|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() a o co chodzi dzidzia? Wracam do nauki ![]() Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-06-10 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale inna firma mi podpadla niezle, 3 terminy odbioru mi podawali i sie nikt nie pojawil i nawet nikt nie zdolal zadzwonic ze nie przyjada , tylko my musielismy wydzwadziac, i do tego rzadko kiedy rozmawialam z czlowiekiem, glownie z automatyczna sekretarka. W koncu wyslalismy meila im ze rezygnujemy w zwiazku z ich niekompetencja, i uwaga nie odebrali nawet meila bo po tym jak paczke odebrala inna firma to dzwonili ze juz jada na odbior ![]() Ale niewazne na przyszlosc juz wiem z czyich uslug nie korzystac ![]() Mi dzis w moczu wyszedl wiekszy cukier i mam jeszcze raz na czczo zrobic i podrzucic, ale jak zjadlam jablko, sniadanie i wypilas nescafe cappuccino i pewnie dlatego ![]() A wogole witam na nowym watku, czytalam wczoraj juz ale nie dalam rady nadrobic niestety, Gratulacje dla Aulgien i coreczki ![]() Basiu twoje malenstwo to jak laleczka ![]() Nowa nazwa watku , extra ![]() ![]()
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Tesco ostatnio chusteczki kupiłam nawilżone z Nivea 4xpak za 25 zł. Mówisz? Bo ja jak zwykle spóźniona i właśnie balerinki chciałam kupować...Hm... Trzeba zmienić koncepcję ![]()
![]() |
#484 | ||
Zakorzenienie
|
ja tez
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do chodzenia w adidasach to never! normalnie chodzilam w balerinach teraz ale kupilam sobie sandalki i od wczoraj w nich smigam. Cytat:
a i kupilam sobie wczoraj ten balsam palmersa na te pieprzone rozstepy... ciekawe czy pomoze ![]() upal w szczecinie taki ze masakra! brak jakichkolwiek ruchow powietrza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze ten ból krzyża zaczyna się robić coraz bardziej upierdliwy.Nie mogę sobie już znaleźć miejsca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
No bo tak...Większość ludzi chodzących po ulicach latem ma takie nogi: http://www.bieganie.pl/golive/img/FREDZIO/A113_524.jpg
Tzn. ścięgna. A u mnie wygląda ono tak: http://sklep.farmedica.pl/pic/bp379.jpg Oczywiście chodzi o kształt- nie o opaskę. I kiedyś zastanawiałam się, który kształt jest bardziej anatomiczny i naturalny dla gatunku ludziego... ![]()
#487 |
Wtajemniczenie
|
A moze już czas?
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie daję rady ... przed chwilą aż mi się w glowie zakreciło tak mi dziś slabo
![]() Najlepiej się czuję jak leżę. Rozebrałam sie i siedzę tylko w majtkach i starym, za małym staniku bawełnianym ![]() Psina tez miejsca nie może znaleść |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
majowo czerwcowe wlasnie dyskutuja ze wspolczuja lipcowo sierpniowym tych upałów i o puchnieciu jeden temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() farminka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
mama juz po mammografii a juz jutro wyniki , mówiła ze tylko ona byla chetna zero ludzi a ja myslalam ze tam beda tlumy
przed chwiila zjadlam schaboszczaka,ale samego bez niczego i jestem najedzona masakrycznie...mama ma przyniesc golabki bo zas robila ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zadomowienie
|
czesc podgladaczki
![]() Cytat:
![]() moze nastepnym razem ![]() a przypomnialo mi sie: wczoraj byla u mnie swiezo upieczona mamusia ze swym malenstwem, podgrzewala w moim avencie wode i mleko dla dzidka no i stwierdzila, ze musi zakupic cos takiego. Jeszcze tego samego wieczora kupilam na all kolejny uzywany podgrzewacz aventu za 60zl ![]() Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-06-10 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- bralas no-spe? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 | |
Zadomowienie
|
co do karmienia ja też planuje do roku góra
![]() ![]() ja do 6 ![]() ![]() jaszczka ale hamy !!!!! no to dzwoń i rób awanture i niech ci jeszcze jakieś odszkodowanie płacą bo jeśli się okaże, że to ta twoja została ( a jak byś urodziła ![]() ![]() Cytat:
![]() ja już skończyłam prasowania wszystkie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o teściowe, to moja mnie z kolei wkurza, bo się niczym nie interesuje. Pewnie polowa by powiedziała, że jest się czym cieszyć, bo lepiej jak sie nie wtrąca ale uważam że jako matka TŻ powinna czsem zapytać co u nas słychać, jak dajemy radę, czy nie potrzebujemy pomocy. A ona jak raz na msc do niej zajedziemy na kawę jest szczęśliwa, zapyta co słychać, TŻ odpowie, że dobrze i koniec rozmowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Żartujesz prawda? Moja na wynik czekała miesiąc...
#499 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Zadomowienie
|
jaszczka faktycznie lipa z tą paczką :/
hd super że na wizycie ok i dobrze, że mały Was podrażnił ![]() ![]() farminka co to bryndza? ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() oprócz arbuza szykuj mi taki deser!!! a i załatw odrzutowiec, bo nie wiem czy wytrzymam godzinę na tym upale ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- papeteria no ja też wolę z fiszbinami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jak tu nie podgladac, jak takie rzeczy sie dzieja! Farminka, mam nadzieje, ze wszystko latwo pojdzie, ciekawe, czy to juz nie dlugo.... Pisalyscie o czapkach, jak urodzilam moja corcie, to w ogole czapki nie zakladalam w pomieszczeniu. Co kraj to obyczaj. W ogole to tutaj mowia, zeby w pomieszczeniach nie okrywac glowek, bo dzieci sie przez glowe pozbywaja nadmiaru ciepla, a przegrzanie grozi smiercia lozeczkowa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
ja zjadłam całe pół kilo czereśni (po 12zł za kg były, więc już nie tak źle).
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale właśnie zauważyłam,że zaczął mi znowu odchodzić czop.Tym razem już lekko brunatny kolor,więc to chyba jednak wkrótce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
Co do puchnięcia mam tak samo, nogi jak kołeczki, nie dość że zawsze miałam krótkie i grubaśne nóżki to teraz są mega grube, ostatnio jak weszłam do ginki to tylko drzwi za sobą zamknęłam a ona: o widzę że nogi puchną...stopy to samo, ostatnio wyjęłam woje japonki to ledwo w nie nogi wcisnęłam.Pocieszające jest to że nie jestem sama z tym problemem
![]() farminka ty to będziesz w tej niepewności : "czy to już" chyba do ostatniej chwili, wg mnie to ty następna zostaniesz mamuśką ![]() Skurcze już są, bóle krzyża też, teraz to tylko wody Ci odejdą i możesz jechać ![]() ...pozostaje mi życzyć Tobie szybkiego i lekkiego porodu.Co by nie było jesteśmy z Tobą!!! Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-06-10 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zadomowienie
|
u mnie też się tak nazywa
![]() hehe stópki faktycznie śmiesznie wyglądają ![]() u mnie na SR jest dziewczyna, która bardzo puchnie, żadnych butów nie może zalożyć, bo się nie mieści, chodzi w klapkach ktore i tak nie są do konca wsunięte, bo się nie mieści. właśnie pokazują pogodę. ma padać w w-wie, tylko jakoś tego nie widzę... podobno do soboty ma być taki upał a od niedzieli ciut chłodniej. ja chcę niedzielę!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki Farminko za szybki i łatwy poród. Roztrzepaniec pokaż brzuszek? Urósł trochę?
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie ![]() ![]() ![]() Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2010-06-10 o 13:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
najchętniej bym się teraz na jakiejś plaży w wodzie znalazla, najlepiej nad morzem, bo tam przynajmniej wieje!!! o nie dlaczego mam tak daleko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Wtajemniczenie
|
Na razie dałam znać TŻtowi żeby jednak nie siedział w pracy do 15,bo zanim by dojechał wtedy do mnie i potem do szpitala w te korki to bym w samochodzie urodziła. No i teraz już mnie po 10min złapało... Idę podreptać.I dalej nie wierzę,że to już
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.