|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
wiecie co? pamietacie ten kombinezon dzinsowy za 30zl? kupilam go, wczoraj przyszedl i przyslali mi XL
![]() Miramejek juz zaoferowala mi pomoc
|
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Czekam az maz wstanie i na drzemke
![]() ![]() Cytat:
![]() Sprawdzaliscie czy cos sie nie osadilo w nim???
|
|
#453 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj,te nasze dzieci Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bartosz już nie śpi dalej marudzi i tylko rączki,coś czuję że ciężki dzień dzisiaj przed nami
|
|||
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniałam, czeko nie przejmuj sie, mu tez sie zdarzyło krzyknąć na Oliwkę czasami, głupie uczucie pózniej takie wyrzuty sumienia, ale czasem nerwy juz puszczają.
Svi mam nadzieje ze znajdziesz jednak kase na wyjazd, szkoda zeby przepadł. chcialabym pomoc, ale nie dam rady w tym miesiącu... Kat mi tez przykładali nóż do siniaków, bo to chyba chodziło o to ze one zawsze zimne są
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-06-16 o 09:38 |
|
|
|
#455 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja mam kawkę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A w ogóle to dzień dobry bo nawet sie nie przywitałam ![]()
|
|
#456 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Ola do XL?
|
|
#457 |
|
Wtajemniczenie
|
Unholy a moze sprobuj wrzucic ta tabletke do mycia zmywarek? Moze cos oczysci, przepcha
|
#458 | |
|
Ola-Unhola
|
No wiesz?
Cytat:
Dzięki za radę
|
|
#459 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, przynoszę wieści z frontu. Muszę szybko pisać bo Alan pospał 15 minut i się drze:-(
Już mam na dziś dosyć!!! Od wczoraj popołudniu przez caaaała noc i dzisiejszy poranek do teraz Alan jest masakrycznie niedobry. Takiej nocy jak dziś to chyba jeszcze nie miałam. Jużwczoraj zaczął jeczeć i płakać , wieczorem usypiałam go 1,40 minut a i tak za chwilk się obudził. przez całą noc tłukł się po łóżeczku jęcząc i popłakując, aż o 1.30 zaczął tak ryczeć że koniec! dałam mu butlę ciepego mleka, wypił i dalej w krzyk. Siedziałam z nim na łóżku trzymając na kolanach do 3,15 a on ciągle jęczał;-( dałam nu czopek i troszkę pospał, żeby o 6,03 zacząć od nowa. I tak jest do teraz. Nie wiem co mu jest, nie jest głodny, chory, ma sucho itp. Zębów nie widać, no chyba że jestem ślepa. Idę bo już zaczyna piszczeć z krzyku |
|
|
|
#460 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
zapisalam Eryka
pani mi mniej wiecej powiedziala, ze beda mieli rozne wyjscia, wycieczki, zawody sportowe itp.....w cenie jest tez drugie sniadanie i obiad zajecia od 8 do 16 ciesze sie bedzie mial co robicaaaaaa zapomnialam - Marci ma 5 zabka
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
witam się z kawką ... ma któraś jeszcze chociaż łyczka? ![]() My już po śniadanku zjedliśmy z Batusiem bułeczke z masełkiem i szyneczką - na pół ... Bartosz popił mleczkiem a ja kawką ![]() chyba mu smakowała, bo jak jadł to robił mmmmmm mniaaaaa ![]() Wczoraj pocytowałam i znów zrobiłam tak jka kiedyś ![]() Wiec chciałam tylko w imieniu Bartusia baaardzo podziękować za życzenia Cytat:
Syla - gratuluję spadku wagi ![]() Miramej - cieszę sie, ze panu doktorowi podobaały się nereczki Kubusia |
|
|
|
|
#462 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Sprawdzałaś czy ma opuchnięte dziąsła? Posmaruj może czymś na ząbkowanie i daj jeszcze czopka. Cytat:
![]() Gratuluję ząbka Cytat:
![]() Ale jeszcze śniadania nie jadłam, bo ciągle coś, a to Mama, a to Tata, a to kurier z sandałami dla Bartka z tego sklepu barline.eu. Idę coś zjeść
|
|
#463 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
umylam glowe szamponem babydream, bez odzywki i tylko wysuszylam i mam proste wlosy jak po prostownicy
|
|
#464 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za "mama" ![]() Cytat:
![]() my tez dopeiro naprawialismy mój samochód i chyba reklamację muszę złożyć, bo wszystko co niby miało działać to znów się popsuło ![]() Cytat:
Cytat:
a dla małża ![]() Cytat:
kolejne ząbki co daja się we znaki? ... biedne te nasze dzieciaczki Cytat:
gratulacje!
|
||||||
|
|
|
#465 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja rano często jem serek wiejski z 2-3 łyżkami otrąb owsianych Cytat:
Współczuję marudków Cytat:
Jakoś dojedziecie, 4 godzinki to nie tak długo jeszcze, kilka postojów w razie czego i już ![]() No w końcu Antoś - królewicz to i łoże musi mieć królewskie rozmiary ![]() no ![]() ![]() Cytat:
Takie rzeczy zazwyczaj w najmniej odpowiednich momentach się psują ![]() Cytat:
![]() no to siły i cierpliwości życzę Cytat:
![]() Cytat:
![]() My już po pierwszym krótkim spacerku...mam nadzieję, ze teraz mała zaśnie, bo coś poprzestawiane drzemki ma dzisiaj i będę mogła na spokojnie wypić kawkę
|
|
#466 |
|
Wtajemniczenie
|
jesssu no nawet nie mam jak odpisać bo wrzeszcz mnie za łydkę ciągnie. SVinecko piękne włoski masz, cud, miód.
Unholy dzieki za radę zaraz tak zrobię bo już nerwowo nie wytrzymuję. Tylko cholercia żel na dziąsła mi się skończył ale może sam czopek da radę. AniaO104 mogłoby to wszystko przebiegać mniej drastycznie, ale cóż. trzeba zacisnąć zęby i zająć się szkrabem. Spadam bo to nie ma sensu, on się drze a ja się denerwuję że ani napisać nic nie mogę ani się nim zająć |
|
|
|
#467 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wiecie co nuce malej piosenke co jej mis spiewa"jada jada misie"
a ona"lalalalalala" bo taki jest tekst ale sie usmialam i za kazdym razem jak poczatek jej zaspiewam to ona "lalalalalala" ![]() Cytat:
mam nadzieje ze odespisz troche Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
powiem jedno-cierpliwosci to musimy miec za 100 ![]() ![]() my mamy tylko 2 Cytat:
Cytat:
|
|
#468 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zuzka też zgrzyta Cytat:
Jutro może ja taki zrobię ![]() Cytat:
Wzajemnie Cytat:
![]() Znowu coś... Cytat:
Zęby mogą zacząć dokuczać zanim cokolwiek widać. Myślę, że coś Go boli. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Anula nie dostałam od Ciebie pw z adresem do wysyłki.... |
|||||||||
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Wercia zasnela a ja zajadam serniczek na zimno z truskawkami
![]() co myslicie o tych sukienkach na wesele?
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-06-16 o 11:25 |
|
|
|
#470 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze przepraszam, wysyłałam wczoraj na szybko bo mała z tą wysypka płakała, musiałam coś źle kliknąć
Już się poprawiam ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- mi się jakoś nie widzą
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Miramej, ciesze sie, ze USG wyszlo super Wszystkim dzieciaczkom gratuluje nowych zabkow i umiejetnosci ![]() Dzis od rana bije sie z g.. Doslownie. Raniutko wybylam z Antosiem kupic mu buleczke na sniadanie, przykucnelam na chwile kolo samochodu, aby znalezc klucze , ale dlaczego w g . Antos tez tam przysiadl, a ja zauwazylam po fakcie ![]() ![]() Jak mnie wkurzaja tacy wlasciciele psow ![]() Potem Antos dobral mi sie do doniczek z kwiatkami, tak wiec bede jezdzic na odkurzaczu i szmacie jak tylko Antos sie obudzi. Dzis u nas wietrznie i zimno... Brrr... Jutro rano jedziemy do okulisty z Antkiem, tak wiec prosze o kciuki
|
#472 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Odrobiłaś się trochę ? Trzymamy mocno
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Odchudzajacym gratuluje spadkow kilogramow
![]() Svi, wlosy ladnie sie wyprostowaly i fajnie, ze synus pojedzie na polkolonie ------ U nas nic nowego. Antonio ladnie chodzi kolo mebli, praktycznie caly czas stoi . Ma teraz okres, ze potrzebuje towarzysta do zasniecia i placze, gdy widzi, ze znikam mu z pola widzenia , tak wiec musze mu zawsze meldowac gdzie ide/jestem , zreszta nie tylko ja, ale takze tata i niania ![]() Znowu mamy kwasne kooopki, biedna mala dupka i apetyt mniejszy. Spodziewam sie wiec nowych zebow. Kiedys
|
#474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaciśnięte. Wpadnij jutro i daj znać po wizycie.
|
|||
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko dzis mam wolne, potem znowu 2 nocki, ale dajemy rade
|
#476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko co jak sie idzie do fryzjera? musze brac swoj szampon bez silikonów?? bo przypuszczam ze fryzjerka moze nie miec... Cytat:
a to spodnie, nie są całe lniane, ale maja chyba 50% lnu, są cienkie, przewiewne, za długie oczywiscie i musze skrócić. ale sie naszukałam ze szok. Spory wybór był w Mango, ale tam nie moge trafic w rozmiar bo 38 są za duże na mnie a 36 za małe moim zdaniem, chociaz włoze na tyłek. natomiast w Orsayu zawsze 36 są dobre. Jeszcze były różne w Vero Modzie, w H&M też coś widziałam, no i w Top Secret tez jakies były szare. Nie wiem jak u was, ale tez powinny byc, bo to sieciowki. te mają zapiecie na guzik i 3 haftki. oo nawet rączka Oliwki załapała sie na zdjecie
|
|||
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
wpadne jutro na pewno
|
#478 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Wojtusia szampon musi byz bez SLSow m.in., a odzywka bez silikonow - szampon ja kupilam babydream z rossmana
bedziesz musiala brac swoj my lecimy z Marcim do szkoly po karte kolonijna potem moze polazimy po miescie a potem po Eryka i na plac milego dzionka
|
|
#479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() rączka urocza
|
|
#480 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kciuki zaciśnięte Cytat:
Ja kupiłam sobie w cubusie 2 pary (białe i czarne) za 60 zł. O takiego typu, troszke inne
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

no kuźwa nie miał kiedy tylko w tym miesiącu....

chyba zęby,to nocne popłakiwanie,jęki,paluszk i w buzi,jak nie śpi to smoczka nawet nie ciągnie,tylko wkłada do buzi i dziwnie zagryza

Moze to jakis pomysl i dla mnie
Jakoś dojedziecie, 4 godzinki to nie tak długo jeszcze, kilka postojów w razie czego i już