Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-10, 12:07   #481
vette
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

No dobra, a teraz pytanie z anatomii.
Czy na Waszych nogach widoczne jest ścięgno Achillesa?

Bo ja zawsze myślałam, że to normalne, że nie widać...A okazało się, że to ja jestem nienormalna :P.
Mi sie cos takiego odznacza ale pewnosci nie mam

a o co chodzi dzidzia?

Wracam do naukimusze poczytac cos bo w sierpniu to juz nie bede miala na to czasu

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-06-10 o 12:10
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:08   #482
serduszkoiz
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość

Podczas badania gin nie mógł znaleźć bicia serca malucha To była najdłuższa minuta w moim życiu ale musze przyznać, że dość spokojnie do tego podeszłam bo chwilę wcześniej, wdrapując się na fotel, czułam ruchy. Okazało się, że mały leży kręgosłupem na zewnątrz i gin musiał znaleźć dokładnie miejsce gdzie było serduszko aby usłyszeć bicie...

Takie sytuacje uczą pokory
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
hd moja gin ma urlop do 1 lipca ja miałam identyczna sytuację na ostatniej wizycie, tez bardzo długo szukała bicia serca, ale tez się nie przejelam zbytnio bo caly czas czulam jak male sie rusza
Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
super,ze dobrze jest........jak leżałam w szpitalu serduszko też się czasem gdzieś zapodziewało jak to mówiła pielęgniarka--a jak już się odnalazło to biło jak dzwon.......
ja dzis bylam u GP wlasnie i tez tak dlugo dlugo szukala serduszka ale w koncu sie znalazlo. A rano czulam ruchy wiec tak sobie wmawialam ze napewno jest ok, ale jednak dziwnie tak widac skupienie u lekarza jak nie moze znalesc, mozna miec stracha

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
ło matko ale się wkurzyłam teraz!! no teraz to mi ciśnienie na pewno skoczyło bo chyba mi para uszami tryska
dzwoniła babeczka z firmy kurierskiej, która wiezie dla mnie paczki z Polski (już od 2 tygodni...) jedna jest z Tż-ta olejem do samochodu i jakimiś jego pierdołami (łącznik stabilizatora i cośtam cośtam ) ale druga paczka jest na wagę złota!! jest tam mój długo wyczekiwany wózek i 150milionów rzeczy dla dzidzia i dla mnie do porodu (majty i podkłady poporodowe np ), no i dzwoni babka: bla bla bla, kierowca już jest w dublinie, powinien być ui was dziś lub jutro, ale jest mały problem... jedna paczka została w pl bo ktoś ją wysłał do warszawy zamiast gdzieś tam!!!!1 no i założę się, że to jest właśnie ta moja z wózkiem i innymi niezbędnymi rzeczami najszybciej będzie za 2 tygodnie
przecież ja bez tych rzeczy nawet torby do szpitala nie mogę spakować bo połowy mi brakuje a termin za niecałe 4 tygodnie i wszystko się może zdarzyć
doooopa i tyle
Ja mialam podobny problem z firma kurierska zeby przywiesc paczke do IRL ale w koncu sie udalo i mam juz wozek. Mam sprawdzona firme na przyszlosc jakbys potrzebowala , byli kompetentni i jak odebrali paczke wponiedxialek to w piatek ja mialam.
Ale inna firma mi podpadla niezle, 3 terminy odbioru mi podawali i sie nikt nie pojawil i nawet nikt nie zdolal zadzwonic ze nie przyjada , tylko my musielismy wydzwadziac, i do tego rzadko kiedy rozmawialam z czlowiekiem, glownie z automatyczna sekretarka.
W koncu wyslalismy meila im ze rezygnujemy w zwiazku z ich niekompetencja, i uwaga nie odebrali nawet meila bo po tym jak paczke odebrala inna firma to dzwonili ze juz jada na odbior
Ale niewazne na przyszlosc juz wiem z czyich uslug nie korzystac

Mi dzis w moczu wyszedl wiekszy cukier i mam jeszcze raz na czczo zrobic i podrzucic, ale jak zjadlam jablko, sniadanie i wypilas nescafe cappuccino i pewnie dlatego

A wogole witam na nowym watku, czytalam wczoraj juz ale nie dalam rady nadrobic niestety,
Gratulacje dla Aulgien i coreczki
Basiu twoje malenstwo to jak laleczka

Nowa nazwa watku , extra mam nadzieje ze te brzuchy bedzie latwo zgubic

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:09   #483
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Ej laski nie macie jakiegos info na temat jakichś promocji na dzidziusiowe pierdułki? Naprawdę juz nic wam nie potrzeba? Ja poszalałabym jeszcze
Ja mam jeszcze spore braki i nie wiem jak się za to zabrać .
W Tesco ostatnio chusteczki kupiłam nawilżone z Nivea 4xpak za 25 zł.

Cytat:
Balerinki już odpadają... za gorąco, za ciasno
Mówisz? Bo ja jak zwykle spóźniona i właśnie balerinki chciałam kupować...Hm... Trzeba zmienić koncepcję

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:11   #484
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwielbiam mcflurry lion
ja tez ale do tego musi byc polewa toffi bede wracac ze SR to zajade do maca

Cytat:
Nie śmiać się Zaznaczam, że to rozmiar 36, a teraz są bardzo spuchnięte więc wydają się szersze niż dłuższe A palce długaśne, co?
dlugasne palce to mam ja... matka zawsze sie ze mnie smiala ze przez moj duzy palec nie moze mi butow kupic zartowala sobie ze trzeba bedzie go przyciac
a co do chodzenia w adidasach to never! normalnie chodzilam w balerinach teraz ale kupilam sobie sandalki i od wczoraj w nich smigam.

Cytat:
To ja chyna wolę klapcie łapcie niż się dusic w adidasach

Ej laski nie macie jakiegos info na temat jakichś promocji na dzidziusiowe pierdułki? Naprawdę juz nic wam nie potrzeba? Ja poszalałabym jeszcze
ja wczoraj w realu kupilam 4pak chusteczek papmpersa sensitive za 19.95, a 6pak byl za 29,95. wiecej pierdulek nie kupuje bo teoretycznie wszystko juz mam.
a i kupilam sobie wczoraj ten balsam palmersa na te pieprzone rozstepy... ciekawe czy pomoze

upal w szczecinie taki ze masakra! brak jakichkolwiek ruchow powietrza az zaslonilam okno roleta zeby bylo chlodniej :/
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:13   #485
farminka
Wtajemniczenie

Kurcze ten ból krzyża zaczyna się robić coraz bardziej upierdliwy.Nie mogę sobie już znaleźć miejsca
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:17   #486
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Mi sie cos takiego odznacza ale pewnosci nie mam

a o co chodzi dzidzia?
No bo tak...Większość ludzi chodzących po ulicach latem ma takie nogi: http://www.bieganie.pl/golive/img/FREDZIO/A113_524.jpg
Tzn. ścięgna.

A u mnie wygląda ono tak:
http://sklep.farmedica.pl/pic/bp379.jpg

Oczywiście chodzi o kształt- nie o opaskę.
I kiedyś zastanawiałam się, który kształt jest bardziej anatomiczny i naturalny dla gatunku ludziego... . Bo wśród moich znajomych i najbliższych tylko ja, moja mama i kuzynka mamy taki dziwny kształt...

. Witaj Kochanie

Stary 2010-06-10, 12:17   #487
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Kurcze ten ból krzyża zaczyna się robić coraz bardziej upierdliwy.Nie mogę sobie już znaleźć miejsca
A moze już czas?
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 12:21   #488
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
te bóle krzyżowe są ponoć masakryczne

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:21   #489
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
A moze już czas?
No nie wiem... tak jak przypuszczałam pewnie nabiorę pewności w ostatniej chwili i to w dodatku w godzinach szczytu Na razie TŻ w pracy,więc lepiej jeszcze nie,bo sama jestem
Stary 2010-06-10, 12:28   #490
ola_k11
Zadomowienie

Dziewczyny nie daję rady ... przed chwilą aż mi się w glowie zakreciło tak mi dziś slabo
Najlepiej się czuję jak leżę. Rozebrałam sie i siedzę tylko w majtkach i starym, za małym staniku bawełnianym
Psina tez miejsca nie może znaleść
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:29   #491
papeteria
Zakorzenienie

majowo czerwcowe wlasnie dyskutuja ze wspolczuja lipcowo sierpniowym tych upałów i o puchnieciu jeden temat

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 12:29   #492
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
No bo tak...Większość ludzi chodzących po ulicach latem ma takie nogi: http://www.bieganie.pl/golive/img/FREDZIO/A113_524.jpg
Tzn. ścięgna.
Ja mam tak jak na pierwszym obrazku

farminka
Stary 2010-06-10, 12:31   #493
papeteria
Zakorzenienie

mama juz po mammografii a juz jutro wyniki , mówiła ze tylko ona byla chetna zero ludzi a ja myslalam ze tam beda tlumy
przed chwiila zjadlam schaboszczaka,ale samego bez niczego i jestem najedzona masakrycznie...mama ma przyniesc golabki bo zas robila jutro nie musze gotowac a mialam zrobic nalesniczki ..w takim razie nalesniczki zrobie w sobote.

Stary 2010-06-10, 12:33   #494
vette
Zadomowienie

czesc podgladaczki entertete, wiolek1, jusdan77, dzidziadziumdzia, Xawmeli, Ishka, elcia_26, ola_k11, roztrzepaniec989, bajka1807, agravka, scoobs, karolcia228, mini 12, Lilka___, hd2005+, niezawsze

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
majowo czerwcowe wlasnie dyskutuja ze wspolczuja lipcowo sierpniowym tych upałów i o puchnieciu jeden temat
co jak co ale termin majowy jest idealny

moze nastepnym razem

a przypomnialo mi sie: wczoraj byla u mnie swiezo upieczona mamusia ze swym malenstwem, podgrzewala w moim avencie wode i mleko dla dzidka no i stwierdzila, ze musi zakupic cos takiego.
Jeszcze tego samego wieczora kupilam na all kolejny uzywany podgrzewacz aventu za 60zl

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-06-10 o 12:37
Stary 2010-06-10, 12:35   #495
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
No nie wiem... tak jak przypuszczałam pewnie nabiorę pewności w ostatniej chwili i to w dodatku w godzinach szczytu Na razie TŻ w pracy,więc lepiej jeszcze nie,bo sama jestem
a mozesz opisac ten bol? jaka jest czestotliwosc?

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

bralas no-spe?
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 12:36   #496
wiolek1
Zadomowienie

co do karmienia ja też planuje do roku góra ale najważniejsze podobno pierwsze 6 miesięcy a niektórzy przedłużają do 9 -12 właąnie dlatego, że wtedy podobno łatwiej oduczyć dziecko

Cytat:
Z butli kaszę to ja żarłam do 5 roku zycia
ja do 6 a łyżeczką nie cierpiałam ale z butli na kolacje zawsze jadłam dopóki ortodontka zabroniła

jaszczka ale hamy !!!!! no to dzwoń i rób awanture i niech ci jeszcze jakieś odszkodowanie płacą bo jeśli się okaże, że to ta twoja została ( a jak byś urodziła ) to zostajesz bez potrzebnych rzeczy dla dziecka. ja bym robiła awanture i kazała jakoś to rozwiązać szybciej ale ja to ostatnio waleczna jestem

Cytat:
A to mój wczorajszy deser
Zmiksowana śmietana kremówka, tarta czekolada i porzeczki Całość schłodzona w lodówce
Załącznik 3173816
buuuuuuuuuuuuuu normalnie

ja już skończyłam prasowania wszystkie a teraz będe układac rozmiarami modelami pierdułkami
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:42   #497
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
dzidzia a moja mama odwrotnie ma, dla niej wszystko pasuje, nawet różowe body by chłopcu ubrała, bo pod spodem to i tak nie widać
moja mama tak samo

Jesli chodzi o teściowe, to moja mnie z kolei wkurza, bo się niczym nie interesuje. Pewnie polowa by powiedziała, że jest się czym cieszyć, bo lepiej jak sie nie wtrąca ale uważam że jako matka TŻ powinna czsem zapytać co u nas słychać, jak dajemy radę, czy nie potrzebujemy pomocy. A ona jak raz na msc do niej zajedziemy na kawę jest szczęśliwa, zapyta co słychać, TŻ odpowie, że dobrze i koniec rozmowy Potem ja ją podtrzymuję ale to juz o głupotach. On więcej rozmawia z moją mamą. Moja mama o wszystko go pyta, ze szczegółami ale nie na zasadzie wtrącania się, nie przeszkadza nam to - z dobrej woli pyta czy nam nie pomóc itd. A ze swoją matką nie ma żadnej więzi. Poza tym dla teściowej to wnuki nie istnieją, zawsze sie tłumaczy ze tyle ich ma że o wszystkich nie pamięta, nie mówiąc już o prezentach. Ale to chodzi przecież o pamięć i głupią czekoladę, żeby dziecko czuło. Moja mama swoim wnukom jak coś wypatrzy na jakiejś przecenie to od razu kupuje. Naszemu nienarodzonemu jeszcze maluchowi już nakupiła pieluszek tetrowych, flanelki, kocyk, body, pościele zafundowała i wózek kupi...
Stary 2010-06-10, 12:43   #498
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
mama juz po mammografii a juz jutro wyniki , mówiła ze tylko ona byla chetna zero ludzi a ja myslalam ze tam beda tlumy
Żartujesz prawda? Moja na wynik czekała miesiąc...

. Witaj Kochanie

Stary 2010-06-10, 12:44   #499
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
anuszka pocieszna ta twoja stópka fajniutka , myslałam ze bedzie gorzej
na moich zawsze zyly widac ale jak sa spuchniete to nie
dzidzia u mnie nie widac sciegna

kupilam sobie klapki do biegania
na adasie teraz za goraoc ale chodzilam w adasiach wczesniej
Chyba też muszę wygrzebać japonki z szafki - do tej pory w trampkach biegałam A stopy też mam z tych raczej żylastych
Stary 2010-06-10, 12:50   #500
ola_k11
Zadomowienie

jaszczka faktycznie lipa z tą paczką :/
hd super że na wizycie ok i dobrze, że mały Was podrażnił pewnie chciał dać o sobie znać hehe. szykuj się za godzinę będę na arbuza

farminka co to bryndza?

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
A to mój wczorajszy deser
Zmiksowana śmietana kremówka, tarta czekolada i porzeczki Całość schłodzona w lodówce
Załącznik 3173816

oprócz arbuza szykuj mi taki deser!!! a i załatw odrzutowiec, bo nie wiem czy wytrzymam godzinę na tym upale

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

papeteria no ja też wolę z fiszbinami bo te bez to najczęściej takie"babcine" są i piersi w nich jak flaki wyglądają hehe - mi z c urosły do d i też na początku ciąży ale wtedy kupiłam staniki tylko takie usztywniane a na dziś się nie nadają...
Stary 2010-06-10, 12:52   #501
scoobs
Rozeznanie

Czesc!

Ale jak tu nie podgladac, jak takie rzeczy sie dzieja! Farminka, mam nadzieje, ze wszystko latwo pojdzie, ciekawe, czy to juz nie dlugo....

Pisalyscie o czapkach, jak urodzilam moja corcie, to w ogole czapki nie zakladalam w pomieszczeniu. Co kraj to obyczaj. W ogole to tutaj mowia, zeby w pomieszczeniach nie okrywac glowek, bo dzieci sie przez glowe pozbywaja nadmiaru ciepla, a przegrzanie grozi smiercia lozeczkowa.
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:52   #502
ola_k11
Zadomowienie

ja zjadłam całe pół kilo czereśni (po 12zł za kg były, więc już nie tak źle).
Stary 2010-06-10, 12:56   #503
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
a mozesz opisac ten bol? jaka jest czestotliwosc?

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

bralas no-spe?
Boli jak na okres-w krzyżu i w podbrzuszu,a cały brzuch się robi twardy.Takie ściskające,przeżynające.. . Nie brałam nospy,bo jak już ma przyjść coś to niech przyjdzie,nie będę powstrzymywać. Częstotliwość różna,regularne bardzo nie są-co 10-15-20-25min takie silniejsze.A ten ból w plecach to ćmi praktycznie cały czas.
Ale właśnie zauważyłam,że zaczął mi znowu odchodzić czop.Tym razem już lekko brunatny kolor,więc to chyba jednak wkrótce
Stary 2010-06-10, 12:57   #504
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Co do puchnięcia mam tak samo, nogi jak kołeczki, nie dość że zawsze miałam krótkie i grubaśne nóżki to teraz są mega grube, ostatnio jak weszłam do ginki to tylko drzwi za sobą zamknęłam a ona: o widzę że nogi puchną...stopy to samo, ostatnio wyjęłam woje japonki to ledwo w nie nogi wcisnęłam.Pocieszające jest to że nie jestem sama z tym problemem

