Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
zapachy, perfumy w odlewkach i flakonach - zapraszam :)
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witam w moim pachnącym wątku wymiankowym 
Na wymianę mam troszkę zapachów w formie odlewek i w oryginalnych flakonikach. Ubytki widoczne są na zdjęciach.
- wysyłka poleconym,
- preferuję większe wymiany,
- moja najpilniejsza wishlista - link w podpisie
- zapraszam

ZAPACHY NA WYMIANĘ:
- Jil Sander Style Pastels - Soft Yellow, ok.43/50ml, tester bez korka http://www.fragrantica.com/perfume/J...llow-4419.html
- Jil Sander Sensations w ciężko dostępnej wersji EDP, zostało tyle co na zdjęciu z 40ml plus mleczko w spray'u z tej samej linii zapachowej zostało tyle ile na zdjęciu z 150ml nie ma
- Britney Spears Fantasy EDP, zostało tyle co na zdjęciu z 30ml
- Sephora Mysterieuse? Vanille Patchouli EDT - zostało tyle ile na zdjęciu ze 100ml (brak korka) leci do Taani
- Van Cleef&Arpels Hiver/Winter/Zima - mogę zrobic do 10ml,
- Nina Ricci Les Belles Delice d'Epices z 30ml zostało tyle ile na zdjęciu leci do Taani
- Demeter Fresh Hay odlewka wspólnozakupowa 5ml w atomku 10ml z ubytkiem jednego psika;
- YSL Belle d'Opium - tyle ile na zdjęciu w atomku 22ml;
- Aquolina Wanilia i anyż - tyle ile na zdjęciu w atomku 22ml.
PODKŁADY/PUDRY/ROZŚWIETLACZE/RÓŻE:
- W7 Mineral Blush Powder - kolor 01, waga 5g, mineralny róż, kilka razy użyty, ubytek znikomy, pędzelek z zestawu nieużywany;
- The color institute, 2 palety cieni i róży, niektóre kolory nieużywane, niektóre maźnięte dosłownie 2 razy; wymienione hanejj
- Verona Mineral Silk, Jedwasty fluid matująco-wygładzający, odcień 20 Pastelowy, pozostało 3/4 opakowania. O taki ( ten na górze strony): klik
WYMIENIONE:
- Chopard Wish - poj. początkowa 22ml, leci do kochana1989,
- John Galliano EDP - poj. początkowa 5ml, leci do dixi,
- Thierry Mugler Innocent Rock - poj. początkowa 5ml, leci do jessica855
- Dior Addict EDP - mogę zrobić do 10ml, leci do dixi,
- Demeter Brownie - pojemność początkowa 22ml, leci do sunprince,
- Demeter Fig Leaf - poj. pocz. 5ml, leci do ukrycior,
- Britney Spears Hidden Fantasy - poj. pocz. 4ml, leci do jessica855
- Lolita Lempicka Fleur Defendue - poj. pocz. 4ml, leci do ana761
- L de Lolita Lempicka - poj. pocz. 12ml, leci do wankaw
- Celine Oriental Summer - poj. pocz. 12ml; leci do ana761
- Marc Jacobs Biscotti - 20ml z ubytkiem psika testowego, leci do itaka
- Beyonce, Heat, odlewka ok.12ml, leci do jessica855
- Banana Republic JADE EDP - ok.52/100ml z oryginalnym drewnianym pudełkiem leci do mmandragorra
- Mandarine de Noel Yves Rocher mały ubytek z 20ml (limitowana EDT o zapachu mandarynki) + 2x50ml żel pod prysznic z tej samej serii, leci do ukrycior
- Celine Dion Paris Nights EDT- ok.20/30ml, leci do kochana1989
- Celine Dion Paris Nights dezodorant - poj. pocz. 75ml, nieaktualne
- Ralph Lauren Wild - ok.27/30ml, leci do jessica855
- Lancome Hypnose EDT - poj. pocz. 75ml, (link do wersji EDP, ja mam EDT, ale są podobne) nieaktualne
- Valentino EDP - poj. pocz 75ml, leci do magdalenaa
- Demeter Frozen Margarita - splash 15ml, zostało ok. 11ml leci do sunprince
- Yves Rocher Floweparty EDT - 4ml ubytek maks 0,5ml, miniaturka z atomizerem a kartoniku leci do Taani
- Yves Rocher Vanille Noire EDP - 5ml ubytek maks 0,5ml, miniaturka bez atomizera w kartoniku leci do Taani
- La Perla Dark Extacy - poj. pocz. 5ml, leci do mags69
- Cioccolato mon amour Fondente Extra z 30 ml zostało tyle ile na zdjęciu leci do mags69
- Revlon Skinlights Face Illuminator, odcień 02 Bare Light - odsypka rozświetlacza do twarzy i ciała w pudełeczku z sitkiem po samplu EDM. leci do mags69
- THE BODY SHOP - All In One Face Base, odcień najjaśniejszy 02, waga 9g, niewielki ubytek - użyłam go 3 razy, gąbeczka nienaruszona, bo używałam innej do nakładania. Niestety jest dla mnie za jasny
O taki jak tu: klik leci do Lili99
- ELEMONG Blemish Balm BB Cream - BB krem, kupiony i otwarty pod koniec stycznia, użyty 2 razy, niestety sporo za jasny dla mnie. Jest kartonik.Data ważności - dwa lata od produkcji podanej na opakowaniu (wyprodukowano w październiku 2010 r). Real photo na życzenie mogę wstawić, a krem wygląda tak: klik leci do Maqua
Aktualna lista moich chciejstw w podpisie, ale można kusić...
Edytowane przez kasienkie
Czas edycji: 2011-04-12 o 22:55
|