Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-16, 09:35   #747
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane

Dzisiejsza nocka zdecydowanie lepsza byłam na badaniach, jutro wyniki, mam nadzieję, ze będą dobre.

Weronisiu
znowu szalejesz, kochana odpuść już, ta rwa i nerka będzie Cię jeszcze bardziej bolec jak sie przesilisz, uwazaj na siebie!!!

Gosiu nie martw się, maluchy szalały tak pewnie cały czas, tylko jak były mniejsze, to tak tego nie czułyśmy, a teraz wielkoludki nie mają miejsca i dlatego takie jest to dla nas dokuczliwe.

Moniczko kochanie nie zamartwiaj się, najlepiej usiądźcie i porozmawiajcie, powiedz mu co Ci na serduszku leży, rozmowa moze dużo dac, trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze

Zgadzam się, musimy system powiadomień ustalić i powymieniac sie numerami ja mam Karolinki tylko-Latko numer, także jakby co laseczki to na priv, ja zaraz powysyłam mój numer

Uff, moja dzisiejsza tez zdecydowanie lepsza

Wczoraj bylam z mama na zakupach i chyba za duzo chodzilam bo wieczorem kosc ogonowa odmowila posluszenstwa i ciezko bylo mi chodzic w ogole po domu

Dziewczyny, jest mi smutno i to bardzo - mam dwie siostry starsze (jedna o 2 lata, druga o 8) i ani jedna ani druga nie interesuja sie w gole moja ciaza. Wczesniej nasze stosunki byly bardzo dobre, a teraz one nawet nie zapytaja jak sie czuje, czy wszystko dobrze, co tam u malucha
Nic poprostu nic.
Smutno mi bo jednak chyba kazda z nas chcialaby zeby rodzina,bliscy interesowali sie naszymi maluchami, a u mnie najblizsze osoby sie "ulotnily".
irsin jest offline Zgłoś do moderatora