Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-16, 11:00   #465
aannuullaa
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość

Nie mam jajek i nie wiem co zjecs na sniadanie Moze jakas propozycja

Pyszny obiadek bedzie Moze to jakis pomysl i dla mnie
chyba już za późno co? Ja rano często jem serek wiejski z 2-3 łyżkami otrąb owsianych

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
Przechowała jak chomik,na czarną godzinę

Witajcie
Nocka u nas nienajlepsza,ranek zresztą też chyba zęby,to nocne popłakiwanie,jęki,paluszk i w buzi,jak nie śpi to smoczka nawet nie ciągnie,tylko wkłada do buzi i dziwnie zagryza Dzisiaj od rana też już płacz,ciężko mi było Damiana do szkoły posłać,Bartosz nie dał się zabawić,posadzić,puścić na dywan,nic tylko rączki i płacz Dałam mu Nurofen,teraz drzemieMam nadzieję,że wstanie z lepszym humorkiem,bo to dopiero początek dnia

Miłego
Jeszcze na dodatek chcieli jej zabrać, biedne dziecko

Współczuję marudków

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
U nas też organizują, ale ja nie zapisywałam. Zresztą jak już, to myślałam tylko o pierwszym tygodniu, bo 5 lipca już wyjeżdżamy na d morze.
Kurde ja nie wiem, jak Antoś 4 godziny wytrzyma w foteliku...

Ja znowu muszę zacząć dietkować, bo za niecałe 3 tyg będę nad morzem...

Chyba musimy pomyśleć nad zwykłym łóżkiem, tzn piętrowym dla chłopaków, bo Antek najlepiej śpi w normalnym łóżku. Właśnie stwierdziłam, że przez pobyt na działce, gdzie spał na sofie tak mu się poprzestawiało i jego łóżeczko jest dla niego za małe i stąd te pobudki
Dzisiaj budził się 3 razy, ale najdłużej spał ze mną nad ranem w łóżku...
Dzięki, ze pytasz

Szybko wstajecie
zazdroszczę tego morza Jakoś dojedziecie, 4 godzinki to nie tak długo jeszcze, kilka postojów w razie czego i już Bartuś będzie zabawiał braciszka

No w końcu Antoś - królewicz to i łoże musi mieć królewskie rozmiary

no

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
kupiłam sobie wczoraj spodnie w orsay, takie lniane cienkie na lato
a jakie w H&M wyprzedaże, o matko ile ludzi było.
popsul nam sie przegub w samochodzie i trzeba wymienic no kuźwa nie miał kiedy tylko w tym miesiącu....
pokaż jakie? szukam tez czegoś takiego...

Takie rzeczy zazwyczaj w najmniej odpowiednich momentach się psują

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość

Współczuję Ci tych problemów zmywarkowych,czy w tym serwisie nie maja dobrego speca?

Bartosz już nie śpi dalej marudzi i tylko rączki,coś czuję że ciężki dzień dzisiaj przed nami
no serwisy mają to do siebie, ze o fachowca tam trudno

no to siły i cierpliwości życzę

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
hej, przynoszę wieści z frontu. Muszę szybko pisać bo Alan pospał 15 minut i się drze:-(
Już mam na dziś dosyć!!!
Od wczoraj popołudniu przez caaaała noc i dzisiejszy poranek do teraz Alan jest masakrycznie niedobry. Takiej nocy jak dziś to chyba jeszcze nie miałam. Jużwczoraj zaczął jeczeć i płakać , wieczorem usypiałam go 1,40 minut a i tak za chwilk się obudził. przez całą noc tłukł się po łóżeczku jęcząc i popłakując, aż o 1.30 zaczął tak ryczeć że koniec! dałam mu butlę ciepego mleka, wypił i dalej w krzyk. Siedziałam z nim na łóżku trzymając na kolanach do 3,15 a on ciągle jęczał;-( dałam nu czopek i troszkę pospał, żeby o 6,03 zacząć od nowa. I tak jest do teraz. Nie wiem co mu jest, nie jest głodny, chory, ma sucho itp. Zębów nie widać, no chyba że jestem ślepa. Idę bo już zaczyna piszczeć z krzyku

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość

aaaaaa zapomnialam - Marci ma 5 zabka gorna dwojka

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
umylam glowe szamponem babydream, bez odzywki i tylko wysuszylam i mam proste wlosy jak po prostownicy
super

My już po pierwszym krótkim spacerku...mam nadzieję, ze teraz mała zaśnie, bo coś poprzestawiane drzemki ma dzisiaj i będę mogła na spokojnie wypić kawkę

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora