|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
i ze wprawdzie potem tez moze ale juz sa mniejsze szanse a teraz to sobie moze jeszcze fikac w kolo ![]() Cytat:
![]() ale fajny pysio ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieje ze juz dzis jest OK ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i sporo przybralciekawe ile moja przybierze ![]() Cytat:
Cytat:
wiecie, jak bylismy tylko we dwoje to mi to nie przeszkadzalo ale teraz, jak Mloda w drodze to moglaby choc od czasu do czasu zapytac jak sie czuje ostatnio probowalam zagaic rozmowe i poopowiadac jej co juz mamy dla Mlodej itp. to skwitowala "acha" i zmienila temat a najlepsze jest to, ze ma drugiego wnuczka, 3 lata ma i jest jej oczkiem w glowie.. ciagle tylko wnusio i wnusio... malinki dla niego na dzialce sadzi, oczko wodne z rybkami zrobila, prezenciki jakies kupuje ciagle a ten maly dla mnie to masakra! najbardziej rozwydrzone dziecko jakie znam - nie mowi, ale wydziera sie! na Wielkanoc siedzimy przy stole cala rodzina, duuuzo ludzi a on wpada do pokoju i do mojego Meza: "Ty stary śmierdzacy kiblu.. kupa g.owno" ja wielkie oczy zrobilam a babcia i jego rodzice w śmiech
|
|
#512 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Farminka, trzymam kciuki, powodzenia
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Musze spakowac ta torbe, mysle tylko jakie ciuszki malej zabrac...ale wezme body, spiochy, kawtanik, moze z 2 lekkie pajacyki
czapeczki i rekawiczki wrazie paznokci![]() U mnie drzewa daja chlodek, choc na termometrze 33 stopnie Zjadlabym jakies czeresienki, ale musze poczekac na TZ az wroci z pracy ![]() A wczoraj jadlam Zlote MAGNUM pycha
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-10 o 14:21 |
|
|
|
#514 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#515 |
|
Rozeznanie
|
Urósł bardzo
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
z tym 3 letnim wnukiem jest identycznie, moja sie czasem zapyta jak widzi ze cos nakupowalam. a tak sama z siebie nawet nie zagada, ale jakos mi tego nie brakuje, moja mamuska za nia nadrabia |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#518 |
|
Rozeznanie
|
farminka, wychodzi na to, że już (albo bardzo niedługo), ale fajnie
![]() vette teraz to dopiero będę podglądać, mam termin jakoś tydzień po farmince mam nadzieję, że mój synek poczeka aż mi wszystko wróci do normy (czyli za 2 tyg po kontroli wyników może się rodzić)
|
|
|
|
#519 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moje zaczynają troszkę jakby puchnąć, ale ja nie mam upałów...no i przed chwilą był znajomy na herbatce i powiedział mi że widać po mnie już tą ciążę bo taka spuchnięta jestem, zwłaszcza na twarzy hehe to mi się komplementem oberwało Dzidzia - ja mam tak trochę widocznego Achillesa, ale nie aż tak jak na tym zdjęciu... Serduszkoiz - a mogłabyś zdradziś co to za niefajna firma kurierska? i podać też tą co się sprawdziła? może na pw żeby (anty)reklamy nie robić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za szybki, sprawny i bezbolesny poród kochana!i zazdroszczę, że będziesz już niedługo tulić swoje maleństwo ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
|
|
#520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jesli to juz porod to zycze ci zeby przebiegl bezbolesnie i jak najszybciej ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- no to ktora zacznie rodzic do pary?
|
||
|
|
|
#521 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zla kobieta z Ciebie!!!!!!!! i co ja mam niby jechac na bazarek po czeresnie????? Owoce inne i wazywa mam wiec po same czeresnie bez sensu chyba, ze nie przestane o nich myslec w ciagu pol h. |
|||
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Ola i niezawsze - moja tesciowa niezyje, tesciu alkoholik choc dozucil 400zl zawsze cos, a rodzice kupili nam wozek, a wiekszosc mialam, czasem cos kupia mi do domku...tez im ciezko a jak mam duzo rzeczy to po co nastepne.
Ale wiem, ze moge na nich liczyc
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mocno trzymam kciuki--będzie dobrze........zazdroszczę ah te nasze córunie kochane............. aaaaaaa tak jak marta mowila-------gooooood girl
Edytowane przez Xawmeli Czas edycji: 2010-06-10 o 14:47 |
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
No jak na razie to Ty jesteś w kolejce.
Chyba, że anoxa (tfu tfu tfu- przez lewe ramię). Mam nadzieję, że u Niej wszystko ok.
|
#526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ktora, ktora? Ty dawaj juz mozesz mowil Ci gin, ja za 10 dni planuje, wiec ja zapraszam do siebie za 10 dni jakas chetna???????? ![]() Tak sobie mysle i mysle o tych czeresniach i jednak jade po nie a Ty droga Olu miej mnie na sumieniu ![]() Przy okazji pojade do sklepu z akcesoriami dla dzieci obczaje jakas torbe do wozka moze i parasolke bo tego nie mam jeszcze... Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2010-06-10 o 14:53 |
||
|
|
|
#527 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki!!! odrzutowca nie ma więc nie jadę ![]() Cytat:
i rodzice nie zareagowali! dzidzia u mnie widać ścięgno ale nie aż tak jak na zdjęciu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e tam ja kolejke moge ustapic jak ktoras bardzo chce
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie będę rodzić,bo nie mam się w co ubrać
|
|
|
|
#531 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja tez Cytat:
|
||||||
|
|
|
#532 |
|
Zadomowienie
|
farminka ale fajnie
czyli czekasz co dalej czy jednak jak tż wróci to jedziesz do szpitala ? przez was poprosiłam babcie żeby mi jutro upiekła biszkopt a resztę sama sobie zrobie ale do jutra to ale nigdy nie robiłam więc co daje się między biszkopt a galaretke z truskawkami ? śmiatane kremówkę czy jakąś mase robicie ?
|
|
|
|
#533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
farminko dawaj nam znac co u ciebie. masz nr do kilku dziewczyn? bo anoxa nam sie nie odzywa
|
|
|
|
|
#535 |
|
Zadomowienie
|
No ostatnio myślałam że Ty urodzisz ale się uspokoiło więc może jednak???
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. Ale dzisiaj pospałam- do 10:30
![]() Przerwałam na moment rezim łóźkowy i poszłam obok na ryneczek po truskawki. Tak mnie wzięło na truskawki z cukrem i śmietaną, że szok. Farminko, to chyyyyba jużżżżżż. Trzymam mocno kciuki, żeby poszło szybko i łatwo ![]() Cytat:
23 czerewa ma przyjść do mnie położna i zrobić przyspieszony kurs SR w domu, bo zrezygnowałam z chodzenia do szkoły. Wtedy się jej wypytam... Kocham Magnum. Złotego nie jadłam, bo zawsze biorę Classic ![]() A zgadnij Edytowane przez justynacz80 Czas edycji: 2010-06-10 o 15:29 |
|
|
|
|
#538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a my dzisiaj wychodzimy do domu alguien dostalas pompe w szpitalu? bo ja jestem w szoku, dostalam taka podwojna, nikt sie nawet nie pytal czy chce co ile karmisz mala?
|
|
|
|
|
#539 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzieku Bogu ze jeszcze mam rodzenstwo i ta uwaga ich sie rozklada jakos bo bym zfisiowala ![]() dzis i tak nakrzyczalam na Tate, bo przyjechal jak zwykle przejazdem i widzi, ze ja ledwo zywa piore, prasuje i sprzatam lazienke i pyta sie "co robisz corciu" wogole ostatnio wszystko mnie jakos denerwuje nie wiem czy Wy tez takie rozdraznione???Cytat:
"Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Obejzalam film CIACHO fajny nawet
![]() TZ wroci za 30 minut Pilotka - dobrze ze dal bo by przepil cala wyplate, jak to zwykle robi. Ten proszek na komary to ASCYP
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-10 o 15:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

także nie nakręcam się zbytnio.

za szybki, sprawny i bezbolesny poród kochana!

Potem ja ją podtrzymuję ale to juz o głupotach. On więcej rozmawia z moją mamą. Moja mama o wszystko go pyta, ze szczegółami ale nie na zasadzie wtrącania się, nie przeszkadza nam to - z dobrej woli pyta czy nam nie pomóc itd. A ze swoją matką nie ma żadnej więzi. Poza tym dla teściowej to wnuki nie istnieją, zawsze sie tłumaczy ze tyle ich ma że o wszystkich nie pamięta, nie mówiąc już o prezentach. Ale to chodzi przecież o pamięć i głupią czekoladę, żeby dziecko czuło. Moja mama swoim wnukom jak coś wypatrzy na jakiejś przecenie to od razu kupuje. Naszemu nienarodzonemu jeszcze maluchowi już nakupiła pieluszek tetrowych, flanelki, kocyk, body, pościele zafundowała i wózek kupi...