Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-10, 15:28   #538
Basia84
Rozeznanie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Boli jak na okres-w krzyżu i w podbrzuszu,a cały brzuch się robi twardy.Takie ściskające,przeżynające.. . Nie brałam nospy,bo jak już ma przyjść coś to niech przyjdzie,nie będę powstrzymywać. Częstotliwość różna,regularne bardzo nie są-co 10-15-20-25min takie silniejsze.A ten ból w plecach to ćmi praktycznie cały czas.
Ale właśnie zauważyłam,że zaczął mi znowu odchodzić czop.Tym razem już lekko brunatny kolor,więc to chyba jednak wkrótce
farminko no to sie zaczelo! jak nie dzisiaj urodzisz to w najblzszych dniach.
a my dzisiaj wychodzimy do domu mialam wczoraj kryzys bo mialam nawal mleka ale juz sobie z tym poradzilismy. tutaj jest pelno pielegniarek i kazda sluzyla inna dobra rada, i juz sama nie wiedzialam co robic. chcialo mi sie plakac i jakby nam z nieba spadla przyjechala moje lekarka zoabczyc co u nas slychac i przynajmniej ona wszystko dobrze wytlumaczyla. ehhh

alguien dostalas pompe w szpitalu? bo ja jestem w szoku, dostalam taka podwojna, nikt sie nawet nie pytal czy chce co ile karmisz mala?
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora