam siły, a jak tak do mnie powiedział to puściłam mu taką wiązankę że się zamknął i się popłakałam oczywiście bo ja tak reaguję na stres właśnie płaczem no to trochę tych kcal ma ale faktycznie nie jesz tego codziennie więc raczej nie zaszkodzi, ja też raz na jakiś czas jem fast foody
|
|
|
|
|
#819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie mam innego wyboru,bo dzisiaj nie dawała kartek także jestem w kropce be pracy ![]() Cytat:
ja niestety mam tak,że jesli wypsikami sie takim cudem to albo nie działa albo dostaje uczulenia na to dziadostwo![]() eee niedużo góra z 30 ale juz wiekszość jest przy koncu więc muszę kupić nowe tylko ze jak pojade to wydam majatek bo do 2 na pewno się nie ograniczęeee spoko,podobno od mc sie nei tyje bo to jedzenie wyzera narzady wiec sie automatycznie chudnie ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
wiekszosc mam z golden rosa i jestem im wiernaoj biedna
|
|
|
#820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie próbowałam ich nigdy i tak się zastanawiam właśnie ![]() Ostatnio kupiłam sobie w Rossmanie na przecenie 2 z firmy Lovely , kosztowały niecałe 5 zł za sztukę , a jakość naprawdę bardzo dobra Nic nie odpryskuje z końcówek , więc jestem bardzo mile zaskoczona. No to w takim razie nam tutaj jutro koniecznie zdaj relację z tego, jak przebiegła rozmowa Nie dziwię Ci się, że się popłakałaś, ja pewnie identycznie bym zareagowała w Twojej sytuacji... Chyba nie tak ma wyglądać udany związek.., hm ? ![]() Noo ,taki mały niepozorny, a tu 300 kcal Małe frytki z Mc też mają prawie 300 Kurde dlaczego tak jest, że to , co najlepiej smakuje, jest niezdrowe i tuczące? ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Ano jeśli się kończą , to koniecznie musisz uzupełnić kolekszyn Ale powiem Ci , że 30 to całkiem sporo ![]() Hahah to mnie pocieszyłaś ! Ale w końcu codziennie tego nie jem , więc raz na jakiś czas można się podtruć |
||
|
|
|
#821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie odpryskują mi ale ja zawszr stosuję pod lakier podkład pod lakier taki żeby paznokcie nie żółkły i na to utwardzacz i może dlatego sie trzyma chociaż moja kumpela tez maluje pazuty zawsze inglotem i bez tego i wytrzymują jej paznokcie prawie tydzieńCytat:
no to na pewno nie jest udany zwiazek ale dam jakoś radę jak nie z nim to sama ![]() a ja nie przepadam za bardzo za takim jedzeniem lubię zjeść raz na jakiś czas, ale np mój Tż mógłby jeść pizzę i kebaby codziennie, dla mnie to nie wyobrażalne
|
||
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sex tez(podobno )![]() o matko cudownie to ..."ciało" musiała wyglądacno własnie musze musze ale jak pojde to pewnie wydam z 20 zl i tyle zostanie z mojej "wypłaty" ![]() oj całe zycie sie trujemy alkoholem to co tam mc ![]() normalnie mam nowy cel ![]() ) i objadą caaaała Norwegię,ale wróca i co?! jada dalej do Chorwacji juz widze czornuchy wiec musze sie zjarac jak skwarek bo nie mogę być gorsza!
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsza jakość lakierów, jaka przeszła mi przez ręce, to te z Sensique czy jakoś tak , z Natury. Miałam dwa, niedawno naiwnie kupiłam trzeci Masakra ! Po paru godzinach odpryskuje, ściera się, widać każde najdrobniejsze ryski, zero błyszczenia ... A wcześniej miałam dwa do frencha i nimi nawet nie dało się jednolicie pokryć płytki,bo jakieś maziaje mi wychodziły....![]() Dasz dasz, w końcu silna i przebojowa kobietka jesteś ![]() Ja też bym mogła Tzn. możliwe,że po jakimś czasie by mi zbrzydło, ale gdyby nie to, że nie chcę wyglądać jak słoń, to codziennie mogłabym wrzucić jakiegoś hamburgera czy jakiegokolwiek fast fooda Bardzo lubię takie jedzenie , niestety :/ Ale domowe obiadki i tak kocham ponad wszystko |
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a widzisz,może dlatego ja niby mam utwardzacz ale nie stosuję goa teraz to juz pewnie nie można by było go z buteleczki wylać uwielbiam te lakiery! długo się trzymaja i ładne kolory mają ale chyba najwieksza radocha to to kopanie w ichfajna dupa jesteś więc marnowac się nie będziesz na pewno! ![]() ![]() eee codziennie to nie,ale od czasu dpo czasu to i owszem ja tam codziennie jestem w stanioe jadac lody i serek wiejski nic po za tym bo bym się porzygała
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wzięłam prysznic, a buzię przemyłam tonikiem i umyłam żelem , już chyba wystarczy Hmmm no to skoro podkład ważniejszy, to może sobie odpuść te lakiery Następnym razem kupisz najwyżej Ciekawe swoją drogą, co jest bardziej trujące - czy alkohol ,czy mc donalds Chorwacja mi się marzy Marzy mi się, aby kiedyś w przyszłości osiąść np. na Florydzie, albo w jakimś innym zakątku świata, gdzie wiecznie świeci słońce ![]() Spokojnie, dasz radę im dorównać Ogródek pod domkiem, więc codziennie możesz się smażyć ! Ahh jak ja Ci zazdroszczę Umyślały Ci się studia w innym mieście ! Tak to bym się przeprowadziła do Kalisza i byśmy żyły długo i szczęśliwie Idę spać laseczki, bo pewnie o 7 pobuda blee :/ Dobranoc misiaczki moje |
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez raz kupiłam czerwony z tej serii-never ever! nawet umalowac nie mogłam dokładnie![]() a ja nie lubie moich domowych obiadów tzn niektóre dania,ale jedynie mamy! ale tez niewszystkie.Mama ma manie pyry pyry a tata za to gotuje obrzydliwe rzeczy golonki,nogi:rzygi na sama myśl mi się cofa a on się tym zajada,rosłu na tym gotuję i się mnie pyta czy zjem
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn podkład z wibo co sie o nim na KWC naczystałam kosztuje tylko 10 zl wiec nie ma problemu ale sama nie wiem,musze to przemyslec nie wiem czy walic na twarz podkład kiedy puder wysracza ale na lato przydął by sie bo mam tendencję do wypieków![]() chyba alkohole ale co tam cos w zyciu trzeba robića mi się marzy pojechać na Ibizę to poszaleć,a jesli bym miała jechac z facetem to na Ukrainę na Krym skubance na przyszły rok zaplanowali juz Mongolie i nic jej nie było,a inny rodzice to dziciaka przez rok z domu nie wypuszczają![]() mówisz? ok to ja zostaje w Kaliszu wyjade na studia,ustatkuję się(taaaa ) i tez wybuduję domek,tzn mąz wybuduję i w jedym pokoju Ty w drugim on a ja bedę w nocy miedzy pokojami krązyćdobranoc
|
|
|
#828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn za golonkami nie przepadam ,ale moja mama nie robi takich rzeczy na szczęście Kiedyś tam jeszcze nie znosiłam kaszy jęczmiennej, ale jakoś się do niej przekonałam, gdy zaczęłam dietkować Cytat:
