2010-06-15, 19:27
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Napisane przez jaszczka
A ja po wizycie, usg mi nie zrobili więc nie wiem ile mały urósł, ale krew mam ok pod względem wątrobowym, siki poszły do laboratorium po tym jak się poskarżyłam na to łaskotanie, pobrali mi więcej krwi żeby sprawdzić hemoglobinę bo nie miałam sprawdzanej od początku kwietnia  ach no i mały jeszcze się nie wstawił w kanał rodny, dalej ma główkę na dole, ale jeszcze nie aż tak na dole 
|
za wyniki jaszczka
Cytat:
Napisane przez itakasia
mi sie wozek calkiem podoba, a jesli tobie najbardziej no to super 
|

Cytat:
Napisane przez anoxa
to tobie ma sie podobac i sluzyc  podobac mi sie tez podoba 
|

Cytat:
Napisane przez żabka19
wozek wizualnie wyglada swietnie,mi sie bardzo podoba !  Trzymam kciuki zeby sprawdzil sie u Ciebie!
A ja bylam dzisiaj na wizycie u poloznej ,wszystko ok. no tylko jedno mnie przerazilo 18 kg na plusie :/ w ciagu 3 tyg. przytylam 4 kg ,niech to szlak! Pocieszam sie tym ,ze po 36 tc nie powinno sie nic przytyc ,taa zobaczymy ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|

Miedzy 22 a 27 tc mialam tez taki skok wagowy, wszystko oczywiscie moja wina bo jadlam smieci. Przybylo mi wtedy dodatkowe 3kg.
Ostatni miesiac w normie +1kg jadlam czesciej, mniej a zdrowiej no i pilam duuuzo. Nie stresuj sie juz teraz waga, masz juz blizej niz dalej.
Poza tym mysle, ze wiekszosc to jednak zasluga Twojego malenstwa wiec szybko sie z tym uporasz.
Cytat:
Napisane przez muminek88
hej...wpadlam wam tylk powiedziec ze po wizycie wszystko ok...w 32+ 5 maly ma 2,050 kg, nic sie nie skraca,nie otwiera, wody ok, cukier ok a ja mam 7,5 kg na plusie. Dostalam maść przeciwbolową na moją kośc krzyzową i gin jest bardzo zadowolony
|
dobre wiesci no i juz 2 kg
|
|
|