|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() A remont... daj spokój jak krew z nosa. Taki pseudo mechanik robił nam gaz, woge i ogrzewanie już 1,5 mies, kasa leci a efetków zadnych.. mąż teraz prostuje mega krzywe ściany w lazience aby przygotowac pod płytki... teraz bedzie miał tydzien wolnego to troche nadrobi mam nadzieje... Ja się modle abysmy zdążyli jakiś miesiąc po rozpakowaniu.. A mieszkanko mieści sie w dość miłej okolicy, najprościej wytłumaczyć: Między eko, biedronką a kowalem jest blok_ to własnie tam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() Na woli daaaawno nie byłam ... więc chyba to jakiś sobowtór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za mile slowa
zabko ja sie niepokoje czopem bo on byl brunatny a dopiero potem bezbarwny jusdan ja mam tak samo. nie moge wstac z lozka wogole przekrecenie sie na drugi bok jest mega przedsiewzieciem ![]() ![]() bylam w carefour. chcialam troche sie rozchodzic. no i sie udalo bo bol pachwin minal. tylko ze jak juz szlismy do auta to mialam wrazenie ze za chwile brzuch po ziemii bede ciagnac... |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zadomowienie
|
agravka wszystkiego naj z okazji rocznicy
![]() ![]() pilotka strasznie mi się podoba ten biustonosz ale nie zdecydowałabym sie na zakup przez nata bo wiem jak ciężko mi kupić w sklepie co by mi dobrze lezał a co dopiero bez przymiarzania więc szkoda ale odpada ![]() vette co do wózka ja sie nie wypowiem bo mi ogólnie nie podobają się te wózki ( siedzenie kubełkowe czy jakoś tak ? ) anoxa na senność to dostajesz pewnie hydroxyzyne czy jakoś tak taka mała tabletka chyba niebieska ? ( a może różowa ) i nie wiem dlaczego dają to każdemu w szpitalu to jest silnie uspokajający lek właśnie o dzialaniu usypiającym i takim zamulającym jak to brałam w szpitalu to potem w domu dochodziłam do siebie przez 3 dni a z tą koleżanką to świetny jej prezent zrobiły ![]() roztrzepaniec ja też kupiłam oscenisept troche drogie bo dałam 26 zł za 50 ml ale to ma bardzo szerokie zastosowanie i w aptece mówili, że można tez krocze pryskać po porodzie i lepiej się goi. nie wiem co jeszcze bo nie czytałam jeszcze ulotki ![]() wiecie co mam dzisiaj na obiad ? pierogi z borówkami i ze śmietaną ![]() babcie wczoraj dopadła borówki i mi zrobiła aaaaaa uwielbiam ![]() Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-06-13 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Wtajemniczenie
|
wrzucam Wam moje kochane fotki kącika dla maleństwa, mojej sypialni i mojego bębenka
![]() sorki za moj wyglad-jeszcze jestem nie "zrobiona" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | ||||
Zakorzenienie
|
Nie, dziekuje nie boli od razu przechodzi po nospie.
No wlasnie to straszne jest, mi bol nie przeszkadza, ale boje sie o mala mam nadzieje, ze bedziemy wiedzialy na 100% jak sie zacznie i na spokojnie dotrzemy do szpitala Cytat:
Cytat:
Sasiadka z buzza zadowolona, bo maly i lekk i zwrotny. Cytat:
Cytat:
Bardzo ladny brzuszek maly |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zadomowienie
|
agravka ale cudna sypialnia i kącik dla małej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mura jest super ![]() a ja jestem sobie nad morzem, zjadlam wlasnie zupke cebulowa a zaraz czekaja mnei nalesniki z truskawkami ![]() ![]() wczorajsze zakupy udane, jestem bardzo zadowolona ![]() lodowka : http://www.euro.com.pl/lodowki/bosch-kgv36x47.bhtml piekarnik: http://www.euro.com.pl/piekarniki-do...bn231e1l.bhtml płyta: http://www.euro.com.pl/plyty-do-zabu...t-414-nb.bhtml |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() serio... nie mogę się napatrzeć na Wasze łóżko, łóżeczko i ta mini komoda Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-06-13 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Wtajemniczenie
|
niezawsze-komode kupilismy pare dni temu w jysku.sprawdz-moze jest jeszcze na nie promocja? sa tez wieksze jesli Wam pasuje!polecam serdecznie
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- ciesze się, ze zdjecia Wam sie podobaja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | ||
Zadomowienie
|
Dzieki wiolek,niezawsze, bajka za opinie