E to jak tylko 10 zł, to spokojnie możesz sobie kupić i podkład i lakiery Ja używam od chyba 4 lat ciągle tego samego pudru w kamieniu z Carolla , kosztuje całe 6.50 Żadne cudo to nie jest, ale mi wystarcza w zupełności. A podkładów póki co nie stosuję , bo w sumie to nie ma takiej konieczności ![]() Otóż to , dlatego ani picia, ani Mc Donaldsa nie zamierzam nigdy wykluczyć na stałe ze swojego życia No Ibiza to również i moje największe turystyczne marzenie , ale na razie obieram bardziej realne cele, bo na Ibizę to trzeba wór pieniędzy Bardzo chciałabym kiedyś polecieć na Larnacę , na Cypr Ahh pozazdrościć siostrze , marzy mi się takie podróżowanie, niestety na razie finanse mnie powstrzymują. Ale to kwestia czasu ![]() Ale sobie to opracowałaś Ee ale ja chciałam teraz Bo za kilka lat mi również mąż wybuduje domek i wtedy już nie będę mogła z Tobą zamieszkać Najwyżej będziemy się spotykać potajemnie A w ogóle to dzień dobryyyyyyy Jak tam aura u księżniczek w dniu dzisiejszym ? U mnie świeci piękne słońce, niebo bezchmurne, ale niestety na później zapowiadają burze z gradem ![]() Na śniadanko były dwie kromki z wędliną, serem, cebulką i ketchupem z mikrofali Zaraz biorę się za sprzątanie, a wieczorkiem zmykam z koleżanką na miasto ![]() Miłego dnia |
||
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() u mnie na śniadanie dwa banany bo mi się płatki skończyły a nie chciało mi się iść do sklepu ![]() teraz kończę kawkę i biorę się zaraz za robotę ![]() byłam z psem na spacerze i kupiłam prasę lokalną i ogłoszeń o pracę brak no nic szukam dalej![]() pogoda piękna, zapowiada się cieplutki słoneczny dzień a w czwartek zapowiadają u mnie 29 stopni![]() może pojadę dzisiaj z Tż do jego rodziców, ale to zależy o której będzie jechał, póki co śpi po nocce oczywiście
|
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
No to widzę, że wszędzie pogoda dzisiaj cudowna
U mnie w weekend zapowiadają 38 , masakra Ale to dobrze, niech grzeje ![]() Właśnie skończyłam sprzątanie Wysprzątałam swój pokój na błysk , umyłam okno i zmieniłam firankę, wysprzątałam jeszcze łazienkę i odkurzyłam i na dzisiaj dość Na drugie śniadanie zjadłam mały jogurt naturalny i właśnie czekam na obiad Zaraz idę sobie waxa nałożyć na włoski, bo wypadają mi strasznie :/Przeglądnę co tam ciekawego mają w Rossmanie i w Naturze i chyba skoczę na jakieś mini zakupy ![]() Muszę sobie jeszcze kupić jakieś proste, czarne baleriny i czarne japonki. Niby mam ,ale obydwie są w krytycznym stanie i nadają się jedynie do śmietnika
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-08 o 13:44 |
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na obiad schabowy młode ziemniaki i buraczki
pogoda się zrypała, niby ciepło jest ale słońce za chmurami ![]() byłam na mieście z 4 h nałaziłam się i naoglądałam rzeczy a kupiłam tylko okulary przeciwsłoneczne![]() Tż pojechał do rodziców a ja sobie posprzątam szybko wcześniej nie miałam okazji bo książe dopiero pół godziny temu wstał
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Sunset-a gdzie kupujesz ten puder?
ja tez puder jedynie stosuję i dlatego się zastanawiam chyba po porsdto kupie sobie puderek nowy,bo wiem ze to sie nie zmarnuję a z podkładem u mnie roznie bywa no to zyczę miłych zakupów i jak wrócisz pokaż zdowbycze!![]() ![]() Anastazja-i jak tam rozmawiałas z Tż? ooo to bedzie ciepło![]() dzień mega dobry ![]() ![]() pogoda przecudna ![]() na sniadanko zezarłam trochę mizerii i jedną kanapkę,tak ciepło ze az się jesc nie chce
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a puder używam od święta jedynie tusz do rzęs czasami no chyba że gdzieś wychodzę to wtedy mam pełny makijaż![]() nie rozmawiałam z TZ bo spał zjedliśmy obiad i pojechał w siną dal ![]() no czekam na to słoneczko bo chcę się poopalać ![]() ale Ci zazdroszczę tego słońca u mnie nawet nie grzeje porządnie przez te chmury![]() ojej to mało zjadłaś no ale masz rację jak jest gorąco to mi się też nie chce jeść
|
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja używam pudru w kulkach i korektora pod oczy bo mam wieeelkie sińce wiecie co przekonałyscie mnie zeby nie tracic kasy na podkład najwyzej kupię sobie puder ale zobaczę jeszcze bo niby mam jeszcze![]() u mnie parzy ![]() ale juz dzisiaj się nie piekę,bo nie chce zeby skóra mi złaziła,a dzisiaj juz się wystarczająco [przypiekłm,bite 1,5 h na najwiekszym słoncu leżalam więc starczy![]() no idę teraz może jeszcze mizerii zjeść bo jedynie to mi dzisiaj przez gardło przechodzi
|
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam sińce pod oczami i zawsze zakładam okulary żelowe zamrożone rano i trochę się zmniejszają ![]() no to ładnie poleżałaś musisz być już nieźle opalona co?
