Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-15, 18:15   #4469
iwka28
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

ŻABCIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Kliwia – na odstraszenie moli to sadź do szaft liście laurowe – one nie znoszą tego zapachu. A szybę możesz gliceryną przetrzeć napuszczoną na szmatkę – powinno ściekać ładnie. NA pewno działa na parę z kąpieli. I dobrze że udało się okap "naprawić" - unikniesz kłopotu z odsyłaniem.
Madzialenka – super sprawa z tym mieszkaniem, jeszcze jak rodzice pomogą z remontem.
A i ja bym wzieła wannę z taką przesłoną, masz normalną wannę a do tego szyba, która ją przesłania w ½ - jak jej nie chcesz to można ją „złożyć” na ścianę, a jak chcesz to ją odginasz i bierzesz prysznic. Od kilku lat nie mam wanny i boziu co bym dała żeby ja mieć zwłasza po ciężkim dniu – piana, muzyka i palące się świece. RELAKSIK jednym słowem J
Jak masz bojler i ustawiony jest na godziny, to jak zejdzie Ci zapas ciepłej wody, to on się nie włączy i Ci nowej nie nagrzeje, aż przyjdzie ustawiona godzina.
Gold – fish – super z kredytem.
AgatkaL – jak TY to robisz, że zawsze po weekendzie wpadasz z jakiś baletów? Zresztą Maja to samo!
A i Twoja mama jest jakaś dziwna – jak to nie możesz gości do domu zapraszać? Może pomyśl o współlokatorce i wynajmnij coś?
Kwiatuszku – mam nadzieję, że „wychodzisz ” mieszkanie, ale ja bym się na to za bardzo nie nastawiała, bo np. u mnie w mieście nic takim chodzeniem nie przyspieszysz. Masz punkty za swój stan materialny, obecne warunki mieszkaniowe itp. i nikt Ci ich nie podopisuje, żeby sie w kolejce przesunąć. Teraz urzędy są co chwilę kontrolowane, a jeszcze jak mają ISO 9000 to już w ogóle.
W każdym razie trzymam kciuki.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a mnie nawet w kurtce zimno telepało
ja się chyba przerzuce na Ciechana - pyycha
(i prawie kaca nie miałam)

jak to mówią "Pij, pij, będziesz łatwiejsza"?
Mówią też – Pij, pij nie będziesz mógł

Baja – gratuluję magistra!!! Fajne uczucie, nie?
Aguś – Tobie też gratuluję zdania egzaminów!
Magialena – fajny taki spontan, na pewno odpoczeliście.
Ania20 – i jak rozmowa o pracę poszła? Doczutałam – super!!!
India – i którą sukienkę ubrałaś?
Anuula – spróbuj napisać do administratora o hasło do Twojego bloga.
Maggie – cudny brzuszek!
Atomufka – dawaj ten przepis.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora