2010-06-15, 19:51
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 12 !! :)
I termin kat.9 jest do 17.06 więc najpóźniej w tym dniu mogę złozyć zamówienie do 23.59? a i oto mail który otrzymałam od avonu w związku z zebrą:
Szanowna Konsultantko,
Poniżej przesyłamy treśc komunikatu na temat Torby Zebra, który był dołączony do faktury:
Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie,
Informujemy, że w katalogu 05/2010 na stronie 133 zaprezentowano błędne zdjęcie produktu z serii Skin So Soft – Ujędrniającego żelu pod prysznic z peelingiem (44651)
W rzeczywistości produkt jest w białej tubie.
Prosimy o przekazanie tej informacji Klientom.
Przepraszamy za utrudnienia.
Pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek.
Z pozdrowieniami,
Urszula Kowalska
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska
Jeżeli chcesz odpowiedzieć na tę wiadomość, zaloguj się do Strefy Konsultantki i skorzystaj z opcji "Skontaktuj się z nami"
Avon Cosmetics Polska Sp. z o.o. ul. Słowicza 32 02-170 Warszawa
Nr KRS 28712 Sąd Rejonowy dla m.st. W-wy XIII Wydział Gospodarczy
Nr NIP 526-030-38-23
kapitał zakładowy 53.155.800 zł
Dostawa kurierska tylko 9,90 niezależnie od wielkości zamówienia. Złóż zamówienie elektronicznie do godz.11.00 a my dostarczymy je następnego dnia roboczego pod wskazany przez Ciebie adres. Korzystaj z szybkiej dostawy kurierskiej, zawsze kiedy potrzebujesz!
-------------------- Oryginalna wiadomość ---------------------------------------\
Data i godzina wysłania: 2010-06-10 19:49:43
Witam! W spisie produktów niedostępnych widnieje torba zebra. czy te osoby, które spełniły warunek otrzymania jej w kat.7 otrzymają ją czy już nie ma na to szans?
ja sobie myśle WTF???
ale napisali dziś 2 mail że będzie dostepna od 21.06
Życzę wam pomyślnego zafakturowania zebry
|
|
|