2010-06-15, 13:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Cytat:
Napisane przez latko0
Pamelko śliczny ten Twój maluszek, ja pamiętam jak mój był taki malutki i wydaje się to wczoraj, a dziś jak mi sprzedaje kopniaka to zwijam się z bólu
Karolinko strasznie się ciesze że Twoja ciąza też już donoszona, to teraz bez obaw możemy rodzić  ja wymaz powinnam jutro już mieć to może podjadę i odbiorę, a wizytę mam za tydzień w środę. Powiem Ci że te nasze szyjki to złośliwe przed porodem się wzmacniają  moja podobno jest miękka ale nadal zamknięta, chociaż mam nadzieje że już do przyszłej środy zmieni się to
A powiem Ci że jak Twój Filuś już tyle waży to ja obstawiam że mój to już z 3kg, olbrzym jeden
No ja jeszcze mogę polecić Ci masaż krocza co podobno też przyspiesza poród, robi się olejek z parafiny i kilka kropelek olejku lawendowego i tym się masuje, podobno też zmiękcza na tyle skórę że nie pęka się.
|
Dziękuję kochanie miałam nadzieję, ze chociaż będzie miekka a tu nic, i jeszcze długa i zamknięta złośliwiec jeden ale brzus się spina coraz bardziej, więc moze skurcze się zaczną pytałam ginka o rozwieranie i skracanie, jak to szybko moze pójść, to powiedział, ze szyjka średnio rozwiera się 1 cm na godzinę i tak naprawde nie wiadomo kiedy moja się zdecyduje skracać, ale oby szybciej a nie 15 lipca
A Twój na pewno waży 3 kg zawsze był trochę cięższy od mojego ale wielkoludy kurcze ale lepiej tak, niż niedowaga.
Musiałabym gdzieś kupić te olejki, jak znajdę, to będe masować, dzięki za radę mam nadzieję, że nie popękam, w końcu i tak jestem niedoszyta
Od wczoraj mi strasznie jelita bulgoczą po lewej stronie, jak coś zjem, to dosłownie mam orkiestrę ja już nie wiem gdzie one są, mam wrażenie, ze wlazły na żołądek
Adaś
A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.
ღ
|
|
|