Raczkowanie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Dobry wieczor Kochane,pewnie wszystkie juz w lozeczkach,ja tez zaraz zmykam ,bo dzis wyczerpujacy dzien,pije sobie piwko z soczkiem malinowym(kupionym w najblizszym polskim sklepie tj.250km stad )i Was czytam
Cytat:
Napisane przez acelinka
ja znalazłam taką stronke z wierszykami http://account.nazwa.pl/deko/images/...zki_teksty.pdf
My chyba wybierzemy kilka tekstów i zrobie zawieski z różnymi, bo kilka nam sie podoba i nie umiemy się zdecydować
Dalej niewiem co z tym licencjatem, a raczej z jego brakiem  ręce i cycyki opadają 
|
fajne wierszyki,my pewnie tez wezmiemy kilka,tyle,ze jeszcze na dodatek w dwoch jezykach...
Cytat:
Napisane przez madmuazelle
Cześć i czołem
No to,mam-y dzisiaj równe 100 dni do slubu
|
Madmuazelle  za kilka minut dwucyfrowka
Cytat:
Napisane przez Danaeee84
Wniosek o dowód powinien być zgłoszony w ciągu dwóch tygodni od dnia zawarcia małżeństwa... Mi to kilka razy babka w urzędzie powtarzała  I ja przy okazji składałam wniosek o prawo jazdy...
A jak dowód odbiorę to się zacznie - paszport, skarbówka, karty do bankomatu, ofe itp.
|
Zazdraszczam Wam tych wszystkich "klopotow" bo ja nie zmieniam nazwiska i troche mi z tego powodu przykro ,ale czego sie nie robi dla milosci...
Cytat:
Napisane przez certina4
przedstawiam... nasze obrączki
przed chwilą odebraliśmy 
|
Certina piekne juz niedlugo zalozysz na paluszek i juz nigdy nie zdejmiesz
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
Hej 
Odebrałam butki i muszę nieskromnie przyznać, że są śliczne 
Na sali okazało się, że babka chciała nas z powrotem wykopać na tą starą salę, albo na mniejszą salę sąsiadującą z tą nową, bo myślała, że mamy mniej niż 70 osób. Ale ją uświadomiliśmy, że zaprosiliśmy dodatkowe osoby i będzie 80 osób (zaprosiliśmy 87, ale 7 już nam odmówiło), więc stwierdziła, że w taki razie zostajemy na tej sali   
Wrzucam fotki sali. Kiepska jakość, bo TŻ telefonem robił. Na dwóch pierwszych zdjęciach jest parkiet - na weselu nie będzie tam tych stołów, a na trzecim jest właśnie "część jadalna"  Ten okrągły panel na pierwszym zdjęciu jest wieczorem podświetlany i mają tam też kilka takich paneli prostokątnych.
|
sliczne buciki,a sala rewelacyjna,piekne kolory,bardzo elegancka,a zarazem "ciepla"
Cytat:
Napisane przez woda sodowa
Dzieki dziewczyny za kciuki, teraz mozecie puscic, ale obiecajcie, ze jutro o 12 waszego czasu znowu bedziecie trzymac
|
jasne ,ze bedziemy 3mac <kciuki>
Cytat:
Napisane przez acelinka
miałam iść spać... ale jakoś nie lubię bez tż'ta. Poczekam na niego i przywitam buziaczkiem, jak zawsze 
|
mam tak samo dzis TZ ma nocke,wiec nie wiem kto mnie spac wygoni,bo sama baaardzo nie lubie
---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------
Widze,ze nikogo nie ma ,wiec do jutra drogie PMki niech Wam sie snia Wasi przyszli Mezowie,dobranoc...a jutro to zawsze jeden dzien mniej do slubu
Czas edycji: 2010-06-16 o 23:20
|