|
|
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo i to skutują?może sobie zakupie owe cudo ile to kosztuje,w drogerii można kupić?no tak przyjemnie teraz byłam po truskawki w ogródku to mama mówi ze mam już slicznie nogi opalone i jeansy mogę w kat rzucić teraztylko sukienki i spódniczki jak schudne i owszem
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to są moje kochane kosmetyki![]() ja kupiłam kiedyś w Naturze chyba za 10 zł ale mrozi jak cholera jak się do oczu przyłoży ale działa widocznie mniej mam zmęczone oczy po nich, najpierw możesz sprobować zamrozić łyżkę taką do zupy i przyłożyć do oczu daje to samo![]() ale zazdroszcze nóżek opalonych ja mam blade jak ściana no i wcale nie musisz się odchudzać tylko od razu ubieraj się w kiecki trzeba nogi pokazywać
|
|
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem ale np. mja siostra ma tyyyyyle kosmetyków,że nie jedna drogeria by zazdrosciła ilosci tiowaru![]() mówisz? ![]() Ty i bladość?! nie rozsmieszaj mnie;p cały czas na solarkębiegasz,więc podejrzewam ze mam bardziej opalone ode mnie ![]() no akurat nogi mogę pokazywać jedyne sa w miarę w miarę zachęciłas mnie,biore ksiażkę i ide usiąśc w cieniu ale nogi wystawie
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo , każdemu pasuje co innego ![]() Nie kupiłam nic ciekawego bo nic nie znalazłam, w piątek jadę do lumpa , tam jak zawsze wygrzebię coś ładnego ![]() No jak Ty się tyle opalasz, to na pewno jesteś już czekolada ! Ale muszę się pochwalić, że mi dzisiaj w sklepie pani powiedziała " Ależ pani jest pięknie opalona! " A śniadanko za małe ![]() Cytat:
Po domu chodzę sobie wysmarowana kremem bambino , a jak wychodzę, to używam właśnie tego pudru w kamieniu, tuszu , kredki, bronzera na policzki i to tyle . Od wieeelkiego dzwonu malnę się cieniami, ale ostatnio prawie w ogóle ich nie używam ![]() Współczuję takiej pogody ... U mnie piękne słonko świeci już od bodaj piątku i dobrze, oby tak dalej... Mam dość tych deszczów i mam nadzieję,że te teksty, jakoby całe lato miało być deszczowe, to tylko głupie plotki ![]() W mieście nie zeszło mi długo, bo mama zadzwoniła z alarmem , że idzie burza i żebym wracała do domu. I tak się zastanawiam, czy później na to miasto jechać samochodem, czy iść piechotką, bo kurde obawiam się gradu... Tym bardziej, że chmurzy się trochę i możliwe, że będzie padać... Widziałam ostatnio , jak wyglądał samochód po gradobiciu i się przeraziłam i tak się kurde waham trochę, co zrobić ![]() W ogóle to zawsze czaiłam się na te kosmetyki Eveline albo w Rossmanie , albo w Naturze. To cudowne serum zarówno w R jak i w N kosztuje około 18 zł, a na promocji chyba 14 , a ja dzisiaj znalazłam je w małej drogerii za 13 zł bez żadnej promocji ! Różnica kolosalna, oczywiście kupiłam bez namysłu to chłodzące Złaziłam się strasznie za sprayem na komary, bo ludzie się tak rzucili, że w tych większych drogeriach nic nie zostało ![]() Widziałam D nawet 2 razy Mało szyi sobie nie ukręcił, tak się oglądał Przed chwilką pojadłam truskawek i tak sobie siedzę, chyba wezmę się za pazurki
|
||
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie pamiętam jak to z nim było pamietam kiedyś z 4 lata temu byłam w ustroniu na wakacjach i weszłuysmy do sklepu wsytsko po 2 zl i tam wychaczyłam jakis puder za 2 zl i jak sie okazało-rewelacja!! tylko juz pozniej go nie znalazłam![]() no czekolada,ale nadal mocno mleczna ![]() ![]() łeee to Ci pani posładziła,ale to przeciez prawda,juz na zdjeciach z wesela byłas niezle przyjarana! ![]() eee moze nie bedzie gradu? chociaz moze nei warto ryzykowc![]() patrzcie go! trzeba było mu fucka pokazać a ja właśnie zrobiłam sobie paznokcie u nóg i zrobiłam odrostu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

Powiem Ci, że masz przerąbane z Twoim TŻ. Ja bym chyba tak nie wytrzymała. Naprawdę podziwiam Cię, że jesteś tak silna psychicznie i to już tak długo znosisz. Ale to chyba nazywa się miłość, tak? 
Tylko dwa jabłuszka... Ale ja za Ciebie chyba nadrobiłam 

wiec nie odmawiałam
masz rację,miłość to nie wszystko bo jednak miłość nie zasłania oczu i nie pozwala przejść wobec jakiś rzeczy obojętnie,a w Twoim przypadku to już przesada... Silna jesteś i na pewno sobie poradzisz z tym
Tylko komary chlały niemiłosiernie ,poszłyśmy kupić Brosa bo nie szło wytrzymać , normalnie do oczu właziły, tyle tego jest 

Ja sobie jutro sprawię ze dwa opakowania, bo masakrycznie dużo jest tych chamów w tym roku:/

ja niestety mam tak,że jesli wypsikami sie takim cudem to albo nie działa albo dostaje uczulenia na to dziadostwo
wiekszosc mam z golden rosa i jestem im wierna

wiec musze sie zjarac jak skwarek bo nie mogę być gorsza!
tez raz kupiłam czerwony z tej serii-never ever! nawet umalowac nie mogłam dokładnie
golonki,nogi:rzygi na sama myśl mi się cofa
Bo za kilka lat mi również mąż wybuduje domek i wtedy już nie będę mogła z Tobą zamieszkać