Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-13, 20:30   #4111
monarika
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o trzymanie kciuków za moją obronę jutro Bo z Waszym wsparciem będzie mi lżej
Dam znać jak będę po, o ile będę w stanie
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 20:38   #4112
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

hej laski
Miałyście u siebie takie atrakcje po weselu jak "przenosiny"?
Przejeżdżałam wieczorem koło jakiejś remizy i widziałam taką akcję
Ale to chyba tylko u nas w łowickiem, a i to baaardzo rzadko już się zdarza...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-13 o 20:40
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 20:46   #4113
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
hej laski
Miałyście u siebie takie atrakcje po weselu jak "przenosiny"?
Przejeżdżałam wieczorem koło jakiejś remizy i widziałam taką akcję
Ale to chyba tylko u nas w łowickiem, a i to baaardzo rzadko już się zdarza...
co do mnie to pierwszy raz słysze
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:36   #4114
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny proszę o trzymanie kciuków za moją obronę jutro Bo z Waszym wsparciem będzie mi lżej
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 22:19   #4115
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc laski
po dlugich dniach uczenia
zdalam 2 najgorsze egzaminy:jupi :

Cytat:

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no chyba ze po zmianie podstawy jest "mniej" w programie ale watpie...
nauczyciel owszem super jak jest tworczy ale musi trafic jesczze na fajnych rodzicow ktorzy pozwola na polowiczne korzystanie z ksiazki...
No z tym masz rację, ze w przedszkolu łatwiej jest prowadzić zajęcia, bo nie trzeba wszystkiego robić tematycznie, w kolejności ustalonej przez książkę i przewodnik i nie ma tego tak dużo. Jest tez czas na posiłki czy zabawę dowolną, kiedy to można sobie odpocząc w szkole juz tego nie ma.

A co do szkoły, to moze jeszcze wszystko zalezy od podręcznika?? ja jak pracowałam na podręczniku "Wesoła szkoła" to spokojnie udało mi się wypełnić podręcznik + po 2 zadania do domu i wyjśc poza tresci z podręcznika.
Poza tym teraz jest ta edukacja zintegrowana wiec jeden temat np. miary możesz wprowadzac na polskim, matmie, zajęciach plastycznych, czy nawet na w-f Wiec moim zdaniem to lepiej, niż tak jak było kiedyś.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 06:05   #4116
kliwia
Zakorzenienie

baja kciuki trzymam, nie denerwuj sie. Bedzie gladko. Jesli nie masz jakiegos oszołoma w komisji, ktory za wszelka cene chce uwalic Nawet pomagaja, naprowadzaja jak sie zapomni odp na pytanie Bedziesz dzisiaj opijac tytul mgr Ale Ci dobrze

Rosette łeeee bez smaku, ech. No w sumie jakby dowalic przypraw i mocno upiec to byloby zjadliwe. ale czy nie lepiej zorbic placki ziemniaczane z jakims super sosem?

Ja dzis przespalam cala noc
Normlanie sie wyspalam, mimo ze jest dopiero 6 rano [obudzilam sie z mezem na budzika dzwiek]
Ale jak fajnie nie budzic sie w nocy. Od jakis dwoch miesiecy nie ma nocy bym sie nie obudzila, a potem meczarnia z zasnieciem. Moze dzieki chlodnemu powietrzu na dworzu
Oczywiscie ledwo sie obudze juz mi w brzuchu burczy
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 08:12   #4117
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
chwilke mnie nie było i zabieram sie za podczytywanie rzucił mi sie post martuchy opatrzony w zdjęcia wiec skomentuje odrazu śliczny brzusio i ty pieknie w ciazy wygladasz kwitnąco

Dziewczyny mam do was prosbe kupiłam ubranie na wesele i nie wiem jakie mam do tego dodatki wziasc sa to spodnie i tunika beda białe sandałki na koturnach i prawdopodobnie jakies bolerko białe ale nie wiem co z kolorem torebki bizuterii jakbyscie miały jakies pomysły to byłabym wdzieczna bardzo ogolnie chodzi mi o to co do tego
Ja założyłabym czarne korale - krótkie przy szyi i czarne kolczyki ( najlepiej komplet), do tego mała czarna torebka.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 08:24   #4118
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Stary 2010-06-14, 08:35   #4119
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć
Cały weekend mnie nie było, bo byliśmy u rodziców mojego męża i zrobiliśmy sobie ognisko z jego braćmi. Niestety dla mnie to chyba nie był najlepszy pomysł, bo dosłownie nie mam miejsca na ciele gdzie nie miałabym ugryzienia po komarze nie wiem dlaczego, bo psikałam się offem zanim wyszłam na dwór. Teraz też smaruje się maścią na ukąszenia, ale też niewiele daje masakra normalnie jakaś plaga komarów w tym roku.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 08:42   #4120
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny jest taka sprawa

Dziadek TZ miał dom u nas w miescie. Niestety 2 miesiące temu zmarł i przepisał go tesciowej. To jest dom z ogródkiem i przystosowany na 2 rodziny z tego względu, że jest w nim boczna klatka schodowa. wchodzi sie po schodkach i jest jedno mieszkanie a potem idzie się na górę i jest drugie takie same mieszkanie co na dole, taka kopia Na dole mieszka tesciowa a to na górze jest wolne (kiedys je wynajmowal dziadkek TZkomus, ale już od kilku lat stoi puste). Mieszkanie ma ok 70 m2. Ma kuchnię, łazienkę (wc i łazienka) 3 pokoje, 3 balkony i spory holl I wczoraj tesciowa zaprosiła nas na rozmowę. Wiesz poszlismy i wiecie co?? Ona nam zaproponowała abysmy sobie wzięli to mieszkanie na górze. Bo wie, że chcemy coś wynająć ale wiadomo, kasa na wynajęcie idzie duże a tu nic nie trzeba płacić. Tzn płacilibysmy tylko rachunki. A całe koszty wynajmu i czynszu by już odpadły. a co za tym idzie sama pensja TZ by nam nawet wystarczyła aby sobie tam zyc (to tak w razie "W" jak bym nie znalazła narazie pracy). Tesciowa 2 tyg temu dopiero co wymieniła okna w całym domu na nowe. Niestety całe mieszkanie trzeba odnowić. łazienka jest do remontu (tzn płytki trzeba połozyc, kupic wannę lub prysznic i rozwalic jedną sciankę aby połączyc wc z łazienką i kawłkiem holu (wnęka między obiema łazienkami) ale to powiedziała tesciowa , ze nam zasponosturuje tzn płytki, prysznic lub wanna i przebudowa scianki, rodzice jak to usłyszeli to powiedzieli ze nam kupią farby do mieszkania (pomaluje je TZ). I to tyle z remontów Do roboty jest w sumie tylko łazienka i malowanie mieszkania. meble mamy swoje, wiec spoko zostanie nam kupienie tylko lodówki i jakies tam duperelek. Tesciowa kazała nam sie zastanowić. Aha ale mozliwosc wprowadzenia się by była dopiero w nwastepnym roku po okresie grzewczym, bo dom nie jest ocieplony i tesciowa stwierdziła, ze nie bede tam marzła a ona go w następnym roku zacznie ocieplac (teraz nie ma na to kasy). Wiec od np. marca bysmy sie przeprowadzili, a przez zimę bysmy tam cały remont sobie na spokojnie zrobili. Co wy na to?? Chyba warto sie na to zgodzic. Budowac się chcemy, ale wiaodmo to potrwa i na te kilka lat mieszkano by było. Tylko nasze i nie trzena nic wynajmowac i płacic tyle kasy. wiec ok ponad 1000 zł bysmy na tym co miesiąc oszczędzali (bo u nas wynajecie mieszkania + czynsz to ponad 1000 zł)

Stary 2010-06-14, 08:57   #4121
celi25
Rozeznanie

Super propozycja - chyba bym się zgodziła

Co do spoźnialstwa to ja kiedyś się strasznie spożniałam ale udało mi się zwalczyć tą wadę i teraz też mnie wkurza jak ktoś nie przychodzi na czas. A mój TŻ to na pierwszą naszą randkę przyjechał 1.5 h później i niestety ta wada jeszcze u niego jest nie wytępiona

Baja - trzymam kciuki

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:00   #4122
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć Kobitki !
Witam po weekendzie. U mnie oczywiście imprezowo i bardzo miło było Dzisiaj jestem już w pracy...powrót do rzeczywistości. Ależ dziś zimno...brrrr. Lecę nadrabiać.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:00   #4123
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Madziu ja na Waszym miejscu ani przez chwilę bym się nie zastanawiała. Mieszkanie z tego co piszesz jest duże, Wasi rodzice zasponsorowaliby Wam remont także koszty poniesiecie bardzo małe z tego co napisałaś. Chciałabym, żeby mi ktoś przynajmnije takie dwupokojowe mieszkanko zaproponował.
Stary 2010-06-14, 09:03   #4124
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Super propozycja - chyba bym się zgodziła

Co do spoźnialstwa to ja kiedyś się strasznie spożniałam ale udało mi się zwalczyć tą wadę i teraz też mnie wkurza jak ktoś nie przychodzi na czas. A mój TŻ to na pierwszą naszą randkę przyjechał 1.5 h później i niestety ta wada jeszcze u niego jest nie wytępiona
Propozycja nas nie powiem, zaskoczyla bardzo. Tym bardziej, ze tesciowa już z myslą o nas wymieniła na górze też okna To byłoby w ogóle inne mieszkanie niż teraz. Bo teraz to mieszkamy z moim rodzicami ale jakby nie było kuchnia wspólna, non stop się widzimy a tam?? Mieszkanie jak w bloku tylko tesciowa by była sąsiadką a tak to odrębne mieszkanie

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Madziu ja na Waszym miejscu ani przez chwilę bym się nie zastanawiała. Mieszkanie z tego co piszesz jest duże, Wasi rodzice zasponsorowaliby Wam remont także koszty poniesiecie bardzo małe z tego co napisałaś. Chciałabym, żeby mi ktoś przynajmnije takie dwupokojowe mieszkanko zaproponował.
W pierwszej chwili nas zatkało ale juz polecieliśmy wszystko oblukac. Mieszkanie fajne, wielkie nowe okna. kazdy pokój z balkonem. I ta oszczędnośc za wynajęcie Dzis wieczorem jedziemy do tesciowej i chcemy jej już dac odpowiedż. a z tesciową jak juz wspominałam mam super kontakt wiec ok. Ona mieszka na dole sama. Bo TZ siostry mieszkają z ojcem (a własciwie to jedna jest w wawie na studiach i druga teraz zdała maturę i tez jedzie do wawy na studia).

Stary 2010-06-14, 09:11   #4125
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Propozycja nas nie powiem, zaskoczyla bardzo. Tym bardziej, ze tesciowa już z myslą o nas wymieniła na górze też okna To byłoby w ogóle inne mieszkanie niż teraz. Bo teraz to mieszkamy z moim rodzicami ale jakby nie było kuchnia wspólna, non stop się widzimy a tam?? Mieszkanie jak w bloku tylko tesciowa by była sąsiadką a tak to odrębne mieszkanie

W pierwszej chwili nas zatkało ale juz polecieliśmy wszystko oblukac. Mieszkanie fajne, wielkie nowe okna. kazdy pokój z balkonem. I ta oszczędnośc za wynajęcie Dzis wieczorem jedziemy do tesciowej i chcemy jej już dac odpowiedż. a z tesciową jak juz wspominałam mam super kontakt wiec ok. Ona mieszka na dole sama. Bo TZ siostry mieszkają z ojcem (a własciwie to jedna jest w wawie na studiach i druga teraz zdała maturę i tez jedzie do wawy na studia).
No to tym bardziej bym się nie zastanawiała. Skoro masz taki bardzo dobry kontakt z teściową to tylko brać takie mieszkanie
Stary 2010-06-14, 09:13   #4126
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
Cały weekend mnie nie było, bo byliśmy u rodziców mojego męża i zrobiliśmy sobie ognisko z jego braćmi. Niestety dla mnie to chyba nie był najlepszy pomysł, bo dosłownie nie mam miejsca na ciele gdzie nie miałabym ugryzienia po komarze nie wiem dlaczego, bo psikałam się offem zanim wyszłam na dwór. Teraz też smaruje się maścią na ukąszenia, ale też niewiele daje masakra normalnie jakaś plaga komarów w tym roku.
a jak żrą, skubańce! w piątek po imprezie byłam pogryziona nawet na kolanach a długą spódnicę miałam
Cytat:
Dziewczyny jest taka sprawa
no to super
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć Kobitki !
Witam po weekendzie. U mnie oczywiście imprezowo i bardzo miło było Dzisiaj jestem już w pracy...powrót do rzeczywistości. Ależ dziś zimno...brrrr. Lecę nadrabiać.
Ano zimnoooo
Stary 2010-06-14, 09:14   #4127
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No to tym bardziej bym się nie zastanawiała. Skoro masz taki bardzo dobry kontakt z teściową to tylko brać takie mieszkanie
I tak tez zapewne zrobimy Ale chciałam wam napisać co o tym sądzicie, bo ja to jeszcze w amoku ze szczęscia jestem Niby przeprowadzka by byla dopiero za kilka miesięcy ale jest tam sporo do zrobienia wiec bysmy sie przez ten czas nie nudzili

Stary 2010-06-14, 09:19   #4128
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a jak żrą, skubańce! w piątek po imprezie byłam pogryziona nawet na kolanach a długą spódnicę miałam

Ano zimnoooo
Ja też miałam długie spodnie i polar i jak widać nic to nie dało. Najwięcej mam ugryzień na stopach, i dłoniach masakra strasznie mnie swędzi. A co do zimna to mi jest teraz bardzo dobrze, mam wszędzie pootwierane okna i w ogóle nie czuje tego chłodu, ciągle mi ciepło

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
I tak tez zapewne zrobimy Ale chciałam wam napisać co o tym sądzicie, bo ja to jeszcze w amoku ze szczęscia jestem Niby przeprowadzka by byla dopiero za kilka miesięcy ale jest tam sporo do zrobienia wiec bysmy sie przez ten czas nie nudzili
Do marca jest jeszcze dość czasu więc pewnie się urządzicie, a potem to już na swoim będziecie Ja jutro jadę do mieszkaniówki i do radnego w sprawie mieszkania, bo podobno on bardzo fajny jest i umie dużo załatwić więc będę tak długo go męczyła aż dostanę mieszkanie
Stary 2010-06-14, 09:26   #4129
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Do marca jest jeszcze dość czasu więc pewnie się urządzicie, a potem to już na swoim będziecie Ja jutro jadę do mieszkaniówki i do radnego w sprawie mieszkania, bo podobno on bardzo fajny jest i umie dużo załatwić więc będę tak długo go męczyła aż dostanę mieszkanie

jak to "dał mieszkanie" ??

tak, tak czasu jest sporo, ale nie chcemy zwlekac z odpowiedza. Poza tym trzeba goscia do łazienki zamówić (a ten którego mamy na oku jest tak oblegany, że na co najmniej 3 miesiące wczesniej trzeba się zapisać. ) Ale jak przyjdzie to zrobi nam całą łazienkę, tzn sciankę rozwolli i powiększy łazienke, płytki, hydraulikę , wstawi prysznic lub wannę (ale chyba prysznic wolimy) I dopiero jak on to zrobi to my mozemy zacząc tam działac, tzn malować

