2010-06-15, 18:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część X ::..
Cytat:
Napisane przez pscolaa
limonatka no chyba, ze ty te bułki takie male robiłaś, to wtedy ok... Ja to robie jak normalne buly ze sklepu i wtedy mi wychodzi ok 50-60g na jedną, więc liczę jak dwa węgle... Z porcji ciasta wychodzi mi ok 11-12 bulek...
|
no ja właśnie policzyłam tak, że jak użyłam 500 g mąki, a wyszło mi 12 bułeczek (wprawdzie nie tej samej wielkości, ale podobnej), czyli średnio bułeczka ma 41g. No nic, najwyżej będę jadła pół bułeczki 
Cytat:
Napisane przez agniun
limonatka no widzisz jak nam się ułożyło z ta obroną  śmiesznie , ale fajnie, będziemy miały w jednym dniu z głowy  a ty o której godzinie się bronisz, ja o 9,20.... no i u mnie licencjat a nie magister ale to w końcu też egzamin 
|
ja jeszcze nie wiem o której godzinie niestety, ale raczej później niż ty w ogóle będę miała wtedy zakręcony tydzień, bo kilka dni przed obroną przylatuje do mnie znajoma z Hiszpanii i niestety, ale na 100% nie utrzymam wtedy SB Będę się starała ograniczać oczywiście i w miarę trzymać, ale to jest praktycznie niemożliwe z wielu czynników.
Wklejam bułeczki Któraś z Was pytała skąd przepis - z przepisowego oczywiście Bułeczki jogurtowe.
Załącznik 3186061 Załącznik 3186062