![]() ![]() Ja tez mam octenisept ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za granica nikt przez 3 lata jednym wozkiem nie jezdzi...u nas sytuacja wyglada troche inaczej. Poza tym nawet jesli wyjdzie jakis feler zawsze moge odeslac, to plus. Gondoli nie kupuje poki co bo mi sie zwyczajnie nie oplaca na 3 miesiace. We wrzesniu, pazdzierniku i listopadzie zawsze moge wyskoczyc z fotelikiem zamontowanym do wozka, nie planuje w jesieni spacerowac dluzej niz te 3 godziny dozwolone w foteliku. A w zimie to juz w ogole... moze predzej sanki zdadza egzamin w moich rejonach ![]() Dlatego od marca ta mala spacerowka bedzie idealna... Gdyby jednak okazalo sie, ze musze kupic gondole...na pewno zdecyduje sie na uzywana w granicach 150 zl. Co jak co, ale gondola to rzecz, ktora sie najmniej zuzywa. Pytalas czy widzialam na zywo, widzialam, jezdzilam, macalam i jestem na tak z jednego prostego powodu: maly, lekki, zwinny wozek, ktory idealnie sprawdza sie w podrozy i niezbyt dlugich spacerowych wojazach. Wad nie wymieniam bo chyba kazdy zna... ja rowniez ![]() aaaaaaa swietne zakupy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
no mi nie chodzilo o to ze jest zniszczony czy felerny tylko o to ze poprostu ten wozek sie nie sprawdzil. ale tak jak mowisz, przeanalizowalas wady i zalety i jesli jestes zdecydowana to kupuj
![]() aczkolwiek na twoim miejscu zastanowilabym sie nad kupnem gondoli bo w foteliku mozna przewozic dziecko maxymalnie 2 h a nie 3. pomysl o wygodzie swojego dziecka a nie wlasnym... ogolnie wozek jest super, tez bym go kupila gdyby nie mial dla mnie tyle wad, z tym ze u mnie maz by sie postawil bo jemu sie nie podoba hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zadomowienie
|
Agravka - super brzuś i kącik dla małej śliczny
![]() ![]() Bajka - zazdroszczę naleśników! zjadłabym chętnie, ale nie ma kto mi zrobić, a ja jak postoję chwilę to moje nogi puchną i bolą mnie żyły pod kolanami i w łydkach ![]() ![]() ![]() ![]() Wiolek - za te pierogi to ja chyba utłukę ![]() ![]()
![]() |
#1306 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle to zastanawiałam się, czy nie dać ogłoszenia, że "zaopiekuję się Twoim psem w czasie wakacji" i jakby się młody sprawdził, to czy mu psa nie sprawić, tylko że jak teraz ma być dzidziak w domu i obcy pies, który np. by szczekał to chyba nie za dobry pomysł ... a młody tak kocha wszystkie psy i koty ja chcę ochrzcić Kubusia we wrześniu, żeby jeszcze było ciepło, czyli będzie miał ok. 2 miesiące vette - ja mam mure 4 i wg mnie jest boska (wygląd), zwrotna i na długo starczy, ale też jest bardzo duża, ma wielkie koła i gondola ma 80cm (duża), a pałąk T ze spacerówki można wyjąć bez problemu, polecam ![]() Ten buzz jak sama napisałaś jest od 6 miesiąca, a co wcześniej, przecież potrzebujesz coś na początek - gondolkę najlepiej. Fakt, że można niemowlaczka dać do spacerówki, no ale tylko do rozkładanej na płasko, a w buzzie masz kubełkową, czyli odpada. Kup coś na teraz, a spacerówkę spokojnie wybierzesz jak dzidzia będzie już siedzieć. Cytat:
![]() ![]() a gdzie będziesz trzymać ubranka dzidzi? zmieści ci się wszystko w tej komodzie z jyska ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Wtajemniczenie
|
bajko, mam taki sam piekarnik od roku i jest bardzo fajny! lodowke chyba tez mam podobna, ale nie jestem pewna czy taka sama
![]() ![]() olakola-rzeczy dla Ady mam juz pochowane w szafie, ta komoda jest tylko na jakies tam drobiazgi typu smoczek czy butelka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zadomowienie
|
i tak zerknęłam na wymiary buzza i mury (bo niby buzz taki mały) buzz mura waga stelarza 12 11 waga siedziska 3.25 5 czyli mamy 15.25kg buzza i 16kg mury, to chyba oba ciężkie ? poza tym jak chcesz go używać od marca 2011, to może nie ma sensu teraz kupować, tylko w styczniu/lutym ? ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- no właśnie, bo pomieścić w niej wszystkie ciuszki to chyba niemożliwe Edytowane przez olakola Czas edycji: 2010-06-13 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, ze szczesliwych posiadaczych tych wozkow jest mniej wiecej tyle samo co zagorzalych przeciwnikow. Wychodze z zalozenia, ze jezeli wozek sie nie sprawdzi rowniez go sprzedam... no i niestety wtedy bede musiala kupic cos ciezszego, a to dla mnie wielki minus. Jedne zrodla podaja 3 godziny inne 2... co nie zmienia faktu, ze caly dzien dziecko siedziec w foteliku nie moze, ale po cos je ktos madry wynalazl i stworzyl mozliwosc wpiecia do stelaza wozka. Umiar i zdrowy rozsadek wskazany, jak wszedzie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
vette mi tez sie buzzy podoba ale tak jak bajka pisala ma jedna duzo za duzo wad bajka super zakupy!! my piekarnik mamy taki http://www.euro.com.pl/piekarniki-do...a23b261e.bhtml ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- jesli chodzi o wymiary to implasta bolder sd tez nie jest przerazajacy choc gondole ma spora bo ma 86cm stelaz z kolami 8,8kg siedzisko spacerowki 3kg gondola 6,3 kg wiec wozek spacerowy wazy 11,8kg a z gleboki 15,1kg
![]() |
#1311 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Niezle porownanie ![]() A co do wagi, podaja rowniez 15,7 jako wage calosciowa buzza 4 ![]() 3 kolowy jest troche lzejszy ale co z tego jak wiekszosc uzytkownikow narzeka na stabilnosc i czesto zacinajace sie przednie piankowe kolo Cytat:
Wazne, zeby spelnial oczekiwania konkretnej jednostki i malego podroznika ![]() Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-06-13 o 15:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie mura jest wielka dlatego min. ja wlasnie kupilam, ale prowadzi sie leciutka dzieki skretnym, pompowanym kolom, dla mnie jest idealna bo ja nie bede jezdzic po lakach i sniegu zadko po chodnikach a i po zlozeniu mura zajmuje malo miejsca jak dla mnie http://www.90n.pl/sklep/product/p/24...si,mura,4.html tu masz linka i pan na dole ladnie prezentuje wozek na tej stronie masz tez mutsy i inne to sobie popatrz na filmiki My ogladamy mecze dzisiaj bo obstawilismy wyniki i jest wieksza adrenalinka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taki wózek i podoba mi sie jego funkcjonalnosc
![]() http://www.swiatwozkow.pl/product_in...roducts_id=287
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Wtajemniczenie
|
ja zaplacilam 150. patrzylam w gazetce na ten tydzien juz jej nie ma w promocji. nie wiem ile kosztuje normalnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aniaa to ja juz zupelnie nie wiem jak z tym czopem. Kolezance odszedl na 4 tyg. przed ,a pozniej na 2-3 godz. przed porodem brunatny. anoxa ale super pomysl z tym wieczorem panienskim ,u mnie to pewnie dziewczyny jakiegos striptizera wymysla ![]() bajka dzieki za materialy z SR ! No i b. fajne sprzety. Wiem ,ze to nieladnie ,ale strasznie Ci zazdroszcze tego wybierania rzeczy do domku ,ja tylko o tym marze . I wiem ,ze pierwsza rzecza jaka kupie bedzie zmywarka ![]() agravka przesliczna sypialnia ,taka przytulna! ![]() Pol miasta przeszlam zeby lody mietowe znalesc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
niezawsze- w nastepny weekend bedzie podobna w netto tu masz gazetke
http://viewer.zmags.com/publication/...a2#/354b50a2/1
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wy[QUOchodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
wlasnie ze jestem pod wrazeniem bo naprawde nic na nim nie zostaje a nawet jak czyms chlapne przy gotowaniu to mega latwo sie czysci ja uzywam do czyszczenia plynu do mycia szyb i recznikow papierowych my chcielismy czarny zeby nam sie komponowal ladnie z meblami a meble na dole mamy w kolorze czarnym tez na wysoki polysk piecze sie w niem rewelacyjnie ma funkcje szybkiego nagrzewania i naprawde jest ono szybkie bo trwa moze z minute nic nie przypala jak dla mnie super plyte mamy tez z bosha ale elektryczna z tym ze maz ja z Holandii przywiozl jak dla mnie tez jest super choc poczatkowo przerazalo mnie to ze jest panel dotykowy ale jest blokada przed dziecmi wiec jest ok niezawsze ja widzialam ten twoj wozek ostatnio w galeri jak bylam z siostrta byl w kolorze kremowym z tymi kwiatkami czy co to tam jest i bylo widac na kilometr ze jest to dobry wozek!! szedl idealnie lekko wrecz plyna wydaje sie byc naprawde fajny od razu widac ze to wozek dobrej firmy i za wyzsze nieco pieniazki sms od farminki (napisalam co u nich slychac i jak sie czuja bo umieramy z ciekawosci ![]() "Wyszlysmy wlasnie do domu. Mala jest strasznym obzartuchem i wisi mi na cycku caly dzien, a jeszcze mlekiem trzeba dokarmiac, bo jej malo. Jak znajde chwile to napisze wiecej ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/oar8rjjgfekq97lk.png Edytowane przez anoxa Czas edycji: 2010-06-13 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.