farminka ty to będziesz w tej niepewności : "czy to już" chyba do ostatniej chwili, wg mnie to ty następna zostaniesz mamuśką
Skurcze już są, bóle krzyża też, teraz to tylko wody Ci odejdą i możesz jechać

...pozostaje mi życzyć Tobie szybkiego i lekkiego porodu.Co by nie było jesteśmy z Tobą!!!

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-06-10 o 13:00
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:57   #505
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
A u mnie to się nazywa twaróg ze smietana i z cukrem
u mnie też się tak nazywa

hehe stópki faktycznie śmiesznie wyglądają
u mnie na SR jest dziewczyna, która bardzo puchnie, żadnych butów nie może zalożyć, bo się nie mieści, chodzi w klapkach ktore i tak nie są do konca wsunięte, bo się nie mieści.

właśnie pokazują pogodę. ma padać w w-wie, tylko jakoś tego nie widzę... podobno do soboty ma być taki upał a od niedzieli ciut chłodniej. ja chcę niedzielę!!!
Stary 2010-06-10, 13:02   #506
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Boli jak na okres-w krzyżu i w podbrzuszu,a cały brzuch się robi twardy.Takie ściskające,przeżynające.. . Nie brałam nospy,bo jak już ma przyjść coś to niech przyjdzie,nie będę powstrzymywać. Częstotliwość różna,regularne bardzo nie są-co 10-15-20-25min takie silniejsze.A ten ból w plecach to ćmi praktycznie cały czas.
Ale właśnie zauważyłam,że zaczął mi znowu odchodzić czop.Tym razem już lekko brunatny kolor,więc to chyba jednak wkrótce
Ocho... będzie kolejna ślicznotka na wątku

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
farminka ty to będziesz w tej niepewności : "czy to już" chyba do ostatniej chwili, wg mnie to ty następna zostaniesz mamuśką
Skurcze już są, bóle krzyża też, teraz to tylko wody Ci odejdą i możesz jechać

...pozostaje mi życzyć Tobie szybkiego i lekkiego porodu.Co by nie było jesteśmy z Tobą!!!
Jak nie odejdą, a skurcze będą regularne i częstsze to i tak to już...Hihi.. Nie mogę się doczekać...

Trzymam kciuki Farminko za szybki i łatwy poród.

Roztrzepaniec pokaż brzuszek? Urósł trochę?

. Witaj Kochanie

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2010-06-10 o 13:05
Stary 2010-06-10, 13:04   #507
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
To blizej niz dajel, nie denerwuj sie obserwuj skorcze, bo po co masz lezec niepotrzebnie w szpitalu...a jak bede juz co raz czestrze to na porodowke
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 13:05   #508
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
j
upal w szczecinie taki ze masakra! brak jakichkolwiek ruchow powietrza az zaslonilam okno roleta zeby bylo chlodniej :/
zrobilam tak samo, żeby żar słoneczny nie wpadał...

najchętniej bym się teraz na jakiejś plaży w wodzie znalazla, najlepiej nad morzem, bo tam przynajmniej wieje!!! o nie dlaczego mam tak daleko
Stary 2010-06-10, 13:07   #509
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
----

oprócz arbuza szykuj mi taki deser!!! a i załatw odrzutowiec, bo nie wiem czy wytrzymam godzinę na tym upale

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

h ha ha zapraszam Miałam jeszcze czereśnie

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 13:09   #510
farminka
Wtajemniczenie

Na razie dałam znać TŻtowi żeby jednak nie siedział w pracy do 15,bo zanim by dojechał wtedy do mnie i potem do szpitala w te korki to bym w samochodzie urodziła. No i teraz już mnie po 10min złapało... Idę podreptać.I dalej nie wierzę,że to już Będę chyba dowodem na to,że można jednak wmówić sobie,że to nie to
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości