Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 19:03   #2071
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

jutro moze wrzuce wam fotke tej koszuli bo dzis to mi sie juz nie chce aparatu rozkladac. nie gniewajcie sie. brzuch mi wydelo jak banie i nie wiem po czym. nic takiego nie jadlam dzis, tyle tylko ze coli sporo wypilam moze to przez to.
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 19:07   #2072
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Dopiero wróciłam. Wzięłam torbę od rodziców, bo oni mają ich dużo a ja nie mam żadnej poręcznej. Może jutro się spakuje. Kupiłam śpioszki na wyjście ze szpitala. Zwykłe, całe białe ale z super delikatnej bawełny.

Tata wyjeżdża na miesiąc. Szkoda, bo pewnie go nie będzie jak zacznę rodzić. Chyba że mały poczeka na dziadka

ania to pewnie przez colę. Ja sobie raz pozwoliłam i mocno cierpiałam.
Stary 2010-06-15, 19:07   #2073
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
jutro moze wrzuce wam fotke tej koszuli bo dzis to mi sie juz nie chce aparatu rozkladac. nie gniewajcie sie. brzuch mi wydelo jak banie i nie wiem po czym. nic takiego nie jadlam dzis, tyle tylko ze coli sporo wypilam moze to przez to.
A ty nie wiesz ze tego nie powinno sie pic w duzych ilosciach to sam cukier i strasznie rozpycha brzuch moja panno Woda mineralna najzdrowsza
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 19:09   #2074
muminek88
Zadomowienie

hej...wpadlam wam tylk powiedziec ze po wizycie wszystko ok...w 32+ 5 maly ma 2,050 kg, nic sie nie skraca,nie otwiera, wody ok, cukier ok a ja mam 7,5 kg na plusie. Dostalam maść przeciwbolową na moją kośc krzyzową i gin jest bardzo zadowolony poza tym ze glowka nadal w gorze

Widze ze nikt sie nie rozpakowal. Ja zostalam na 46 stronie, moze jutro was troszke nadrobię

Edytowane przez muminek88
Czas edycji: 2010-06-15 o 19:20
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 19:12   #2075
żabka19
Raczkowanie

Dzieki dziewczyny za pocieszenie! Wkurzylam sie troche na siebie bo mialam nie przekroczyc 70. kilo ,a tu juz 73. Wiem ,ze szybko zrzuce bo nigdy nie mialam z tym problemow i 5kg w ta czy w ta to nie stanowilo dla mnie zadnego problemu. Tylko ,ze ja juz od jakiegos tygodnia taka ociezala sie zrobilam ..5 minut sie przekrecam na drugi bok, 10 minut wstaje z lozka ,zawiazywanie butow to jakas straszna gimnastyka dla mnie No musialam sobie troche ponarzekac,juz mi lepiej

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 19:15   #2076
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za pocieszenie! Wkurzylam sie troche na siebie bo mialam nie przekroczyc 70. kilo ,a tu juz 73. Wiem ,ze szybko zrzuce bo nigdy nie mialam z tym problemow i 5kg w ta czy w ta to nie stanowilo dla mnie zadnego problemu. Tylko ,ze ja juz od jakiegos tygodnia taka ociezala sie zrobilam ..5 minut sie przekrecam na drugi bok, 10 minut wstaje z lozka ,zawiazywanie butow to jakas straszna gimnastyka dla mnie No musialam sobie troche ponarzekac,juz mi lepiej
Ja obstawialam jakies 12 kg mysle ze wiecej nie przytyje jak polowa jak nie wiecej zejdzie po porodzie to reszta to dla mnie pikus

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-06-15 o 19:16
Stary 2010-06-15, 19:15   #2077
itakasia
Zakorzenienie

ola
krokiety robie tak:
smaze normalne nalesniki. obieram marchewke, pietrzuszke, pora. najwiecej marchewki, reszta tylko do smaku. wszystko szatkuje w robocie. czasem dodaje cebule. taki farsz gotuje w garnku lekko podlewajac woda i odrobina oleju, tak, zeby sie nie przypalilo. sol i pieprz do smaku. po wystygnieciu nakladam farsz na nalesniki i skladam je w koperte. obtaczam w jajku i bulce i smaze do zarumienienia na patelni
Stary 2010-06-15, 19:17   #2078
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
A ty nie wiesz ze tego nie powinno sie pic w duzych ilosciach to sam cukier i strasznie rozpycha brzuch moja panno Woda mineralna najzdrowsza
no niestety to moj nalog nie potrafie sobie odmowic. wogole gazowane napoje... wiem ze niezdrowe i nie powinnam ich pic. ale jak dla mnie to trudniejsze niz rzucenie palenia. wstyd sie przyznac ale przez cala ciaze wypilam hektolitry pepsi. na poczatku tylko ona pomagala na mdlosci (albo taka sobie wymowke znalazlem ) no i tak zostalo. wiem ze teraz juz bede musiala przestac pic te swinstwa tylko nie wiem jak ja to zrobie za sokami nie przepadam niestety. wode pije ale np do obiadu musze miec cos slodkiego do picia bo inaczej mi nie smakuje

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
hej...wpadlam wam tylk powiedziec ze po wizycie wszystko ok...w 32+ 5 maly ma 2,050 kg, nic sie nie skraca,nie otwiera, wody ok, cukier ok a ja mam 7,5 kg na plusie. Dostalam maść przeciwbolową na moją kośc krzyzową i gin jest bardzo zadowolony

Widze ze nikt sie nie rozpakowal. Ja zostalam na 46 stronie, moze jutro was troszke nadrobię
ciesze sie ze wszystko ok
Stary 2010-06-15, 19:18   #2079
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pierwszy raz bylam w szpitalu prawie rok temu na zabiegu usuniecia ciazy, i to byla najgorsza doba w moim zyciu i przyzeklam sobie ze nastepny raz to tylko jak bede rodzic no i to prawda choc nie cierpie szpitali, ale jakos wytrzymam...wlasnie sie wymoczylam
no ja tez w zeszlym roku bylam w sierpniu w szpitalu 4 dni jak mialam lyzeczkowanie... teraz tez wolala bym byc w domu ale to juz nie ode mnie zalezy wazniejsze jest zycie malego niz moja wygoda
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 19:18   #2080
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
ola
krokiety robie tak:
smaze normalne nalesniki. obieram marchewke, pietrzuszke, pora. najwiecej marchewki, reszta tylko do smaku. wszystko szatkuje w robocie. czasem dodaje cebule. taki farsz gotuje w garnku lekko podlewajac woda i odrobina oleju, tak, zeby sie nie przypalilo. sol i pieprz do smaku. po wystygnieciu nakladam farsz na nalesniki i skladam je w koperte. obtaczam w jajku i bulce i smaze do zarumienienia na patelni
Farsz przypomina mi rybke po grecku, ja przewaznie robie tak tylko z kapusta i pieczarkami

ania - ja czasem wypije pół szklani ale po to by mi sie odbilo, tak to nie pijam wogole, tylko wode ale rozumiem cie, ale powinnas to ograniczyc, bo przez to niezle sie tyje niestety

anoxa - no to widze ze wiesz o czy mowie, no wiem ze dzidzia najwazniejsza...ale wiem ze dasz rade

Czas edycji: 2010-06-15 o 19:22
Stary 2010-06-15, 19:19   #2081
itakasia
Zakorzenienie

muminek
super ze wszystko fajnie na wizyciemalutko przybralas a synio duzy
zabka
sama wiesz ze zgubisz, nie ma sie co denerwowac

ja bym chciala skonczyc na 65kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 19:21   #2082
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Tez mialam nie przekroczyc 70, pozniej do 75, ale to tez sie pewnie nie uda Ja nie wiem skad ta moja waga, jem normalnie, nie obrzeram sie jakos, moze mam mniej ruchu bo nie pracuje No nic, potem najwyzej zalozymy watek o odchudzaniu po ciazy i bedziemy razem sie nakrecac

Muminek super ze ok Nawet nie patrze ile przytylas bo sie zalamie

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 19:23   #2083
karolcia228
Zakorzenienie

Ja zaczelam od 61 wiec mam juz 71 na mojej wadze, a u gina 60 a tydzien temu 69

Stary 2010-06-15, 19:26   #2084
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
mozecie mnie juz zlinczowac, kupilam buzza
najważniejsze, żebyś Ty była zadowolona i żeby dziecku było wygodnie

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
w sumie wiele rzeczy mi smakuje z Biedronki, maja nawet dobrej jakosci rzeczy

nie bedziemy linczowac - sama sie bedziesz z nim meczyc :P :P
co do Biedronki, to też tak stwierdziłam
a co do komentarza do wózka, to przepraszam, ale

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

ja mam + 16 i na tym miało się skończyć
a tu jeszcze pewnie 2 tygodnie, czyli w moim tempie to jeszcze +2kg
pocieszam się tylko, że Kubuś duży
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 19:27   #2085
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość

A ja po wizycie, usg mi nie zrobili więc nie wiem ile mały urósł, ale krew mam ok pod względem wątrobowym, siki poszły do laboratorium po tym jak się poskarżyłam na to łaskotanie, pobrali mi więcej krwi żeby sprawdzić hemoglobinę bo nie miałam sprawdzanej od początku kwietnia ach no i mały jeszcze się nie wstawił w kanał rodny, dalej ma główkę na dole, ale jeszcze nie aż tak na dole
za wyniki jaszczka

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
mi sie wozek calkiem podoba, a jesli tobie najbardziej no to super

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
to tobie ma sie podobac i sluzyc podobac mi sie tez podoba

Cytat:
wozek wizualnie wyglada swietnie,mi sie bardzo podoba ! Trzymam kciuki zeby sprawdzil sie u Ciebie!

A ja bylam dzisiaj na wizycie u poloznej ,wszystko ok. no tylko jedno mnie przerazilo 18 kg na plusie :/ w ciagu 3 tyg. przytylam 4 kg ,niech to szlak! Pocieszam sie tym ,ze po 36 tc nie powinno sie nic przytyc ,taa zobaczymy

Miedzy 22 a 27 tc mialam tez taki skok wagowy, wszystko oczywiscie moja wina bo jadlam smieci. Przybylo mi wtedy dodatkowe 3kg.
Ostatni miesiac w normie +1kg jadlam czesciej, mniej a zdrowiej no i pilam duuuzo. Nie stresuj sie juz teraz waga, masz juz blizej niz dalej.
Poza tym mysle, ze wiekszosc to jednak zasluga Twojego malenstwa wiec szybko sie z tym uporasz.

Cytat:
hej...wpadlam wam tylk powiedziec ze po wizycie wszystko ok...w 32+ 5 maly ma 2,050 kg, nic sie nie skraca,nie otwiera, wody ok, cukier ok a ja mam 7,5 kg na plusie. Dostalam maść przeciwbolową na moją kośc krzyzową i gin jest bardzo zadowolony
dobre wiesci no i juz 2 kg
vette jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 19:27   #2086
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Tak to prawda Bastek przed porodem ledwo 3 kilo miał ważyc urodził się z wagą 3420
na 58 cm

A to sukienki :
Załącznik 3185476

Załącznik 3185477

Lecę obiad robic dzis młode ziemniaczki mizeria i mielone
Uoooo ale piękna ta niebieska/turkusowa
Strasznie mi się w niej podobasz
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
KUPA ZESZŁA!!

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

vette fajne te koszyki, ja mam podobne w łazience i cały czas mam w nich niesamowity bałagan Co chcesz tam trzymać?
Chyba coś przeoczyłam pojsrałaś się?

Anoxa - jak mogli?! Co za skurczysyny! Normalnie nic tylko nasrać do papierowej torby, położyć na środku recepcji, podpalić zawołac pielęgniary i spierdzielać Co za ***** :[
Dobrze, że zadzwoniłaś do gina i że będziesz pod dobrą opieką.
Nie da się tamtym nasrać w gary jakoś? Jakieś doniesienie złożyć gdzieś?!

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 19:29   #2087
Alguien
Zadomowienie

Dzien dobry
Ostatnia partia gosci wczoraj wieczorem wyjechala, wiec wreszcie mam spokoj Fajnie, ze wszyscy tacy zainteresowani malenstwem, ale juz troche meczace to bylo, bo teraz przynajmniej moge sobie karmic i ogladac tv z cyckiem na wierzchu

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
Alguien, dzięki za pamięć, czuję się dobrze, skończę leki w tym tyg idę na wymaz i posiew i już z wynikami mogę rodzić jak dobre będą ale nie wcześniej.
ciesze sie, oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
Dziękuję za kciuki pomogło
przetrwałam noc
ufff bo martwilam sie o Ciebie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
alguien - no prawie deska ten brzusio, minimalnie zostało; co się dzieje ze skórą z brzucha??? automagicznie znika ?
skora z dnia na dzien coraz bardziej sie wciaga do srodka. Pierwszego dnia to taki wiszacy flak byl haha, a teraz codziennie coraz mniej. Mam nadzieje, ze zejdzie do konca i zobacze wkleslosc z powrotem

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Wow! Też bym tak chciała. Na razie cieszę się tyko, że nie mam rozstępów jak na razie Uzywam Pharmaceris.
Trzymam kciuki, zeby nie powstaly! Ja odpukac nie mam zadnego

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Ja dziś będę robic danie hiszpańskie- PAELLA.
i jak wyszlo w smaku??

Cytat:
no i ginka stwierdzila, ze moge miec same corki bo jak po mamie beda urode dziedziczyc to tylko sie cieszyc hehehe
suuuuper ale fajnie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Papeteria prosze o to obiecane sukienki
swietne !!

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
ale laska z Ciebie

Cytat:
hej dziewczyny

wypuscili mnie zadzwonilam do tego ginka z zielonej i powiedzial ze jest w szoku ze mnie wypuscili bo wyniki sa zle...
o matko co oni sobie wyobrazaja...wspolczuje
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 19:29   #2088
anoxa
Zakorzenienie

aniaa ja sie ciesze ze ja jestem nauczona pic wode i ona mi najbardziej smakuje chociaz czasem od meza tez sie coli napilam za sokami nie przepadam ale ostatnio w te goraczki koila moje pragnienei woda cytrynowa schlodzona

a wogole nie pisalam wam jakie mialam przeboje z samochodem.... wyszlam ze szpitala mama przyszla zebym sama nie nosila toreb podchodzimy a tu nie ma powietrza z tylu w lewym kole... zapasowki tez nie mam jedynie mialam jakas pianke dzwonie do meza co mam zrobic po chwili oddzwonil i mowi zebym tej pianki nie psikala... ale mu sie oberwalo bo niby co mialam zrobic? wkoncu mama jakiegos goscia poprosila i on wcisna ta pianke chcial jeszcze napompowac ale mial inna koncowke i nie pasowala pojechalam od razu na wulkanizacje okazalo sie ze wentyl byl uszkodzony i mi naprawili ale co sie nawkurzalam to moje i mama sie smialam ze mojemu biednemu mezowi sie ostro oberwalo
Stary 2010-06-15, 19:30   #2089
olakola
Zadomowienie

anoxa - będzie dobrze, dzisiaj masz "przepustkę" na zakupy i odświeżenie rzeczy do szpitala, a jutro pewnie zrobią ci masę badań;
może los tak chciał, żebyś nie rodziła w tamtym szpitalu

a z tym kołem to nie fajnie .... coś czuję, że TŻ teraz ci włoży 2 zapasowe do bagażnika

Edytowane przez olakola
Czas edycji: 2010-06-15 o 19:35
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 19:36   #2090
vette
Zadomowienie

Cytat:
no niestety to moj nalog
nie jestes sama z tym

tylko, ze ja jestem pepsiholik nie cola ;/ cola jest fuj :P

Podpijam sobie czasami, ale raczej mniej niz wiecej na szczescie.

olakola pilotka skomentowala idealnie, no ale to tyczy sie kazdej z nas zobaczymy jak bardzo bedziemy z tych naszych zakupow zadowolone

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-06-15 o 19:38
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 19:36   #2091
itakasia
Zakorzenienie

karolcia
bo jest bardzo podobny ja do grekiej dodaje jeszcze koncentrat pomidorowy, ziele ang i listek laurowy
Alguien
no to teraz na spokojnie luzycie sobie rytm i mialam ci dopisac ze im wiecej obowiazkow tym lepsza organizacja
Stary 2010-06-15, 19:38   #2092
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
ania - ja czasem wypije pół szklani ale po to by mi sie odbilo, tak to nie pijam wogole, tylko wode ale rozumiem cie, ale powinnas to ograniczyc, bo przez to niezle sie tyje niestety
z tyciem akurat ja odpukac jak narazie nigdy nie mialam problemu. cale zycie wcinam same niezdrowe i tuczace rzeczy a waga stoi w miejscu. zobaczymy jak bedzie dalej bo z wiekiem pewnie bedzie ciezej utrzymac wage. ja to nawet przez dluzszy czas chcialam przytyc bo bylam za chuda.

Cytat:
aniaa ja sie ciesze ze ja jestem nauczona pic wode i ona mi najbardziej smakuje chociaz czasem od meza tez sie coli napilam za sokami nie przepadam ale ostatnio w te goraczki koila moje pragnienei woda cytrynowa schlodzona

a wogole nie pisalam wam jakie mialam przeboje z samochodem.... wyszlam ze szpitala mama przyszla zebym sama nie nosila toreb podchodzimy a tu nie ma powietrza z tylu w lewym kole... zapasowki tez nie mam jedynie mialam jakas pianke dzwonie do meza co mam zrobic po chwili oddzwonil i mowi zebym tej pianki nie psikala... ale mu sie oberwalo bo niby co mialam zrobic? wkoncu mama jakiegos goscia poprosila i on wcisna ta pianke chcial jeszcze napompowac ale mial inna koncowke i nie pasowala pojechalam od razu na wulkanizacje okazalo sie ze wentyl byl uszkodzony i mi naprawili ale co sie nawkurzalam to moje i mama sie smialam ze mojemu biednemu mezowi sie ostro oberwalo
no to sie ladnie musialas wkurzyc. dobrze ze znalazla sie jakas dobra dsza i pomogla

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
anoxa - będzie dobrze, dzisiaj masz "przepustkę" na zakupy i odświeżenie rzeczy do szpitala, a jutro pewnie zrobią ci masę badań;
może los tak chciał, żebyś nie rodziła w tamtym szpitalu
dokladnie o tym samym pomyslalam

no to wrzucam ta koszule z biedrony. z przodu i z tylu. musialam wygrzebac kabel do aparatu z dna mojej walizki do szpitala
Stary 2010-06-15, 19:38   #2093
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:

Biedulka, ty to masz ciagle jakies przeboje

Ania to sie ciesz, bo ja cale zycie bede musiala uwazac a koszule fajne
itakaska - ja tez tak robie

Czas edycji: 2010-06-15 o 19:46

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 19:39   #2094
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
no niestety to moj nalog nie potrafie sobie odmowic. wogole gazowane napoje... wiem ze niezdrowe i nie powinnam ich pic. ale jak dla mnie to trudniejsze niz rzucenie palenia. wstyd sie przyznac ale przez cala ciaze wypilam hektolitry pepsi. na poczatku tylko ona pomagala na mdlosci (albo taka sobie wymowke znalazlem ) no i tak zostalo. wiem ze teraz juz bede musiala przestac pic te swinstwa tylko nie wiem jak ja to zrobie za sokami nie przepadam niestety. wode pije ale np do obiadu musze miec cos slodkiego do picia bo inaczej mi nie smakuje
Ja też uwielbiam słodkie i gazowane napoje i nic na to nie poradzę, nawet teraz w ciąży coli sobie nie żałuję zresztą w pierwszej też nie żałowałam Z tym że soków też sporo piję ale za wodą nie przepadam, jeszcze w dodatku niegazowaną, smakuje jak kranówa .

Cytat:
hej...wpadlam wam tylk powiedziec ze po wizycie wszystko ok...w 32+ 5 maly ma 2,050 kg, nic sie nie skraca,nie otwiera, wody ok, cukier ok a ja mam 7,5 kg na plusie. Dostalam maść przeciwbolową na moją kośc krzyzową i gin jest bardzo zadowolony poza tym ze glowka nadal w gorze

Fajnie że po wizycie wszystko OK, mało przytyłaś, dzidziuś rośnie a to najważniejsze!!!Koleżanka urodziła 2 tyg temu i do końca myślała że będzie miała cesarkę, nawet termin miała ustalony bo córcia była główką do góry a w ostatniej chwili- dosłownie- mała zrobiła im psikusa i się obróciła
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 19:39   #2095
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
nie jestes sama z tym

tylko, ze ja jestem pepsiholik nie cola ;/ cola jest fuj :P
ja tez pepsi. cole kupilam bo pepsi nie bylo w sklepie
Stary 2010-06-15, 19:40   #2096
anoxa
Zakorzenienie

siala najpierw sama o tym myslalam zeby isc i im cos powiedziec ale pozniej stwierdzilam ze nie daj boze jeszcze do nich kiedys trafie i wtedy to juz wogole beda mnie traktowali jak nie wiem co...

ola bo ten gamon zima robiac slizgi rozwalil felge pojechal na wulkanizacje i przelozyl ta z zapasowego kola a pozniej nie majac czasu zaopatrzyc mnie w nowa zapasowke kupil mi ta pianke ale pwoiem ci ze w szoku jestem bo ta pianka naprawde podniosla kolo i dzieki niej bylam w stanie dojechac do wulkanizacji
Stary 2010-06-15, 19:43   #2097
Linka24
Wtajemniczenie

Anoxa dlaczego ty jezdzisz bez zapasówki?! No normalnie po dupce!!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 19:44   #2098
anoxa
Zakorzenienie

aniaa fajna ta koszulka jeszcze za takie pieniadze chociaz nie bedzie szkoda jak sie zniszczy
Stary 2010-06-15, 19:45   #2099
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
aniaa fajna ta koszulka jeszcze za takie pieniadze chociaz nie bedzie szkoda jak sie zniszczy
i balam sie zeby krotka nie byla a ona do kolan mi siega
Stary 2010-06-15, 19:46   #2100
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Anoxa dlaczego ty jezdzisz bez zapasówki?! No normalnie po dupce!!

no wlasnie ta pianka nazywa sie doslownie "kolo zapasowe" bo ja wciskasz przez wentyl i tam iles set km mozna z nia zrobic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości