2010-06-10, 14:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Napisane przez farminka
Boli jak na okres-w krzyżu i w podbrzuszu,a cały brzuch się robi twardy.Takie ściskające,przeżynające.. . Nie brałam nospy,bo jak już ma przyjść coś to niech przyjdzie,nie będę powstrzymywać. Częstotliwość różna,regularne bardzo nie są-co 10-15-20-25min takie silniejsze.A ten ból w plecach to ćmi praktycznie cały czas.
Ale właśnie zauważyłam,że zaczął mi znowu odchodzić czop.Tym razem już lekko brunatny kolor,więc to chyba jednak wkrótce 
|
Cytat:
Napisane przez farminka
Na razie dałam znać TŻtowi żeby jednak nie siedział w pracy do 15,bo zanim by dojechał wtedy do mnie i potem do szpitala w te korki to bym w samochodzie urodziła. No i teraz już mnie po 10min złapało... Idę podreptać.I dalej nie wierzę,że to już  Będę chyba dowodem na to,że można jednak wmówić sobie,że to nie to 
|
nie no na chwile odejsc od kompa a ty rodzic zaczynasz Lenka chyba sie naprawde na 10 nastawila i koniec jesli to juz porod to zycze ci zeby przebiegl bezbolesnie i jak najszybciej 
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------
no to ktora zacznie rodzic do pary?
|
|
|