Wtajemniczenie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish
kurde...mam bloga w którym wklejam zdjęcia i się nie stresuję..a teraz to mam gulę w żołądku aby Wam się pokazać.... 
1, 2, 3.....  :  :  :
|
Moim zdaniem jest jak najbardziej ok A ta sukienka jest bardzo ładna, chyba odgapie i też kupie
Jeśli szukasz legginsów 'na pięte' to ja mogę polecić sprzedającego z allegro- ostatnio kupowałam dwie pary, dla siostry i dla siebie ( ja oczywiście jeszcze ich nie założyłam, eh, wyglądam w nich źle chyba ), ale siostra mówi, że są super
Cytat:
w ogóle kurde....co mnie napadło na zwierzanie się? Chyba za bardzo Was polubiłam i poczułam się swojsko z Wami....  sorry....już nic nie mówię.....
|
I o to chodzi, żeby każdy czuł się swobodnie na tym wątku, mnie tam zwierzanie się nie przeszkadza
Cytat:
|
Co do zakrywania się- też tak mam Rok temu kiedy na zewnątrz było ponad 30 st. ja chodziłam w dżinsach- teraz aż mi się gorąco robi jak sobie pomyślę. Powoli zaczynam trochę inaczej myśleć, ostatnio nawet sukienkę sobie kupiłam wiązaną na szyi, taką typowo letnią i co najważniejsze chodziłam w niej jak był upał- rok temu nie zrobiłabym tego.
A 1000 kalorii to "dieta" bardzo, bardzo niezdrowa- ciężko to nawet nazwać dietą.
Co do pogrubionego- brawo Jakiś czas temu doszłam do wniosku, że do chamów to trzeba po chamsku bo inaczej nie dociera
Cytat:
Napisane przez Dominiique
Mi się wydaje, że często dziewczyny potrafią być dla siebie o wiele gorsze. Chłopcy w "głupim" wieku docinają, ale potem raczej się to kończy, tymczasem kobiety natomiast z reguły lubią być dla siebie wredne jeśli chodzi o swój wygląd.
Weszłam na Twój blog i muszę powiedzieć, że masz ładną, sympatyczną buzię 
|
Co do kobiet to się zgadzam, kobiety są bardzo krytyczne wobec siebie. Zresztą moim zdaniem same się wzajemnie nakręcamy jeśli chodzi o wygląd, o to co musimy, co powinnyśmy itd.
Nareszcie jest fajna pogoda, miło, ciepło, a nie upalnie. Można się napić herbatki ciepłej i nie spocić się nad kubkiem
Co do pogody jeszcze- wczoraj kiedy byłam na koncercie przeszły trzy potężne burze. Nigdy w życiu tak nie zmokłam, nawet bieliznę można było wyżymać. No i pioruny i grzmoty takie, że naprawdę się bałam. Ale warto było Zespoły występujące przed Comą były świetne, ale Coma to heh, jak dla mnie rewelacja- pierwszy raz widziałam ich na żywo Rogucki zrobił na mnie naprawdę wielkie wrażenie Ale tego już może nie będę opisywać, bo się będzie ze mnie śmiać Głos mam zdarty, nie wiem czy chora nie będę przez to przemoknięcie, ale co tam A i prawie zrobiłam szpagat tak się na błocie poślizgnęłam A i żeby było fajniej- koncert był nad rzeką, więc komarów było tyle, że po ok.20 minutach byłam jednym, wielkim bąblem, skubańce pogryzły mi górną wargę nawet Rogucki ku ogólnej uciesze tłumu wyraził podziw, że jesteśmy chyba najbardziej wytrwałą publiką jaką spotkał, przemoknięci, zmarznięci, pogryzieni i w błocie po kolana Koncert miał fajny klimat, odbył się na terenie zamku, scena obok ruin i pioruny- super efekt
Miałam ze sobą Mabel, która robiła też za parasol, teraz suszy się na tarasie- niestety zrobiły mi się zacieki, mam nadzieję, że jakoś je usunę. Ale w sumie nie dziwię się, że te zacieki się zrobiły- to co ja wczoraj wyczyniałam z tą torebką to lepiej nie mówić W każdym razie sprawdziła się rewelacyjnie, wydłużyłam pasek i nosiłam ją na skos- super wygodnie.
A i jeśli kiedykolwiek będziecie musiały użyć Mabel jako parasola to ( uwaga patent ) krótka rączka jest super do zarzucenia na czoło- wtedy torebka trzyma się na głowie i nie trzeba jej trzymać rękami i można skakać bez problemu z łapkami do góry