2010-06-14, 15:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
heej 
Ja się pochwalę mogę? 
dostałam się na praktyki i nawet (co prawda nie tak atrakcyjną jakbym się dostała na staż na który równolegle aplikowałam) dostanę za to kasiorkę 
Cytat:
Napisane przez teofano86
patrzcie na to nie ma to jak katolicka tolerancja... religia miłości pokoju i tolerancji... poczułam się jak na herbatce u talibów... albo z nami albo bez głowy...
|
nie no ja ostatnio dochodzę do wniosku, że i tak nie jestem katoliczką 
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21
Dzięki dziewczyny, ale musicie mocno zaciskać te kciuki, bo zamiast się uczyć (egzamin na 16) to ja w tej chwili siedzę w piżamie i leczę kaca, żeby nie zwrócić zawartości żołądka w autobusie. Ja to zawsze umiem zachować umiar w odpowiednich sytuacjach. Ale w zasadzie wszystko ma swoje plusy - zamiast stresować się egzaminem, to stresuję się tym, jak tam dojadę 
|
No i dobrze - najważniejsze to odwrócić uwagę od stresu 
Cytat:
Napisane przez dolce&gabbana
Hejo  Ja się tyle nie odzywałam, że szok. To wszystko przez moją małomówność i nieśmiałość, nawet na forum mi się udziela  Wiele razy miałam włączone okienko odpowiedzi, ale stwierdziłam, że kogo interesuje to co napisze.
|
hej super, że w końcu napisałaś Ty się pozbądź niemądrych myśli - zawsze nas będzie interesować to co napiszesz 
Cytat:
Napisane przez dolce&gabbana
Mnie niestety też dopada czarnowidztwo, jeżeli chodzi o prace po studiach. Tym bardziej, że najprawdopodobniej bronimy się dopiero 29 lipca  Tak nas załatwili na uczelni, zanim dostanę dyplom, to nawet wszystkie staże mi pozajmują.
|
a czemu was tak urządzili z tą obroną?
Cytat:
Napisane przez SilverStorm
Korzystając z normalnej pogody wybyłam dziś na miasto umówić się z fryzjerką na ślubne czesanie
Kurczę, mam nadzieję, że uda jej się wyczarować coś fajnego z tych moich piórek - jestem jakś taka potwornie niefotogeniczna i generalnie w prawie każdej fryzurze wyglądam do bani 
|
Jaka niefotogeniczna? jakie wyglądam do bani? Kochana bo będą  Nie wierzę w żadną z rzeczy które napisałaś 
Buziaki
|
|