Stary 2010-06-14, 09:27   #4130
kolanka
Zadomowienie

Madzialenka super propozycja, tymbardzej, że nie musicie tam specjalnie pieniazkow inwestowac. Myśle, ze ten pomysł ze strony tesciowej jej również jest na rękę, poniewaz bedziecie się dzielili kosztami ogrzewania na 2 rodziny, wiec ją to też sporo odciąży. Ogrzanie niedocieplonego domu węglem wyniesie około 4 tyś. na sezon grzewczy. O gazie nie wspomnę, bo przynajmnije 25 % wiecej.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-06-14 o 09:31
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:30   #4131
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Madzialenka super propozycja, tymbardzej, że nie musicie tam specjalnie pieniazkow inwestowac. Myśle, ze ten pomysł ze strony tesciowej jej również jest na rękę, poniewaz bedziecie się dzielili kosztami ogrzewania na 2 rodziny, wiec ją to też sporo odciąży.
Dokładnie. Wczoraj tesciowa powiedziała, ze za ogrzewanie będzie płaciła tylko ona (my tylko swoje rachunki) ale oczywiscie nie zgadzamy sie na to.

Stary 2010-06-14, 09:32   #4132
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
jak to "dał mieszkanie" ??

tak, tak czasu jest sporo, ale nie chcemy zwlekac z odpowiedza. Poza tym trzeba goscia do łazienki zamówić (a ten którego mamy na oku jest tak oblegany, że na co najmniej 3 miesiące wczesniej trzeba się zapisać. ) Ale jak przyjdzie to zrobi nam całą łazienkę, tzn sciankę rozwolli i powiększy łazienke, płytki, hydraulikę , wstawi prysznic lub wannę (ale chyba prysznic wolimy) I dopiero jak on to zrobi to my mozemy zacząc tam działac, tzn malować
Tzn. z przydziału, komunalne Mam złożony wniosek, ale jak nie będę chodziła i trąbiła w koło w jakiej sytuacji jesteśmy to nikt do mnie z mieszkaniem nie przyjdzie.
No, ale macie dość sporo czasu. Zresztą nawet gdyby się coś miało przedłużyć (w co wątpie) to jak wprowadzicie się miesiąc później to nic się nie stanie, a już przynajmniej wiecie, że będziecie na swoim
Stary 2010-06-14, 09:32   #4133
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:37   #4134
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn. z przydziału, komunalne Mam złożony wniosek, ale jak nie będę chodziła i trąbiła w koło w jakiej sytuacji jesteśmy to nikt do mnie z mieszkaniem nie przyjdzie.
No, ale macie dość sporo czasu. Zresztą nawet gdyby się coś miało przedłużyć (w co wątpie) to jak wprowadzicie się miesiąc później to nic się nie stanie, a już przynajmniej wiecie, że będziecie na swoim
aa rozumiem to w takim razie masz racje, trzeba tam chodzić i im głowę truć, bo inaczej to mało co się będzie miało Trzymam kciuki abys się dziś czegos dowiedziałą w tej sprawie.

Ja dzis na 13 idę do lekarze specjalisty z ręką. Zobaczymy czy widac jakies postepy. I czy te postępy sa na dyle duże, ze nie bede musiałą brac sterydów a potem jak zwykle zabieram się z tesciową i odwozi mnie ona do domku

Stary 2010-06-14, 09:41   #4135
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
aa rozumiem to w takim razie masz racje, trzeba tam chodzić i im głowę truć, bo inaczej to mało co się będzie miało Trzymam kciuki abys się dziś czegos dowiedziałą w tej sprawie.

Ja dzis na 13 idę do lekarze specjalisty z ręką. Zobaczymy czy widac jakies postepy. I czy te postępy sa na dyle duże, ze nie bede musiałą brac sterydów a potem jak zwykle zabieram się z tesciową i odwozi mnie ona do domku
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć i trzymam kciuki za Ciebie obyś usłyszała same dobre wieści od lekarza.
Jeszcze co do mieszkania to mi (tzn. z moim numerem na liście oczekujących) należy się tylko takie do kapitalnego remontu, ale lepsze to niż nic. Mam dwa takie na oku i jadę się o nie pytać i będę jeździła aż do skutku, mam nadzieję, że coś wywalczę.
Stary 2010-06-14, 09:45   #4136
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć i trzymam kciuki za Ciebie obyś usłyszała same dobre wieści od lekarza.
Jeszcze co do mieszkania to mi (tzn. z moim numerem na liście oczekujących) należy się tylko takie do kapitalnego remontu, ale lepsze to niż nic. Mam dwa takie na oku i jadę się o nie pytać i będę jeździła aż do skutku, mam nadzieję, że coś wywalczę.
Ja tez (nie) dziękuję

lekarzem się lekko stresuję, bo wczoraj tesciowa powiedziałą, ze widac poprawę, ale ręka dalej spuchnięta i ze ona by sie upierała przy sterydach a ja ich nie chce brac (tzn one by były w zastrzyku w nadgarstek

pewnie, ze nawet do remontu może być. Wtedy je sobie powoli wykonczycie tak jak chcecie

Ja dzis pół nocy z TZ rozmawiałam, ze czeka ans wybór płytek, farby do mieszkania, przysznica lub wanny i że w koncu coś się dzieje

Stary 2010-06-14, 09:45   #4137
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
w sumie wypilam 4 piwa, 2 heinekeny i 2 desperadosy, zjadlam kebab piekielnie ostry bo tak go przyprawili, no i jak przyszlam do domu, to obejrzalam kawalek herosow i spac, o 2 nocy wlaczylam wiatrak na sufiie i wypilam 0,5 litrta wody z sokiem z lodem
glowa pekala
ale jest teraz git
pracy mam multum i wlasnie bede dzialac
Stary 2010-06-14, 09:48   #4138
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie wypilam 4 piwa, 2 heinekeny i 2 desperadosy, zjadlam kebab piekielnie ostry bo tak go przyprawili, no i jak przyszlam do domu, to obejrzalam kawalek herosow i spac, o 2 nocy wlaczylam wiatrak na sufiie i wypilam 0,5 litrta wody z sokiem z lodem
glowa pekala
ale jest teraz git
ooo po 4 piwach to ja już bym padła ale najpierw bym męza wykorzystala zawsze jak nawet pół piwa wypije to mnie ochota bierze i nie ma przebacz

Stary 2010-06-14, 09:59   #4139
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo po 4 piwach to ja już bym padła ale najpierw bym męza wykorzystala zawsze jak nawet pół piwa wypije to mnie ochota bierze i nie ma przebacz
A ja jak coś więcej wypije to właśnie bardzo senna się robię i nie mam na nic ochoty, a mój mąż ma dokładnie tak jak ty, jak jest troszkę wypity to mi nigdy nie odpuszcza
Stary 2010-06-14, 10:00   #4140
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też miałam długie spodnie i polar i jak widać nic to nie dało. Najwięcej mam ugryzień na stopach, i dłoniach masakra strasznie mnie swędzi. A co do zimna to mi jest teraz bardzo dobrze, mam wszędzie pootwierane okna i w ogóle nie czuje tego chłodu, ciągle mi ciepło
a mnie nawet w kurtce zimno telepało
Cytat:
glowa pekala
ale jest teraz git
ja się chyba przerzuce na Ciechana - pyycha
(i prawie kaca nie miałam)
Cytat:
jak to mówią "Pij, pij, będziesz łatwiejsza"?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości