2010-06-13, 13:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Napisane przez eleonoremio
ale już ok? czy dalej boli?
|
Nie, dziekuje nie boli od razu przechodzi po nospie.
Cytat:
Napisane przez aniaa22
ale przeszlo? biedna. ja cie rozumie bo tez mam takie obawy.
|
No wlasnie to straszne jest, mi bol nie przeszkadza, ale boje sie o mala mam nadzieje, ze bedziemy wiedzialy na 100% jak sie zacznie i na spokojnie dotrzemy do szpitala
Cytat:
Napisane przez agravka
witajcie! dzis mam papierowa rocznice ślubu  i tu pytanie do dziewczyn z Warszawy-macie moze do polecenia jakas fajna knajpke na mila kolacyjke?
|
Wiekszosc fajnych knajpek znam po mojej stronue Wisly to pewnie wam nie pasuje, ale np. mexicana w centrum i truskawkowa margerita(bez alko tez jest) i zorro przynaszacy sernik.
Cytat:
Napisane przez vette
Ja nadal intensywnie poszukuje wozka. Z listy skreslilam juz xlandery z 2010, mutsy z wielkimi kolami no i wczoraj odpadl tez quinny speedi, pojezdzilam nim troche po sklepie jest fajny ale jak dla mnie za duzy. Dumam dalej 
na celowniku mura i buzz
|
Z tego co wiem to Ty nie chcesz duzego wozka a mura jest wieksza niz quinny i ma wielkie kola.
Sasiadka z buzza zadowolona, bo maly i lekk i zwrotny.
Cytat:
Napisane przez jusdan77
Dziewczyny mam do Was pytanie, jak jeśli chodzi o proporcje rozcieńczacie spirytus 96% do pępuszka 2:1
|
Octenisept dlatego kupuje aby sie nie bawic w rozcienczanie i ladnie po nim kikut odpada i w sprayu jest wiec wszedzie dojdzie nie naruszajac kikutka.
Cytat:
Napisane przez agravka
wrzucam Wam moje kochane fotki kącika dla maleństwa, mojej sypialni i mojego bębenka 
sorki za moj wyglad-jeszcze jestem nie "zrobiona"  i za stroj domowy typowo
|
Slicznie, Gdzie kupilas szafeczke z koszami biala?
Bardzo ladny brzuszek maly
|
|
|