2010-06-10, 15:28
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Napisane przez farminka
Boli jak na okres-w krzyżu i w podbrzuszu,a cały brzuch się robi twardy.Takie ściskające,przeżynające.. . Nie brałam nospy,bo jak już ma przyjść coś to niech przyjdzie,nie będę powstrzymywać. Częstotliwość różna,regularne bardzo nie są-co 10-15-20-25min takie silniejsze.A ten ból w plecach to ćmi praktycznie cały czas.
Ale właśnie zauważyłam,że zaczął mi znowu odchodzić czop.Tym razem już lekko brunatny kolor,więc to chyba jednak wkrótce 
|
farminko no to sie zaczelo! jak nie dzisiaj urodzisz to w najblzszych dniach.
a my dzisiaj wychodzimy do domu mialam wczoraj kryzys bo mialam nawal mleka ale juz sobie z tym poradzilismy. tutaj jest pelno pielegniarek i kazda sluzyla inna dobra rada, i juz sama nie wiedzialam co robic. chcialo mi sie plakac i jakby nam z nieba spadla przyjechala moje lekarka zoabczyc co u nas slychac i przynajmniej ona wszystko dobrze wytlumaczyla. ehhh
alguien dostalas pompe w szpitalu? bo ja jestem w szoku, dostalam taka podwojna, nikt sie nawet nie pytal czy chce co ile karmisz mala?
|
|
|